Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 30/04/2021)

For de som ikke er klar allerede, Black Forest er en enorm skogkledd region sørvest i Tyskland. Mer spesifikt, den ligger i delstaten Baden-Württemberg og opptar en betydelig del av det.

Dessuten, regionen er på grensen til Frankrike og Sveits, så det er tilgjengelig fra disse landene så vel.

I denne artikkelen, Vi skal snakke mer om hvorfor det er verdt et besøk. Viktigst, Vi vil fortelle deg hvordan du kommer til Schwarzwald i Tyskland med tog.

 

Skjønnhet regionen

Scenic landscape in South of Germany

Skjønnheten i regionen ligger i dens natur, men også noen naturskjønne byer og landsbyer. Som for naturen delen, området er, vi vil, fylt med skog. Den delen er selvforklarende. derimot, det er mye mer til det!

Schwarzwald, eller Schwarzwald som det heter på tysk, har mange steder med vakker panoramautsikt. Det er også fylt med fantastisk elv daler og solrik, nydelige topper av de mange bakker som du finner her.

I tillegg, det er mange destinasjoner som kan være av interesse for mange mennesker. Du kan finne ro familien velsen, par retreater, og fryktinngytende landskap for de mer eventyrlystne mennesker.

Hva mer, du finner hele regionen nydelig og eventyrlige hele året! Det er et faktum fordi det ser imponerende når det er solfylt, regn, og når det er snø. Du kan se det tydelig i de fleste bilder av området.

Offenburg til Konstanz Togene

Stuttgart til Offenburg Togene

Leipzig til Dresden Togene

Nürnberg til Stuttgart Togene

 

Hvordan nå Schwarzwald med tog

Nå Schwarzwald med tog er noe du kan gjøre på mange måter. Det er hovedsakelig på grunn av plasseringen av regionen og det faktum at trener reise gjennom Tyskland er fantastisk.

 

 

derimot, det er ikke alt. Du kan nå mange destinasjoner i regionen fra nesten alle deler av Europa. Det er spesielt for store byer i land som Frankrike, Sveits, Østerrike, Belgia, Italia, og mange flere.

Som for Tyskland, togreiser er gjort enkelt som ett selskap - Deutsche Bahn fungerer det. Diverse ICE-tog, Eurocity, CityNight, Intercity, og TGV linjer kan ta deg til mange områder i regionen. Du kan ri et tog til Karlsruhe, Baden-Baden, Freiburg, og Offenburg. Disse togene går fra alle de store tyske byer, så å besøke Schwarzwald med tog vil være en lek.

Uansett hva du velger å gjøre, du vil ikke gå galt, fordi du besøker Schwarzwald kan være en magisk erfaring. Vi sier dette mest fordi du kan bruke scenisk tog og traversere hele regionen. Du vil oppleve de vakreste ting Schwarzwald har å tilby. The Black Forest naturskjønne linjen opererer på ruten Offenburg-Konstanz.

Offenburg til Freiburg Togene

Stuttgart til Freiburg Togene

Leipzig til Freiburg Togene

Nürnberg til Freiburg Togene

 

Besøk Schwarzwald med tog når du vil!

The Black Forest from above

Som du kan se, skjønnheten i regionen og bekvemmeligheten av togreiser gjøre denne turen en fantastisk opplevelse. Vi anbefaler sterkt at du besøke de mest magiske området i Tyskland minst en gang i livet ditt! derimot, den turen bør være lang nok til å se alt som Schwarzwald har å tilby!

 

Når du bestemmer deg for å ta oss opp på dette tilbudet, Føl deg fri til å Kontakt Lagre A Train. Vi kan hjelpe deg besøke Black Forest med tog og få en uforglemmelig opplevelse.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fblack-forest-by-train%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)