Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 14/08/2020)

Hvis du lurer på hvordan du kommer til Tomorrow med tog, så ser ikke lenger. Bestille togbilletter til Tomorrowland på forhånd med oss! Hvis du er påe av de heldige som har billetter til Tomorrowland i år, pass på at du ikke legger igjen reisedetaljene til siste øyeblikk!

 

Når er Tomorrow?

Det vil ikke være lenge før festival sparkes i gang, so make sure you’re prepared with Tomorrowland by Train tickets. Tomorrow foregår på to helger for 2018. Det er de to siste helg i juli: 20-22nd og 27.- 29th. Samlingen, som er pre-festival arrangement for bobiler i Dream, finner sted den 19. juli og deretter 26 juli for helgen 2.

 

Tomorrow med tog innendørs arena

 

Tilgang til Tomorrow med tog:

Tilgang til festivalen er bare mulig hvis du har en gyldig Tomorrow armbånd registrert på ditt navn.

Brussel til Boom Togene

Antwerpen til Boom Togene

Liege til Boom Togene

Charleroi til Boom Togene

 

Innsjekking:

På fredag & lørdag, innsjekking er åpen til 22h00. Tilgang vil bli nektet etter dette tidspunktet.
På søndag innsjekking stenger kl 21h00. Tilgang vil bli nektet etter dette tidspunktet.

Tomorrowland is without question the best music festival in the world. More countries are at Tomorrowland than at the Olympics. Det er virkelig et unik opplevelse og den perfekte måten å føle koblet. Hvert år vokser det enda større, så ikke bli overveldet med publikum ved å være uforberedt, get to Tomorrowland by Train.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Hvordan komme til Tomorrow Med tog:

Tomorrow foregår i rekreasjonsområde, de Schorre, in Boom. The town of Boom is situated in Belgia, mellom Antwerpen & Brussel. Denne lille byen forvandles til en part scene. Vanligvis en rolig by de vise Tomorrow flagg på vinduene under festivalen.

Den beste hoved stasjon å komme til Tomorrow med tog er å få til Antwerpen sentral. Når du er her du kommer til å ønske å få et annet tog til Boom.

Get off at Boom station and take the free bus shuttle to Tomorrowland / Dream. Etter hver festival dag, three extra nattog vil kjøre til Antwerpen sentralstasjon.
NY: På hverdager, det er nå 2 tog per time mellom Antwerpen-Sentral og Boom. På lørdag og søndag: 1 tog per time.

Rotterdam til Boom Togene

Paris til Boom Togene

Maastricht til Boom Togene

Amsterdam til Boom Togene

 

Hva er Tomorrow som?

Nå som vi har gitt deg de finere detaljene på Tomorrow med tog, det er tid for den morsomme delen! Hvis det er første gang du kommer til Tomorrow, du lurer sikkert på hva det kommer til å bli som. Tomorrowland er definitivt verdt hypen som er skapt rundt det. Tomorrowland har blitt kåret til den ubestridte største EDM musikkfestival i verden i flere år på rad. Besøke minst én gang i en levetid har blitt et must for enhver musikkelskere, fest goer eller festival entusiast. Tomorrow 2018 is shaping up to be the greatest in the festival’s history. It has a truly astounding number of fantastic international artists set to light up the 16 utrolige stadier.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

 

Foruten å ha en utrolig lineup, arrangørene synes å ha tenkt på alt, inkludert skap du kan leie, steder å lade telefonen, og selv deres egen valuta heter Pearls. Du har forskjellige alternativer til toppen opp din armbånd med perler: You can add Pearls online at your Tomorrow konto, på fanen ‘Min Bracelet’ før festivalen med kredittkortet (VISUM, Mastercard), Bancontact, Sofortüberweisung or iDeal. This really becomes a place where you can leave all your worries behind!

 

Vi anbefaler at du følger Tomorrow på Facebook å få oppdateringer på besetningen og festivalen generelt, og du kan også følge Lagre A Train Twitter

 

For any Europeiske togbilletter, og spesielt for Tomorrow med tog fra hele Europa, Bare skriv inn Save A Train-nettstedet og nyt turen.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftomorrowland-by-train%2F%3Flang%3Dno- (Bla ned for å se inn kode)