Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 12/11/2021)

Mengambil kereta api adalah salah satu cara yang terbaik untuk memulakan pengalaman di kawasan yang paling indah di Eropah. Menikmati gunung yang menakjubkan, tasik, sungai landskap dan feats luar biasa kejuruteraan - Ini adalah The Kebanyakan Trips Keretapi Scenic di Eropah.

 

Glasier ekspres adalah antara yang paling Trips Keretapi Scenic di Eropah

West Highland Line Trips Keretapi Scenic, Scotland

Semua di atas kapal Hogwarts Express! Sebahagian besar daripada perjalanan 264km adalah di landasan tunggal yang memberikan gambaran mur menakjubkan, tasik, beberapa stesen yang paling jauh di Britain dan - menambah sengkang Harry Potter ajaib - jejambat Glenfinnan yang digunakan oleh Hogwarts Express.

 

Laluan: Paris kepada bagus

kampung Cue tanah liat jubin berbumbung, ladang anggur kemas, dan air biru cantik!

Senarai Yang Maha Trips Keretapi Scenic di Eropah tidak akan lengkap tanpa South-of-France. Ia terkenal dengan keindahannya, jadi ia tidak menghairankan ia dibuat senarai kami. Bermula di Paris, anda berada dalam bunga matahari dan bidang lavender Provence hanya dua jam kemudian. Pastikan anda membungkus pakaian anda, 'Menyebabkan Riviera Perancis tidak adalah sesuatu yang anda mahu lulus dalam Summer.

Lyon ke Kereta api Nice

Paris ke Kereta api Nice

Avignon ke Kereta api Nice

Marseilles untuk Trains Nice

 

 

Rhine Valley Trips Keretapi Scenic, Jerman

Ikut lengkung Sungai Rhine kerana ia menjadikan perjalanan dari Koblenz Mainz. Ia hanya menaiki lima puluh minit, tetapi di sepanjang laluan, anda akan melihat istana dan kebun-kebun anggur bergantung kepada cerun sungai. Ia benar-benar kelihatan seperti sesuatu daripada cerita dongeng!

Berlin untuk Trains Koblenz

Frankfurt ke Kereta api Koblenz

Vienna untuk Trains Koblenz

Stuttgart untuk Trains Koblenz

 

sarapan Pagi di dalam Munich dan makan malam di Venice

3 negara, 3 x pandangan. Melompat pada kereta api dari Munich ke Venice dan mendapatkan untuk minum di 3 negara bernilai pemandangan yang menakjubkan. Keturunan ini berjalan melalui beberapa gunung yang paling indah, sungai, dan kampung-kampung alpine di Austria, Jerman, dan Itali. 3-in1 daripada yang Kebanyakan Trips Keretapi Scenic di Eropah.

Milan untuk Trains Venice

Munich untuk Trains Venice

Bologna untuk Trains Venice

Rom ke Kereta api Venice

 

Norway

Jika anda sedang mencari untuk sesuatu yang tidak seperti yang sesak dan banyak lagi di sebelah liar, maka perjalanan ini adalah untuk anda. Bermula pada paras laut, megah fjordland cepat memberi laluan kepada muka tebing yang curam dan padang rumput yang subur. Pastikan anda membungkus kasut hiking, kerana kereta api berhenti di beberapa destinasi laluan mendaki.

 

terakhir kami untuk jawatan ini Trips Keretapi Scenic di Eropah, Menaiki ekspres Glacier yang!

st. Moritz ke Zermatt. 8 jam kebahagiaan indah tulen. Ia tidak dipanggil Ekspres Glasier tidak berfaedah. Perjalanan melalui landskap yang begitu suci kepada orang Eropah yang keretapi (bersama-sama dengan Bernina) ialah Tapak Warisan Dunia UNESCO; ia juga rumah kepada hulu perkasa Rhone dan Rhine Rivers.

Zurich ke Kereta api Zermatt

Geneva ke Kereta api Zermatt

Bern ke Kereta api Zermatt

Lucerne untuk Kereta api Zermatt

 

Jadi sekarang bahawa anda telah selesai membaca, adakah anda bersedia untuk membuat perjalanan kereta api yang indah anda sendiri di Eropah, di Save A Train kita mempunyai yang terbaik tiket perjalanan kereta api, pada kadar paling murah, dan banyak pilihan pembayaran.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami di laman anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fscenic-train-trips-europe%2F%0A%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)