Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 21/05/2021)

Enklere enn en bil og mer komfortabel enn en buss, tar toget er en av de beste måtene å oppleve Beste tog ruter for Winter snø i Europa. Lene seg tilbake, slappe av og beundre utrolig fjellene, elver, og innsjøer mens du var underveis til mange vinteropplevelser Europa har å tilby med tog.

 

Tog ruter for å se snøen i Europa 2

Nordlys er den mest kjente av de togruter for vinter snø

hver vinter, himmelen over Nord-Europa flimring med psykedeliske farger av aurora borealis (Nordlys). For å oppleve den utrolige farger som beveger seg over polarhimmelen er på mange reisende bøtte liste. Få steder på jorden tilby flere måter å vitne aurora borealis enn Norge. Dette er definitivt den Beste tog ruter for Winter snø i Europa, med en ekstra-ekstra bonus på nordlyset. Fra Stockholm, nattog vil ta deg hele veien til disse naturlige herligheter.

 

ROVANIEMI FINLAND

Rovaniemi er kjent som hjemmet til julenissen. Det er et sted julen magi kan oppleves hele året. Besøke steder som Santa Claus Village og Santapark. Rovaniemi er hovedstaden i Lappland. Det er hjem til Lapplands Provincial Museum Arktikum, skogen tema Pilke Science Center og Korundi House of Culture.

De 9-timers togtur fra Helsinki er vel verdt å være på listen over Beste tog ruter for Winter snø i Europa.

 

 

Ski på et budsjett, Bulgaria vinner for de mest rimelige tog ruter for vinteren

Hvordan kan vi gi deg en liste over Beste tog ruter for Winter snø i Europa uten å gi deg et sted å gå på ski? Vi trodde vi skulle gi deg en ekstra spiss ved å gi vår anbefaling for stå på ski på et budsjett, også!

Bok som togbillett til Bulgaria! Denne vinteren stedet har vært best bevarte hemmeligheten av Europa en stund. Det er fort bli Europas kuleste stedet for vinteren sport nå, selv om.

Vi anbefaler Bansko. som et godt alternativ for steder å avslutte tog ruter for vinteren. En sjarmerende alpin by som er verdt et besøk. Som et resultat, Togturen der fra Plovdiv er en opplevelse i seg selv. Score!

 

Vinter togreiser kan være en magisk opplevelse som vil ta deg fra snøtunge bakker til eventyrverden som landsbyer. Ikke gå glipp av disse spektakulære vinterverk. Med ZERO Reservasjons gebyrer fra Lagre et tog det er ingen unnskyldning for ikke å oppdage dem alle!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du kan her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-routes-winter-snow%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)