Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 14/01/2022)

Hvis du lurer på hvordan du kommer til Tomorrow med tog, så ser ikke lenger. Bestille togbilletter til Tomorrowland på forhånd med oss! Hvis du er påe av de heldige som har billetter til Tomorrowland i år, pass på at du ikke legger igjen reisedetaljene til siste øyeblikk!

 

Når er Tomorrow?

Det vil ikke være lenge før festival sparkes i gang, så sørg for at du er forberedt på billetter til Tomorrowland med tog. Tomorrow foregår på to helger for 2018. Det er de to siste helgene i juli: 20-22nd og 27.- 29th. Samlingen, som er pre-festival arrangement for bobiler i Dream, finner sted den 19. juli og deretter 26 juli for helgen 2.

 

Tomorrow med tog innendørs arena

 

Tilgang til Tomorrow med tog:

Tilgang til festivalen er kun mulig hvis du har et gyldig Tomorrowland-armbånd registrert i ditt navn.

Brussel til Boom Togene

Antwerpen til Boom Togene

Liege til Boom Togene

Charleroi til Boom Togene

 

Innsjekking:

På fredag & lørdag, innsjekking er åpen til 22h00. Tilgang vil bli nektet etter dette tidspunktet.
På søndag innsjekking stenger kl 21h00. Tilgang vil bli nektet etter dette tidspunktet.

Tomorrowland er uten tvil den beste musikkfestivalen i verden. Flere land er på Tomorrowland enn ved OL. Det er virkelig et unik opplevelse og den perfekte måten å føle koblet. Hvert år vokser det enda større, så ikke bli overveldet med publikum ved å være uforberedt, komme til Tomorrowland med Tog.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Hvordan komme til Tomorrow Med tog:

Tomorrow foregår i rekreasjonsområde, de Schorre, i Boom. Byen Boom ligger i Belgia, mellom Antwerpen & Brussel. Denne lille byen forvandles til en part scene. Vanligvis en rolig by de vise Tomorrow flagg på vinduene under festivalen.

Den beste hoved stasjon å komme til Tomorrow med tog er å få til Antwerpen sentral. Når du er her du kommer til å ønske å få et annet tog til Boom.

Gå av på Boom stasjon og ta gratis buss til Tomorrowland / Dream. Etter hver festival dag, tre ekstra nattog vil kjøre til Antwerpen sentralstasjon.
NY: På hverdager, det er nå 2 tog per time mellom Antwerpen-Sentral og Boom. På lørdag og søndag: 1 tog per time.

Rotterdam til Boom Togene

Paris til Boom Togene

Maastricht til Boom Togene

Amsterdam til Boom Togene

 

Hva er Tomorrow som?

Nå som vi har gitt deg de finere detaljene på Tomorrow med tog, det er tid for den morsomme delen! Hvis det er første gang du kommer til Tomorrow, du lurer sikkert på hva det kommer til å bli som. Tomorrowland er definitivt verdt hypen som har blitt skapt rundt det. Tomorrowland har blitt kåret til den ubestridte største EDM musikkfestival i verden i flere år på rad. På besøk i hvert fall en gang i livet har blitt et must for enhver musikkfan, fest goer, eller festival entusiast. Tomorrow 2018 er i ferd med å bli den største i festivalens historie. Den har et fantastisk antall fantastiske internasjonale artister som skal lyse opp 16 utrolige stadier.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

 

Foruten å ha en utrolig lineup, arrangørene synes å ha tenkt på alt, inkludert skap du kan leie, steder å lade telefonen, og til og med deres egen valuta kalt Pearls. Du har forskjellige alternativer til toppen opp din armbånd med perler: Du kan legge til perler online på din Tomorrow konto, på fanen ‘Min Bracelet’ før festivalen med kredittkortet (VISUM, Mastercard), Bancontact, Øyeblikkelig bankoverføring, eller iDeal. Dette blir virkelig et sted hvor du kan legge igjen alle bekymringene dine!

 

Vi anbefaler at du følger Tomorrow på Facebook å få oppdateringer på besetningen og festivalen generelt, og du kan også følge Lagre A Train Twitter

 

For noen Europeiske togbilletter, og spesielt for Tomorrow med tog fra hele Europa, Bare skriv inn Save A Train-nettstedet og nyt turen.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftomorrowland-by-train%2F%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)