Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 21/12/2023)

Hvis du er en solo rejsende og du kan lide at træne rejse som en nomade, så er du på rette sted. Tog rejser er en af ​​de bedste måder at rejse gennem Europa hvis du ønsker at opleve alt det, Europa har at byde på. Det være sig byerne, eller flotte naturlige landskaber, du kan nyde det hele med rejser med tog.

Hvad mere, rejser med tog som en nomade har en masse andre fordele. Du kommer til at opleve alt i din tid, og togene tilbyder dig muligheden for at gøre det glat og uden besvær. Det kan være langsomt af og til, men der er ingen stress i denne rejseform, hvorimod fly er en helt anden ting. Hvis du rejser med fly, der er den konstante stress overfyldte lufthavne og nidkære sikkerhedsforanstaltninger. Hvad mere, i nogle tilfælde, vil du komme til din destination hurtigere, hvis du tager et tog!

Af disse og mange andre grunde, at rejse med tog på dine egne præmisser er det bedste, du kan gøre. Hvis du ønsker at starte denne magiske nomadiske eventyr, denne artikel vil hjælpe dig ved at give dig råd og tips om, hvordan man gør det godt.

 

Vigtigste Ting at overveje, når du vil træne Travel som en Nomad

Togrejser som Nomad og se en fantastisk udsigt

 

Før du starter din togrejser som en Nomad eventyr, du skal have viljen til at gøre det, og du skal have pengene.

Hvis du ønsker at være en roving tog rejsende, du får ingen problemer, hvis du arbejder som en freelancer eller fra dit hjem. Alt arbejde, som du kan gøre på din bærbare computer, du kan gøre det i enhver placering.

hvis du vil tage en pause fra arbejde til ferie, skal du bruge dine penge fornuftigt. Det gode er, at der er nogle løsninger for at hjælpe.

Vid, at hvis rejse med tog for 30 dage eller mere, så vælg Interrail global pass. Men Enkelte billetter tilbyder dig chancen for at rejse på tværs af det meste af Europa på din bekvemmelighed, gør det en nomade drøm. Du kommer til at gå, når og hvor du vil, og det er den bedste måde at skabe en unik rejseoplevelse.

Uanset hvad du vælger til din togrejser, du kan stadig spare penge på denne måde.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Sådan sparer du penge, når du træner rejser som nomad

Det gode ved denne type af erfaring er, at du i sagens natur vil bruge færre penge. Med dette, Vi mener, at når du træner rejse som en nomade, du får den bedste oplevelse, hvis du bor i billige hostels, tilberede din mad, og mere.

Valget af denne rejseform vil spare dig penge.

De fleste penge brugt, da togrejser som en Nomad går til værelsesreservationer. Imidlertid, hvis du bestiller vandrerhjem, du kan spare en masse penge som de er meget mere overkommelig end hoteller og tilbyde en bedre og mere mindeværdig oplevelse. Hvad mere, når du rejser alene, du kan bestille ethvert rum med så mange mennesker i det, som er den billigste løsning. Og tro os, du vil have dette, fordi dette giver dig mulighed for at omgås andre ligesindede rejsende.

På den anden side, hvis du vil møde lokale, du skal bruge Couchsurfing, fordi denne måde vil du komme til at bo hos lokalbefolkningen. Plus, de kan fortælle dig mere om deres by og vise dig alle de sjove steder værd at besøge.

Den næste ting, tærer på din opsparing er, godt, spise. Du kan spare penge på mad ved at forberede dine måltider i vandrerhjemmet eller lejligheder. De fleste vandrerhjem og lejligheder tilbyder køkkener, som du kan bruge gratis. Hvad mere, Hostel øvrige mulighed er at hænge ud med folk og forberede nogle måltider at dele.

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Køln ​​til Paris Tog

 

 

Togrejser er et nomadetip

Togrejser som Nomad og møde nye venner

 

  • Hvis du er togrejser som en Nomad type udadvendt, opholder sig på vandrehjem er en ting, du vil elske som det er for folk som dig.
  • Hvis du er togrejser som en Nomad type indadvendt, du bliver nødt til at sætte i en lille indsats, hvis du ønsker at hænge ud med andre. Det gode er, at efter et par dage, vil du vænne sig til det. Til sidst, du vil elske den måde, du kommer til at hænge ud med andre, og samtidig være en nomade rejsende.
  • Du behøver ikke at bruge sofaen surfing til at bo hos lokalbefolkningen; du kan også bruge det til at hænge ud med dem. Den app kan bruges til at sætte meetups med lokale, der elsker at tage udlændinge på en aften.
  • Pas på lommetyve! Som det er tilfældet med enhver anden by i verden, europæiske byer har lommetyve og andre kriminelle, der forsøger at drage fordel af turister. Du skal være forsigtig, og du bør læse op på lommetyv situationen for det sted, du besøger. Foretag altid research online, før du besøger en by.
  • Brug altid apps, der kan gøre dit nomade rejser livet mere behageligt. For at spore dine udgifter, en masse apps kan være dine bedste kammerater.
  • Husk at Pak let. Hvis du vil være et tog rejser nomade, har du kun en lettere gang transporterer, hvad der er nødvendigt. Vandrerhjem tilbyder en masse af de væsentlige bekvemmeligheder som håndklæder, hårtørrere, og lignende, så du ikke behøver at bringe jeres. Plus, de normalt har vaskemaskiner og tørretumblere, som du kan bruge til en euro eller to, så du ikke behøver at tage alt for meget tøj med du enten. Hvis du ønsker at rejse med en masse ting, backpacking kan være et bedre valg.

München til Berlin Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

 

Afsluttende tanker

Alt i alt, togrejser som en nomade er en smuk og problemfri oplevelse. Du kan besøge mange steder nemt alle på tværs af smukke lande som Frankrig, Tyskland, Italien, og mere. Plus, du får at se smuk natur og fantastiske landskaber naturen har at tilbyde. Ingen andre rejseoplysninger valg vil give dig sådan en uforglemmelig og sjov oplevelse.

 

Lav en fremragende togrejser som Nomad plan på forhånd og Køb The Train Billetter du behøver, og du vil blive sat til at starte dit eventyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med en link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-nomad-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)