Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 10/09/2021)

För att uppleva Holland Tulip säsong med tåg är verkligen ett måste på någon självrespekt sommar resenärens kalender. För en månad eller så varje år, fälten i provinsen Flevoland förvandlas till ett vackert och stort hav av färgglada blommor på mer än 7 miljoner blommar. Från Haag och Leiden i söder, upp till Alkmaar i norr är där du kommer att uppleva denna vackra syn. Medan en associerar vanligtvis reser låglandet i Holland med cykel, för den mindre äventyrlig en mycket mer tilltalande sätt att uppleva alla ära tulpansäsongen är med tåg! Här är några bästa tips för att njuta av Holland tulpan säsong med tågresor.

 

Holland Tulip säsong och NS tåg

 

Planera ditt besök för den kommande Holland Tulip Season

Tulip Säsongen sträcker sig från slutet av Mars fram till mitten av maj, men den bästa tiden att se tulpaner i full blom är halvvägs igenom april. Du kommer behöva kolla på vädret för säsongen och gör din forskning innan du bokar så att du får den bästa tiden.

Hannover till Haag Tåg

Hamburg till Haag Tåg

Berlin till Haag Tåg

Köln till Haag Tåg

 

De bästa tiderna att besöka trädgårdarna och åkrarna under Holland Tulip Season

Holland Tulip säsongen lockar en hel del turister och besökare och de bästa tiderna att besöka trädgårdarna och tulpanfälten är ofta när de öppnas och några timmar innan de stänger. Planera din resa i enlighet med så att du gör det mesta av vår erfarenhet och kan få några bra bilder utan massorna.

Bryssel till Maastricht Tåg

Antwerpen till Maastricht Tåg

Köln till Maastricht Tåg

Berlin till Maastricht Tåg

 

Boka dina biljetter Innan du åker

På grund av det antal människor som kommer att se tulpaner, upplever Holland tulpan säsong med tåg kan vara ganska upptagen. Det är viktigt att planera i förväg och boka tågbiljetter i förväg där det är möjligt att säkerställa att du har möjlighet att komma på och njuta av den spektakulära utsikten.

Hannover till Rotterdam Tåg

Dortmund Rotterdam Tåg

Hamburg till Rotterdam Tåg

Köln till Rotterdam Tåg

 

Besök Flevoland för en lugnare upplevelse av Holland Tulip Season

Om du letar efter en plats med färre tulpaner men med färre folkmassor och något billigare priser då Flevoland är för dig. Du kan fånga träna här från Amsterdam och om du fånga det efter rusningstid du kommer att kunna föra Cyklar på tåget, vilket innebär att du kan cykla runt tulpanfält. Utsikten längs resan är otroligt och det finns gott om stora fototillfällen.

Munich till Utrecht Tåg

Köln till Utrecht Tåg

Berlin till Utrecht Tåg

Frankfurt till Utrecht Tåg

 

Besök Leiden eller Haarlem

Du kan ta tåget till Leiden eller Haarlem där du får enastående utsikt över den berömda ”Flower Strip” och kommer att kunna gå mellan raderna av tulpaner när du har kommit dit. Detta är perfekt för dagsutflykter och är en mycket populärt turistmål.

Exploring Holland med tåg är en fantastisk upplevelse och ännu mer så under tulpansäsongen. Är det möjligt att bok natten vistelser och tåg turer runt om i landet, men dessa är något dyrare och kan lämna dig med mindre tid att utforska tulpan fält. En organisation är nyckeln under denna upptagen tid så se till att planera i förväg för att få ut det mesta av tulpan säsong i Holland!

Bryssel till Haarlem Tåg

Antwerpen till Haarlem Tåg

Berlin till Leiden Tåg

Paris till Leiden Tåg

 

Njut tågresa, genom den mest pålitliga platsen att boka dina tågbiljetter, Rädda ett tåg Om du behöver andra Europeiska tågbiljetter, klicka bara här, gå till vår hemsida och njut av resan.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fholland-tulip-season-by-train%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)