Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 04/11/2022)

Om du undrar var du hittar de bästa museerna i Europa, Vi har du omfattas! Vare sig det är konst, nationell, eller naturligt historia, museer från vår lista kommer inte att misslyckas med att förvåna dig.

Vad är mer, du kan nå alla dessa destinationer med tåg Om du letar efter överkomliga färd. Låt oss ta en närmare titt på de bästa museerna i Europa och var man hittar dem:

 

Louvren, Paris, Frankrike

Louvren kan vara en av de mest berömda museer i Europa och världen. Det är den största, som täcker ett område av 72,735 meter i kvadrat. Denna fantastiska museum är hem för mer än 35,000 poster och är en av de landmärken i Paris. Du måste besöka det om du resa till Paris med tåg!

Bryssel till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Marseille till Paris Tåg

Amsterdam till Paris Tåg

 

 

Venaria Reale, Turin, Italien

Namnet på detta palats kommer från det latinska Den kungliga jakt är, betyder ”kunglig jakt”. På 1600- och 1700-talen, Det var en bas för jaktexpeditioner Hertig Karl Emmanuel II. Nu slottet förtrollar moderna besökare med sin barockstil skönhet. Du kan inte missa det om du befinner dig i Turin.

Milan till Turin Tåg

Comosjön till Turin Tåg

Genua till Turin Tåg

Parma till Turin Tåg

 

Museet av Stream, Antwerpen, Belgien

The Museum by the Stream in Antwerp is one of the Best Museums in Europe

 

Museet av Stream eller MAS är den största museum i Antwerpen. Om du letar efter en panorama- se, Det finns fri tillgång till taket av museet. Komplexet av MAS har också en restaurang och ett café under den. Museet själv är vackra och värt ett besök om du är i Antwerpen.

Bryssel till Antwerpen Tåg

Amsterdam till Antwerpen Tåg

Lille till Antwerpen Tåg

Paris till Antwerpen Tåg

 

bibliska, amsterdam, Nederländerna

Annan museum i nederländerna, de bibliska museum finns i amsterdam. Det är en av de bästa museerna i Europa om du vill veta mer om Bibeln. Att besöka Bijbels hjälper oss att förstå Bibelns betydelse och inverkan på det holländska samhället. Det är utan tvekan ett unikt museum, väl lämpad för dem som älskar religiös historia.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

 

Konsthistoriska museet, wien, Österrike

Kunsthistorisches Museum in Vienna Austria

Kunsthistorisches Museum är den mest kända konstmuseum Österrike, även känd som Museum of Fine Arts. Några av dess mest kända skärmar omfattar verk av Rembrandt, Michelangelo, Raphael, och Rubens. Det har varit fantastiskt för konstälskare med underbar konst sedan det öppnades 1891. Alla som besöker Wien med tåg bör ordna för att se Kunsthistorisches Museum.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

MACHmit barnmuseum, Berlin, Tyskland

För resenärer med barn, Det blir inte bättre än MACHmit Barn Museum Tyskland. Om du befinner dig i Berlin, Se till att kolla in MACHmit och dess mängd av attraktioner. De är lämpliga för vuxna samt, med många spännande aktiviteter såsom en konstlaboratorium, utskrifts verkstad, och klättring labyrint.

Bremen till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

 

Skansen Friluftsmuseum, Stockholm, Sverige

Skansen friluftsmuseum var den första i sitt slag i Sverige. Det öppnade 1891 och har vuxit till att bli den mest kända museum i Stockholm. En fantastisk utsikt från Kungliga Djurgården är bonusen med att besöka Skansen. Och för dem som älskar att se Scandinavia-inhemska djur, det finns en djurpark som visar dem.

 

 

De bästa museerna i Europa väntar på dig. Om du är redo att gå, boka tågbiljetter nu och njuta av åkturen!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-museums-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)