Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 16/09/2022)

2018 er nesten ved veis ende, som bare kan bety at julen er nær! Folk er fortsatt ikke får klar for det, men for reisende, det er på høy tid å planlegge en tur. Hvis du leter etter den rette byen for å tilbringe julen i, Vi har det du trenger.

Denne artikkelen vil gi deg en detaljert liste over de beste byene å tilbringe julen i. Hva mer, vi vil fortelle deg om alt det spennende du kan gjøre der, men enda viktigere, hvordan du får til disse byene med tog.

 

Amsterdam, Nederland

Amsterdam har en spesiell plass på denne listen som fester der starter mye tidligere. Begynnelsen i november, folk fra Amsterdam begynne å feire Jul og alle de andre vinter arrangementer.

De Museum Torg i sentrum av byen forvandles til et eventyr julelandsby. Her kan du nyte en av de beste julemarkedene i Europa. Det mer enn kvalifiserer Amsterdam som en av de beste byene å tilbringe julen.

Amsterdam er kjent for sine flotte bygninger og mange kanaler, men byen tilbyr mye mer. Du kan nyte skøyter, Ferris hjulet rides, fantastisk mat og et utvalg av drikkevarer, og mye mer.

Du kan også nyte julen selv etter dagen avsluttes. Dagen etter jul, folk i Amsterdam feire Boxing day.

Du kan besøke Amsterdam med tog fra nesten hvor som helst i Europa. Den sentrale stasjon kobler seg Paris, Frankfurt, Brussel, London, Zürich, Berlin, Praha, og mange flere. Det er faste linjer til de fleste av dem, og mange andre til byer i Nederland. Så hvis du vil med europeiske tog, kan du nyte flere av de beste byene å tilbringe jul på 1 tur.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Amsterdam er en av beste byer å tilbringe julen

 

Beste byer å tilbringe julen, kaldeste pick – Stockholm, Sverige

Det kan være fryser, men du vil fortsatt elsker at du valgte å være i Stockholm til jul. Sverige er det landet å være i løpet av vinterferie fordi svenskene overgå seg selv.

Selve byen er vakkert dekorert i løpet av ferien, og det gir noe både moderne og tradisjonelle. Det er det beste valget som en av de beste byene å nyte julen.

Det er lys overalt og julemarkeder på gatene med varm mat og drikke. Du vil være gal for ikke å prøve de deilige nybakte kanelboller eller gingerbreads i en av byens mange bakerier! Sverige tilbyr ikke mye i veien for ulike matvalg, men du ønsker ikke noe annet når du prøver en kanelbolle med en varm kopp kaffe.

Dessuten, du får sjansen til å besøke en av de vakreste gamle byene i Europa. Da kan du stå i lurer ser på de ulike og intrikate kanaler, elve kanaler, og mer.

Du kan komme til Stockholm med tog fra flere steder i Europa som Sverige er koblet gjennom København. I tillegg, vil du ønsker å ta en trene med noen av de nordlige delene av landet. Det er der nordlyset er de smarteste og vakreste.

 

Stockholm er en av beste byer å tilbringe julen

 

Budapest, Ungarn

Budapest, hovedstaden i Ungarn og dens vakreste by, er en av de beste stedene å tilbringe julen i for mange grunner. Byen ligger ved Donau og tilbyr noen spektakulære båtturer. Du kan se nesten alle av de historiske bygningene fra elven.

Dessuten, du må se den fantastiske Buda Borg og parlamentet. Som for de tingene du kan gjøre i vinter, det er flere. Fra ridning innfartsveiene til skøyter på Budapest Park skøytebanen, det er alltid mange ting å gjøre her. Også, ikke glem å besøke julemarkedet på Vorosmarty Torget og julemessen i basilikaen.

Den sentrale jernbanestasjonen som ser ut som den kom rett fra en Harry Potter bok er i sentrum. Den kobles Budapest til de fleste av de store byene i Europa og mer. Ytterligere to stasjonene har også en rekke toglinjer, lager reiser til og fra Budapest en bris.

 

budapest skyline

 

Beste byer å tilbringe julen, unike pick – Strasbourg, Frankrike

Strasbourg er ikke bare det beste valget for å tilbringe julen, men det er også jule kapital. Du kan ikke gå glipp av å besøke denne nydelige byen i julen.

Strasbourg skryte av 400 år gamle julemarkeder, som tydelig forklarer betydningen av julen i denne byen.

Dessuten, det er en rekke andre ting å se og gjøre. Du kan besøke den majestetiske katedralen i Strasbourg eller det imponerende Palais Rohan fra 1700-tallet. Du kan også se på rart det store juletreet i nærheten Sharing Village, eller vandre rundt i sentrum. Det eneste som er sikkert er at du aldri vil kjede deg i denne magiske byen.

Strasbourg ligger i sentrum av Vest-Europa, på grensen til Tyskland. Beliggenheten gjør det mulig å koble til de fleste byer i Europa. Det betyr også at det å finne et tog til byen vil være svært enkelt.

Paris til Strasbourg Togene

Luxembourg til Strasbourg Togene

Nancy til Strasbourg Togene

Basel til Strasbourg Togene

 

Strasbourg er en av beste byer å tilbringe julen

 

Beste byene å tilbringe julen og beste sted å bo på – Genève, Sveits

En av de beste stedene i Europa, hvis ikke verden, i løpet av vinteren, er Sveits. Det er derfor Genève, en av de vakreste byene i Sveits, er definitivt blant de beste byene å nyte julen.

Byen ligger ved bredden av Genfersjøen, og når vinteren kommer, hele innsjø er glødende. Tusenvis av lys skinne fra de nærliggende butikkene, boder, offentlige bygninger, og juledekorasjoner.

En av grunnene til at vi valgte Genève for de beste byene å tilbringe julebloggen var at matelskere også skulle glede seg over byens pre-Julemarked tilbyr mat fra hele verden. Hva mer, du kan shoppe Walking Street, og deretter besøke noen av de viktigste landemerker. Disse inkluderer palasset De Forente Nasjoners, St Pierre-katedralen, Water Jet, og mer.

Det er regelmessige tog fra andre byer i Sveits som Bern og Zürich som kan ta deg til Genève. derimot, det finnes også en rekke tog som går til og fra Italia, Frankrike, Tyskland, og mer. Sporene går fra byer som Lausanne, Paris, Venezia, Milan, Hyggelig, Verona, og mange flere. I tillegg, sentralstasjonen er i sentrum av byen.

Lyon til Genève med Tog

Zürich til Genève Togene

Paris til Genève Togene

Bern til Genève Togene

 

geneva in the winter

 

Så der har du det, en fullstendig liste over de aller beste byene å tilbringe julen. Hvis du vil ha mer informasjon om tog Reiser til og fra disse byene, Føl deg fri til å Kontakt Lagre A Train når som helst.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-christmas%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)