Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/09/2021)

Kokea Holland Tulip Kausi junalla on todella oltava kaikissa itseään kunnioittava kesän matkailijan kalenteri. Kuukauden tai niin joka vuosi, kentät Flevolandin maakunnassa ovat muuttuneet kauniiksi ja suureksi mereksi värikkäitä kukkia yli 7 miljoonaa kukkii. Haagin ja Leidenin etelässä, asti Alkmaar pohjoisessa on, jos koet tämän kaunis näky. Vaikka yleensä liittyväksi matkustaa alangoille Holland polkupyörällä, vähemmän seikkailunhaluinen paljon houkuttelevampi tapa kokea kaikki paljous tulppaani kauden junalla! Tässä on joitain vinkkejä Hollannin tulppaanikauden nauttimiseen junamatkalla.

 

Holland Tulip Mausta ja NS juna

 

Suunnittele vierailusi tulevalle Hollannin tulppaanikaudelle

Tulppaani kausi alkaa loppua maaliskuuta toukokuun puoliväliin asti, mutta paras aika nähdä tulppaanit täydessä kukassa on puolivälissä huhtikuu. Sinun tulee tarkistaa sää kauden ja tee tutkimusta, ennen varauksen, jotta saat parasta aikaa.

Hannover Haagiin Junat

Hampuri Haagiin Junat

Berliini Haagiin Junat

Köln Haagiin Junat

 

Paras aika vierailla puutarhoissa ja pelloilla Holland Tulip -kauden aikana

Holland Tulip kausi houkuttelee paljon matkailijoille ja paras aika vierailla puutarhoissa ja tulppaanipelloilla on usein niiden avautuessa ja muutama tunti ennen sulkemista. Suunnittele matkasi vastaavasti siten, että teet kaiken irti meidän kokea ja voi saada hienoja kuvia ilman yleisöä.

Bryssel Maastricht Junat

Antwerpenin Maastricht Junat

Köln Maastricht Junat

Berliini Maastricht Junat

 

Varaa liput ennen lähtöäsi

Koska useita ihmisiä, jotka tulevat nähdä tulppaanit, kokee Holland tulppaani kauden junalla voi olla melko kiireinen. se on tärkeää suunnitella tulevaisuutta ja varata junaliput etukäteen mahdollisuuksien varmistaa voit saada päälle ja nauttia upeista näkymistä.

Hannover Rotterdam Junat

Dortmund Rotterdam Junat

Hampuri Rotterdam Junat

Köln Rotterdam Junat

 

Vieraile Flevolandissa saadaksesi rauhallisemman kokemuksen Holland Tulip -kaudesta

Jos etsit paikkaa, jossa on vähemmän tulppaaneja, mutta jossa on vähemmän väkijoukkoja ja hieman halvemmalla Sitten Flevoland on sinulle. Voit saalis kouluttaa tänne Amsterdam ja jos saat sen jälkeen ruuhka voit tuoda polkupyörää Junassa, eli voit pyöräillä ympäri Tulppaanipeltoja. Näkemykset pitkin matkaa ovat uskomattomia ja siellä on paljon hyviä kuva mahdollisuuksia.

München Utrecht Junat

Köln Utrecht Junat

Berliini Utrecht Junat

Frankfurt Utrecht Junat

 

Käy Leiden tai Haarlem

Voit junalla Leidenin tai Haarlem jossa saat poikkeukselliset näkymät kuuluisan ”Flower Strip” ja pystyy kävelemään keskuudessa riviä tulppaanit kun olet saapunut sinne. Tämä on ihanteellinen päiväretkiä ja on erittäin suosittu matkailukohde.

Exploring Holland junalla on uskomaton kokemus, ja vielä enemmän aikana tulppaani kauden. Onko mahdollista kirja yössä pysyy ja juna matkat ympäri maata, mutta nämä ovat hieman kalliimpia ja voi jättää sinulle vähemmän aikaa tutustua Tulppaanipeltoja. An organisaatio on avain tänä kiireistä aikaa, joten muista suunnitella tulevaisuutta irti tulppaanin kauden Hollannissa!

Bryssel Haarlem Junat

Antwerpenin Haarlem Junat

Berliini Leiden Junat

Paris Leiden Junat

 

Nauti sinun junamatka, luotettavimman paikan varata junaliput, Tallenna juna Jos tarvitset muita Euroopan junaliput, klikkaa tästä, mene verkkosivustollemme ja nauti kyydistä.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fholland-tulip-season-by-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)