Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 10/09/2021)

Ahhoz, hogy megtapasztalják a Holland tulipán szezon vonattal valóban egy must minden öntudatos nyári utazási naptár. Egy hónap múlva minden évben, területeken a Flevoland tartomány átalakítják egy szép és hatalmas tenger színes virágok meghaladó 7 millió virágzik. A hágai és a Leiden déli, akár az Alkmaar az északi ahol megtapasztalhatja ezt a gyönyörű látvány. Míg az egyik rendszerint társítja utazó síkságán Holland kerékpárral, a kevésbé kalandos sokkal vonzóbb módon, hogy megtapasztalják a dicsőséget tulipán szezon vonattal! Íme néhány hasznos tippet, hogy élvezze Holland tulipán szezon vonattal utazás.

 

Holland tulipán szezon és az NS vonat

 

Tervezze meg látogatását a közelgő holland tulipán szezonra

Tulip szezon tart végétől március május közepéig, de a legjobb ideje, hogy a tulipán teljes virágzás a felénél április. Meg kell majd ellenőrizze az időjárási a szezonban, és nem a kutatás foglalás előtt, hogy biztosítsák, hogy a legjobb időt.

Hanover Hága vonatok

Hamburg Hágába vonatok

Berlin Hágába vonatok

Köln Hága vonatok

 

A legjobb idő, hogy látogassa a kertek és mezők alatt Holland tulipán szezon

Holland tulipán szezon vonz sok turisták és a látogatók és a legjobb alkalom a kertek és a tulipánföldek látogatására gyakran a nyitáskor és néhány órával a bezárás előtt. Útiterv megfelelően úgy, hogy a legtöbbet hozza ki a mi tapasztalat és lehet kapni néhány nagyszerű képeket tömegek nélkül.

Brüsszel Maastricht vonatok

Antwerpen Maastricht vonatok

Köln és Maastricht vonatok

Berlin Maastricht vonatok

 

Foglalni a jegyeket elindulás előtt

Mivel a száma, akik jönnek, hogy a tulipánok, tapasztal Holland tulipán szezon vonattal is meglehetősen elfoglalt. Ez Fontos, hogy előre tervezni és foglaljon vonatjegyek előzetesen Amikor csak lehetséges, hogy megbizonyosodjon róla, hogy kap, és élvezze a páratlan kilátást.

Hanover Rotterdam vonatok

Dortmund Rotterdam vonatok

Hamburg és Rotterdam vonatok

Köln Rotterdam vonatok

 

Látogasson Flevoland csendesebb Experience Holland tulipán szezon

Ha olyan helyet keres, ahol kevesebb tulipán van, de kevesebb tömeg és kissé olcsóbb áron akkor Flevoland az Ön számára. Lehet fogni a vonat itt Amszterdam és ha elkapja után csúcsidőben leszel képes, hogy kerékpárok a vonaton, ami azt jelenti, hogy körbe-körbe a tulipán mezők. A nézetek az út mentén hihetetlen, és rengeteg nagyszerű fotó lehetőségeket.

München Utrecht Trains

Köln Utrecht Trains

Berlin Utrecht Trains

Frankfurt Utrecht Trains

 

Látogasson Leiden vagy Haarlem

Akkor vonattal Leiden vagy Haarlem, ahol kap rendkívüli kilátás nyílik a híres „Virág Strip”, és képes lesz járni között a sorok a tulipánok, ha már megérkeztek. Ez Ideális kirándulások és egy nagyon népszerű idegenforgalmi célpont.

Feltárása Holland vonattal egy csodálatos élmény, és még inkább során tulipán szezon. Lehetséges könyv éjszakán tartózkodás és Vonat túrák szerte az országban, de ezek valamivel drágábbak, és hagyjuk meg kevesebb időt, hogy vizsgálja meg a tulipán mezők. An szervezet kulcsfontosságú ez alatt az idő elfoglalt, így biztos, hogy előre tervezni, hogy a legtöbbet hozza ki a tulipán szezon Hollandiában!

Brüsszel Haarlem vonatok

Antwerpen Haarlem vonatok

Berlin Leiden vonatok

Párizs a Leiden vonatok

 

Élvezd a vonatút, a vonatjegyek legmegbízhatóbb lefoglalási helyén, Ments meg egy vonatot Ha szüksége van más Európai vonatjegy, kattintson ide, menjen a honlapunkon és élvezze az utazást.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fholland-tulip-season-by-train%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)