Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 10/09/2021)

Untuk mengalami Holland Tulip Musim oleh Keretapi adalah benar-benar satu kemestian di mana-mana menghormati diri musim panas kembara kalendar. Selama sebulan atau lebih setiap tahun, bidang yang wilayah Flevoland diubah menjadi laut yang indah dan luas bunga berwarna-warni lebih daripada 7 juta bunga. Dari Hague dan Leiden di selatan, sehingga Alkmaar di utara adalah di mana anda akan mengalami penglihatan yang indah ini. Manakala satu biasanya mengaitkan ke kawasan tanah rendah di Holland dengan basikal, yang kurang mencabar cara yang jauh lebih menarik untuk memulakan pengalaman di semua kemuliaan musim tulip adalah dengan kereta api! Berikut adalah beberapa tip-tip utama untuk menikmati Holland tulip masa dengan perjalanan kereta api.

 

Holland Tulip Musim dan kereta api NS

 

Rancang lawatan anda untuk Holland Tulip Season yang akan datang

musim Tulip berlangsung dari akhir Mac sehingga pertengahan Mei, tetapi masa terbaik untuk melihat tulip berkembang penuh sedang di dalam April. Anda perlu memeriksa cuaca untuk musim ini dan melakukan penyelidikan anda sebelum membuat tempahan untuk memastikan anda mendapatkan masa terbaik.

Hanover ke The Hague Kereta api

Hamburg ke The Hague Kereta api

Berlin ke The Hague Kereta api

Cologne ke The Hague Kereta api

 

The Best Times Untuk Visit The Gardens dan Fields semasa Holland Tulip Musim

Holland Tulip musim menarik banyak pelancong dan pelawat dan masa terbaik untuk berkunjung ke kebun dan ladang bunga tulip sering kali dibuka dan beberapa jam sebelum ditutup. Merancang perjalanan anda dengan sewajarnya supaya anda membuat yang terbaik daripada kami pengalaman dan boleh mendapatkan beberapa gambar besar tanpa orang ramai.

Brussels untuk Trains Maastricht

Antwerp untuk Trains Maastricht

Cologne untuk Trains Maastricht

Berlin untuk Trains Maastricht

 

Tempah Tiket Anda Sebelum Anda Pergi

Oleh kerana bilangan orang yang datang untuk melihat tulip, mengalami Holland tulip musim dengan kereta api boleh agak sibuk. Ia adalah penting untuk merancang lebih awal dan Mesra tiket kereta api terlebih dahulu di mana sahaja yang mungkin untuk memastikan anda mampu untuk mendapatkan dan menikmati pemandangan yang menakjubkan.

Hanover untuk Trains Rotterdam

Dortmund untuk Trains Rotterdam

Hamburg ke Kereta api Rotterdam

Cologne untuk Trains Rotterdam

 

Lawatan Flevoland untuk Pengalaman lebih senyap Belanda Tulip Musim

Sekiranya anda mencari tempat dengan lebih sedikit bunga tulip tetapi dengan jumlah orang yang sedikit dan sedikit harga yang lebih murah kemudian Flevoland adalah untuk anda. Anda boleh menangkap melatih sini dari Amsterdam dan jika anda menangkapnya selepas waktu puncak anda akan dapat membawa basikal di kereta, yang bermakna anda boleh berbasikal di sekitar bidang tulip. Pemandangan sepanjang perjalanan yang luar biasa dan ada banyak yang besar peluang foto.

Munich untuk Trains Utrecht

Cologne untuk Trains Utrecht

Berlin untuk Trains Utrecht

Frankfurt ke Kereta api Utrecht

 

Melawat Leiden atau Haarlem

Anda boleh menaiki kereta api ke Leiden atau Haarlem mana anda akan mendapat pemandangan yang luar biasa dari "Bunga Strip" yang terkenal dan dapat berjalan di tengah baris tulip apabila anda telah tiba di sana. Ini adalah ideal untuk lawatan sehari dan merupakan destinasi pelancongan yang sangat popular.

Meneroka Holland dengan kereta api adalah satu pengalaman yang menakjubkan dan lebih-lebih lagi semasa musim tulip. Ia adalah mungkin untuk buku semalaman penginapan dan lawatan kereta api di seluruh negara tetapi ini adalah sedikit lebih mahal dan boleh meninggalkan anda dengan masa yang kurang untuk meneroka bidang tulip. yang organisasi adalah kunci pada masa ini sibuk jadi pastikan untuk merancang ke hadapan untuk membuat yang terbaik daripada musim tulip di Belanda!

Brussels untuk Trains Haarlem

Antwerp untuk Trains Haarlem

Berlin untuk Trains Leiden

Paris untuk Trains Leiden

 

Nikmati kamu punya perjalanan kereta api, melalui tempat yang paling dipercayai untuk menempah tiket kereta api anda, Simpan Kereta Api Jika anda memerlukan yang lain tiket kereta api Eropah, hanya klik di sini, pergi ke laman web kami dan menikmati perjalanan.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fholland-tulip-season-by-train%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)