Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 11/06/2022)

Hvis du er en solo reisende og du liker å trene reise som en nomade, da er du på rett sted. Tog reiser er en av de beste måtene å reise gjennom Europa Hvis du ønsker å oppleve alt som Europa har å by på. Det være seg i byene, eller slående naturlige landskap, og du kan nyte det hele av reiser med tog.

Hva mer, reiser med tog som en nomade har en rekke andre fordeler. Du får oppleve alt i din tid, og togene tilbyr deg muligheten til å gjøre det glatt og uten noen problemer. Det kan være sakte av og til, men det er ingen stress i denne reisemåte, mens Flyene er en helt annen ting. Hvis du reiser med fly, det er konstant stress befolket flyplasser og overivrig sikkerhetstiltak. Hva mer, i noen tilfeller, vil du komme til din destinasjon raskere hvis du tar et tog!

For disse og mange andre grunner, reiser med tog på dine vilkår er det beste du kan gjøre. Hvis du ønsker å starte denne magiske nomadisk eventyr, denne artikkelen vil hjelpe deg ved å gi deg råd og tips om hvordan du gjør det godt.

 

Viktigste ting å vurdere når du ønsker å trene Travel som en Nomad

Train Travel som en Nomad og se fantastisk utsikt

 

Før du starter togreiser som et Nomad eventyr, du må ha vilje til å gjøre det, og du må ha penger.

Hvis du ønsker å være en roving tog reisende, du vil ikke ha noen problemer hvis du jobber som frilanser eller fra hjemmet ditt. Ethvert arbeid som du kan gjøre på din bærbare PC, du kan gjøre det hvor som helst.

Hvis du vil ta en pause fra å jobbe slik til ferie, du må bruke pengene klokt. Den gode tingen er at det er noen løsninger for å hjelpe.

Vet at hvis reise med tog for 30days eller mer enn velger Interrail global pass. Men Enkeltbilletter tilbyr deg muligheten til å reise over det meste av Europa når det passer deg, noe som gjør det en nomade drøm. Du kommer til å gå når og hvor du vil, og det er den beste måten å skape en unik reiseopplevelse.

Uansett hva du velger for togreiser, du kan fortsatt spare penger på denne måten.

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

Hvordan spare penger når du trener Reise som nomad

Den gode ting om denne type erfaring er at du iboende bruke mindre penger. Av dette, mener vi at når du trener reise som en nomade, du får den beste opplevelsen hvis du bor i billige vandrerhjem, koker mat, og mer.

Velger denne reisemåte vil spare deg for penger.

Mest penger brukt når togreiser som et Nomad går til rombestillingen. derimot, hvis du bestiller vandrerhjem, Du kan spare mye penger som de er mye rimeligere enn hoteller og tilby en bedre og mer minneverdig opplevelse. Hva mer, når du reiser alene, du kan bestille noen rom med så mange mennesker i det, hvilken er den billigste alternativet. Og stoler på oss, du vil ha dette fordi dette vil gi deg mulighet til å omgås andre likesinnede reisende.

På den andre siden, hvis du vil møte lokalbefolkningen, du bør bruke Couchsurfing, fordi denne måten vil du komme til å bli med lokalbefolkningen. Plus, de kan fortelle deg mer om byen sin og vise deg alle de morsomme steder verdt å besøke.

Det neste som spiser opp sparepengene dine er, vi vil, spiser. Du kan spare penger på mat ved å tilberede måltider i vandrerhjemmet eller leiligheter. De fleste herberger og leiligheter tilbyr kjøkken som du kan bruke gratis. Hva mer, Hostel øvrige mulighet er å henge ut med folk og forberede noen måltider å dele.

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Köln til Paris tog

 

 

Togreiser er en nomadetips

Train Travel som en Nomad og møte nye venner

 

  • Hvis du er togreiser som et Nomad type utadvendt, bor på vandrerhjem er en ting du vil elske som det er for folk som deg.
  • Hvis du er togreiser som et Nomad type introvert, du må sette i en liten innsats hvis du ønsker å henge ut med andre. Den gode tingen er at etter noen dager, du blir vant til det. Etter hvert, du vil elske måten du kommer til å henge med andre samtidig som en nomade reisende.
  • Du trenger ikke å bruke sofaen surfing å bo med lokalbefolkningen; du kan også bruke den til å henge ut med dem. Programmet kan brukes til å sette meetups med lokalbefolkningen som elsker å ta utlendinger på en kveld.
  • Pass deg for lommetyver! Som tilfellet er med noen annen by i verden, europeiske byer har lommetyver og andre kriminelle som prøver å dra nytte av turister. Du må være forsiktig, og du bør lese opp på lommetyv situasjonen for stedet du besøker. Gjør alltid research på nettet før du besøker en by.
  • Bruk alltid apps som kan gjøre din nomade reiser livet mer behagelig. Å spore dine utgifter, mye apper kan være din beste følges.
  • Husk å Reis lett. Hvis du kommer til å være et tog som reiser nomade, har du bare en enklere tid bærer det som er nødvendig. Vandrerhjem tilbyr en rekke fasiliteter som håndklær, hårfønere, o.l, slik at du ikke trenger å ta med deg. Plus, de vanligvis har vaskemaskiner og tørketromler som du kan bruke for en euro eller to, slik at du ikke trenger å ta for mange klær med deg enten. Hvis du ønsker å reise med en masse ting, backpacking kan være et bedre valg.

München til Berlin Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

 

Siste tanker

Alt i alt, togreiser som en nomade er en vakker og problemfri opplevelse. Du kan besøke mange steder lett alle over vakre land som Frankrike, Tyskland, Italia, og mer. Plus, du får se vakkert landskap og fantastisk landskap naturen har å tilby. Ingen annen reise valg vil gi deg en uforglemmelig og morsom opplevelse.

 

Gjøre en utmerket togreiser som et Nomad plan på forhånd, og Kjøp togbilletter du trenger, og du vil bli satt til å starte ditt eventyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-nomad-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)