Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 21/05/2021)

Enklare än en bil och bekvämare än en buss, ta tåget är ett av de bästa sätten att uppleva Bästa tågsträckor för Vinter snö i Europa. Luta dig tillbaka, slappna av och beundra otro bergen, floder, och sjöar medan väg till många vinter erfarenheter Europa har att erbjuda med tåg.

 

Tågsträckor att se Vinter snö i Europa 2

Norrsken är den mest kända av de tågsträckor för vintern snö

varje vinter, luftrummet ovanför norra Europa skimrar med psykedeliska färger norrsken (Norrsken). För att uppleva den otroliga färger som rör sig över den arktiska himlen är på många resandes bucket list. Få platser på jorden erbjuder fler sätt att bevittna norrsken än Norge. Detta är definitivt Bästa tågsträckor för Vinter snö i Europa, med en extra extra bonus på norrsken. Från Stockholm, nattåg tar dig hela vägen till dessa naturliga läckerheter.

 

ROVANIEMI FINLAND

Rovaniemi är känt som hem för Santa Claus. Det är en plats julen magi kan upplevas året runt. Besöka platser som Santa Claus Village och Santapark. Rovaniemi är huvudstad i Lappland. Det är hem till Lapplands Provincial Museum Arktikum, skogen tema Pilke Science Center och Korundi House of Culture.

De 9-timmars tågresa från Helsingfors är väl värt att vara med på listan över Bästa tågsträckor för Vinter snö i Europa.

 

 

Skidåkning på en BUDGET, Bulgarien vinner för de mest prisvärda tågsträckor för vintern

Hur kan vi ge dig en lista över de Bästa tågsträckor för Vinter snö i Europa utan att ge dig en plats att åka skidor? Vi trodde att vi skulle ge dig en extra spets genom att ge vår rekommendation för skidåkning på en budget, för!

Bok som tågbiljett till Bulgarien! Denna vinter plats har varit bäst bevarade hemligheten av Europa ett tag. Det är snabbt på att bli Europas coolaste platsen för vintern sporter nu, fastän.

Vi rekommenderar Bansko. som ett bra alternativ för ställen att avsluta din tågsträckor för vintern. En pittoresk alpin stad som är värt besöket. Som ett resultat, Tågresan dit från Plovdiv är en upplevelse på egen hand. Göra!

 

Vinter tåg kan vara en magisk upplevelse som kommer att ta dig från snö-lastat sluttningar åt sagoliknande byar. Inte miste om dessa spektakulära vinter underverk. Med noll bokningsavgifter från Rädda ett tåg det finns ingen ursäkt att inte göra det upptäcka dem alla!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller så kan du här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-routes-winter-snow%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)