Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 16/07/2021)

Sea Orchins, søheste, lys farvet fauna, og nogle af de klareste farvande i verden, snorkling i disse 10 steder er et mind-blowing eventyr. Disse 10 bedste steder for snorkling i Europa, har en fantastisk synlighed ved 20 m. undervands-, og er hjemsted for nogle af de mest fascinerende marine liv på jorden.

 

1. Bedste sted for snorkling i Storbritannien: Devon

Fra den klippeø til London Bridge, på den nordlige del af Tor Bay, her finder du et af de smukkeste snorkelsteder i Storbritannien. Juvelanemoner i en række lyserøde og gule, muslinger, og unik tompot blennies fisk, du kunne tilbringe en hel dag med at snorkle i London Bridge.

Mange besøgende til Storbritannien og Devon ved måske ikke engang, at de rejser til et af de bedste snorkelsteder i Europa. Imidlertid, Devon er en fantastisk destination for snorkling og dykning i Storbritannien. Ud over London Bridge, Lundy Island er en anden snorkelperle, med grå sæler, måne vandmænd, og delfiner at se.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Devon's Cliff Snorkeling In The UK

 

2. Bedste sted for snorkling i Portugal: Store Berlenga

Portugal er berømt for sine fantastiske strande, Berlenga Grande-øen er ingen undtagelse. Lige 10 km væk fra Peniche, en af ​​de 10 mest fantastiske surfsteder i Europa, Berlenga er en smuk øhav. Den består af 3 små øer af huler, mørkeblåt vand, og et skibsvrag.

Hvis du undrede dig, du kan beundre skibsvragene med snorkeludstyr. Derudover, en fantastisk atlantisk undervandsverden af ​​marine skabninger som solfisk, koraller, venter på dig ud over masken. Det gamle fort San Juan Bautista med udsigt over dette smukke område vil være i dit syn, når du kommer op, tilføjer mysterium til hele oplevelsen.

 

Snorkling i Portugal: Store Berlenga

 

3. Port Cros National Park, Frankrig

Op til en dybde af 8 m. i en speciel snorkelsti, du kan beundre de hundredvis af fisk i Port Cros Nationalpark. Denne ældste marina naturreservat er et af de bedste snorkelsteder i Europa. Plage de la Palud er det perfekte sted at starte dit snorkeleventyr.

I modsætning til de andre fantastiske snorkelsteder på denne liste, her finder du 6 informative bøjer med interessante fakta om de havdyr, du møder: Østatlantisk påfuglfisk, malet comber, sjældne mørke grupperinger, og mange andre farverige fisk.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

 

4. La Silfra, Island

En af de bedste dykkersteder i verden, åbenbart er La Silfra et episk snorkelsted i Europa. Svømning imellem 2 Europæiske kontinenter, med familien, eller venner, i vand, der smelter fra Langjokull-gletsjeren, er en uforglemmelig oplevelse.

Silfra er et af de bedste steder for snorkling i verden, på grund af den fantastiske synlighed i 100 m. Farverne under vandet, svømning mellem de stenede stier og bugter, og al denne ære er kun en time fra Reykjavik. Da vandet har tendens til at være meget koldt, du skal reservere en snorkeltur, med en ordentlig badedragt og udstyr til at holde dig varm.

 

Snorkling i La Silfra, Island

 

5. Red Island, Sardinien, Italien

Klar uberørt vand er et must for en fantastisk snorkeloplevelse. Isola Rossa på Sardinien har de bedste betingelser for sjov snorkling: klart vand, stenet landskab og huler, marina liv, der vil sprænge dit sind, og hvide sandstrande for at få vejret, mellem snorkelsessioner.

Du finder den lille fiskerby, Isola Rossa på det nordvestlige Sardinien. Koraller, fisk, og røde klipper er de perfekte rammer for en sommerferie. Ud over solbadning, du kunne nyde vandsport, dykning, og windsurfing på den italienske kyst. Så, Sørg for at pakke vandtætte poser, og et undersøisk kamera til at huske undervandsverdenen på Sardinien.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Pisa til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

Red Island, Sardinien, Italien

 

6. Cabrera Archipelago National Park, Spanien

19 små øer sammensætter øgruppen Cabrera, hjem til et fantastisk marine økosystem, uberørt af mennesker. Blå hule, det maritime naturreservat er et af de rigeste i Europa, og på din snorkelekspedition, du vil opdage mere end 500 arter. Skorpionfisk, blæksprutter, læderback skildpadder, er blot nogle få af de havdyr, du vil møde.

i øvrigt, kan du få en fantastisk chance for at se nogle delfiner fra båden, på vej til Cabrera. Den spanske kystlinje er en af ​​de mest populære sommerdestinationer i Europa, og Mallorca er en drømmende stranddestination for rejsende fra hele verden. Så, pakke dit badedragt og snorkeludstyr, til en uforglemmelig og afslappende tur til Cabrera.

 

Cabrera Archipelago National Park

 

7. Walchensee Lake München

Store, blå, og dybt, Sø Walchensee er en smuk alpinsø i Tyskland. 75 KM fra München, denne snorkeldestination ligger i centrum af den bayerske region. Så, når du kommer op for luft og hvile, det naturskønne udsigter omkring dig give den mest fredfyldte ramme for en guddommelig oplevelse.

Med stor udsyn på 5m til 20m, Sø Walchensee er en af ​​de 10 bedste snorkelsteder i Europa. desuden, du kan udforske dybere og mere end regnbueørred og ål, i det klare vand sø, når du dykker i Walchensee-søen.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

Walchensee Lake München er et fantastisk sted at snorkle i Europa

 

8. Flodsnorkling i Østrig: Viecht Am Traunfall

Mens de fleste mennesker fortæller dig, er det en fantastisk oplevelse at snorkle i Middelhavet, flodsnorkling er ekstraordinær. Roligt frisk turkisvand, i Øvre Østrig, Viecht am Traunfall er det bedste sted at snorkle i Østrig. Viecht am Traunfall-floden er hjemsted for smukke koraller, og på din rejse til disse skønheder, du vil blive inviteret til at springe og kløfte.

Derfor, snorkling i de østrigske alper er en af ​​de mest spændende snorkeloplevelser i Europa. Når du er færdig med din snorkeltur, de grønne bakker og udsigt over floden er perfekt picnic og afslapningssted. Her, kan du gennemgå de fantastiske undervandsbilleder, du har fået, og nyd den friske bjergluft i det østrigske landskab.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

9. Medes Islands Spanien

Medes-øerne er en del af det smukke naturreservat del Montgri. Beliggende i den ultimative spanske sommerdestination, Costa Brava, Mederne er hjemsted for spektakulært havliv. Hvis du er fascineret af livet i havet, derefter snorkling her, vil være uforglemmelig.

De syv holme medere, på den catalanske kyst, omgivet af det kølige Middelhav er et snorkelparadis. Faktisk, snorkling i Medes er en af ​​de bedste ting at gøre, mens du ferierer i Costa Brava. Med børnene, venner, eller solo, Mederne er hjemsted for smuk fauna, søheste, havstjerner, og barracudaer.

 

Forbereder sig på at snorkle i Spanien

 

10. De bedste steder at snorkle i Europa: Elba Italien

Røde gorgoner på den ene side, røde og sorte koraller på den anden side af kysten, Elba er et paradis. Sant Andrea-bugten på øen Elba er hvor ethvert undervandseventyr begynder. Langt fra havnen og promenaden, det marine liv på denne toscanske ø er fantastisk.

Ud over smukke koraller, fisk, og fauna, den italienske kyst er en af ​​de bedste i verden. Så, hvis du har brug for at få vejret mellem huludforskning og søgning efter solfisk, så er Elbas sandkyst det perfekte afslapningssted.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

Snorkling under vandet i Elba, Italien

 

Her på Gem A Train, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en uforglemmelig tur til de mest fantastiske undersøiske verdener i disse 10 bedste steder for snorkling i Europa med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "1o Bedste steder til snorkling i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fbest-places-snorkeling-europe%2F- (Rul lidt ned for at se Koden)