Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 30/04/2021)

Bagi mereka yang tidak sedar sudah, Black Forest adalah kawasan berhutan yang luas di barat daya Jerman. Lebih khusus, ia terletak di negeri Baden-Wurttemberg dan menduduki sebahagian besar daripadanya.

lebih-lebih lagi, rantau ini adalah di sempadan dengan Perancis dan Switzerland, supaya ia boleh diakses dari negara-negara serta.

Dalam artikel ini, kita akan bercakap lebih lanjut mengenai mengapa ia bernilai lawatan. Yang paling penting, kami akan memberitahu anda bagaimana untuk mencapai Black Forest di Jerman dengan kereta api.

 

Keindahan Wilayah ini

Scenic landscape in South of Germany

Keindahan rantau ini terletak pada sifat, tetapi juga beberapa bandar-bandar dan kampung-kampung yang indah. Bagi sebahagian sifat, kawasan adalah, baik, dipenuhi dengan hutan. bahagian yang jelas dengan sendirinya. Walau bagaimanapun, ada yang lebih lagi ia!

Black Forest, atau Schwarzwald kerana ia dipanggil dalam Bahasa Jerman, mempunyai banyak lokasi dengan pemandangan panorama yang indah. Ia juga dipenuhi dengan sungai yang menakjubkan lembah dan cerah, puncak cantik daripada banyak bukit yang anda dapati di sini.

tambahan, terdapat banyak destinasi yang boleh menarik minat ramai orang. Anda boleh mencari keluarga bertenang destinasi, tempat bersantai pasangan, dan mengagumkan landskap untuk lebih orang sukakan cabaran.

Apa lagi, anda akan dapati seluruh rantau ini cantik dan dongeng seperti sepanjang tahun! Itu fakta kerana ia kelihatan menarik apabila ia cerah, hujan, dan apabila ada salji. Anda dapat melihatnya dengan jelas di paling gambar di kawasan ini.

Offenburg untuk Trains Konstanz

Stuttgart untuk Trains Offenburg

Leipzig untuk Trains Dresden

Nuremburg ke Kereta api Stuttgart

 

Bagaimana Untuk Mencapai Black Forest oleh Keretapi

Mencapai Black Forest oleh Keretapi adalah sesuatu yang boleh anda lakukan di rumah sebenar. Yang kebanyakannya kerana lokasi di rantau ini dan hakikat bahawa melatih perjalanan melalui Jerman adalah hebat.

 

 

Walau bagaimanapun, bukan itu sahaja. Anda boleh sampai ke banyak destinasi di rantau ini dari hampir mana-mana bahagian Eropah. Itulah terutamanya benar bagi Bandar-bandar utama di negara-negara seperti Perancis, Switzerland, Austria, Belgium, Itali, dan banyak lagi.

Bagi Jerman, perjalanan kereta api mudah sebagai satu syarikat - Deutsche Bahn beroperasi ia. Pelbagai Kereta Api ICE, Eurocity, CityNight, Antara bandar, dan garis TGV boleh membawa anda ke banyak kawasan di rantau ini. Anda boleh menaiki kereta api ke Karlsruhe, Baden-Baden, Freiburg, dan Offenburg. kereta api ini akan bergerak daripada semua bandar utama di Jerman, supaya di Black Forest dengan kereta api akan menjadi mudah.

Apa sahaja yang anda membuat keputusan untuk melakukan, anda tidak akan pergi salah, kerana di Black Forest boleh menjadi ajaib pengalaman. Kami katakan ini kebanyakannya kerana anda boleh menggunakan kereta api yang indah dan merentasi seluruh rantau ini. Anda akan mengalami perkara yang paling indah di Black Forest tawarkan. The Black Forest garis indah beroperasi di laluan Offenburg-Konstanz yang.

Offenburg untuk Trains Freiburg

Stuttgart untuk Trains Freiburg

Leipzig untuk Trains Freiburg

Nuremburg ke Kereta api Freiburg

 

Lawati Black Forest oleh Keretapi Apabila Anda Mahu!

The Black Forest from above

Seperti yang anda lihat, keindahan rantau ini dan kemudahan perjalanan kereta api membuat perjalanan ini satu pengalaman yang indah. Kami amat menyarankan anda untuk melawat kawasan yang paling ajaib Jerman sekurang-kurangnya sekali dalam hidup anda! Walau bagaimanapun, perjalanan yang harus cukup lama bagi anda untuk melihat segala-galanya bahawa Black Forest tawarkan!

 

Apabila anda membuat keputusan untuk membawa kami pada tawaran ini, rasa bebas untuk Hubungi Save A Train. Kami boleh membantu anda melawat Black Forest dengan kereta api dan mendapatkan pengalaman yang sukar dilupakan.

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fblack-forest-by-train%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)