Waktu membaca: 2 minit
(Lepas Kemaskini: 12/03/2021)

Perjalanan dengan kereta api adalah selesa, mesra alam dan ia menyediakan menakjubkan pandangan, sesuai untuk membuat Instagram anda banyak yang lebih cantik. Disini adalah 4 paparan laluan kereta api untuk membuat akaun bersinar Instagram anda.

 

laluan kereta api views No.1 – Highland Line West, Scotland

The west highland scotland train route views

Scotland terkenal mempunyai beberapa yang paling indah landskap dan melatih paparan laluan di dunia. ini perjalanan kereta api menawarkan pemandangan luas mur jauh, tasik, dan gunung. Apabila membuat perjalanan di Highland Line West, anda berada bernasib baik untuk pengalaman legenda Glenfiddich Viaduct. kelihatan biasa? Ini kerana ia telah dipaparkan sebagai Hogwarts Express dalam filem Harry Potter francais. Bayangkan ketik dua kali yang akan diterima oleh paparan tersebut.

Amsterdam untuk Trains London

Rotterdam ke Kereta api London

Paris untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

Ekspres Glasier, Switzerland

The Glacier Express switzerland train route views

Jika anda lebih suka paparan laluan kereta api kadar yang lebih perlahan, ini adalah laluan untuk anda dan pengikut Instagram anda. panorama yang mempesonakan anda akan mula dengan pemandangan Matterhorn yang terkenal. dari Zermatt, anda akan membuat perjalanan kereta api selama tujuh jam anda sepanjang UNESCO laluan Tapak Warisan Dunia ke St Moritz. Menikmati menyentap gambar yang gemilang Alpine pemandangan pemandangan melepasi tingkap anda.

Zurich ke Kereta api St Moritz

Zermatt untuk Kereta api St Moritz

Lyon ke Kereta api St Moritz

Basel untuk Kereta api St Moritz

 

Kereta Api Flam, Norway

The flam railway train route views norway

Sebuah perjalanan lebih pendek – ini satu jam perjalanan dengan kereta api dari Myrdal untuk Flam adalah hanya untuk pandangan. Dan pengikut Insta bertuah anda akan terima kasih. Anda akan melihat Nali terowong, Kjosfossen yang menakjubkan air terjun, dan fjord cantik Norway.

 

Pilihan penutupan kami untuk pemandangan laluan kereta api – Trek pedalaman, Sweden

Inlandsbanan, Sweden

Jika Glacier Express tidak salji dan ais yang cukup untuk anda, maka anda akan menyukai Line Dalam Negeri. Ini pengembaraan kereta api 14 jam bermula di Kristinehamn sebelum membuat jalan melalui rupa bumi Scandinavia liar ke arah Gallivare. Daripada tetingkap anda, anda akan melihat Arctic Circle dan – jika anda menjaga mata anda dikupas – sebilangan hidupan liar dalam bentuk rusa, moose, dan rusa.

 

Jadi sekarang setelah anda mengetahui tentang pemandangan laluan kereta api dan bersedia untuk melakukan perjalanan kereta api yang mengubah hidup semasa anda menggilap akaun Instagram anda dan memperoleh beberapa pengikut baru? Tempah impian anda perjalanan kereta api di sini pada Simpan Kereta Api. Dan anda juga boleh menyemak akaun Instagram kami instagram.com/saveatrain

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-route-views-to-make-your-instagram-account-shine%3Flang%3Dms/ - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)