Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 16/07/2021)

Orchins Laut, kuda laut, fauna warna caang, sareng sababaraha perairan anu paling jelas di dunya, snorkeling dina ieu 10 tempat mangrupikeun petualangan anu ngagelebug akal. ieu 10 tempat pangsaéna kanggo snorkeling di Éropa, gaduh pisibilitas anu endah di 20 m. jero cai, sareng mangrupikeun bumi sababaraha kahirupan laut anu paling matak di bumi.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Tempat Pangsaéna Kanggo Snorkeling Di Inggris: Devon

Ti pulau taringgul ka Jambatan London, di Kalér Tor Bay, didieu anjeun bakal mendakan salah sahiji tempat snorkeling anu paling indah di Inggris. Anemon permata dina rupa-rupa warna pink jeung konéng caang, remis, sareng unik laukot blennies lauk, anjeun tiasa nyéépkeun sapoé snorkeling di London Bridge.

Seueur anu datang ka Inggris sareng Devon bahkan henteu terang yén aranjeunna ngumbara ka salah sahiji tempat snorkeling anu pangsaéna di Éropa. Sanajan, Devon mangrupikeun tujuan snorkeling sareng terjun anu hebat di Inggris. Salian London Bridge, Pulo Lundy mangrupikeun permata snorkeling anu sanés, kalayan segel abu, ubur-ubur bulan, sareng lumba-lumba ningali.

Amsterdam ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Devon's Cliff Snorkeling In The UK

 

2. Tempat Pangsaéna Kanggo Snorkeling Di Portugal: Badag Berlenga

Portugal kasohor ku pantai anu luar biasa, Pulo Berlenga Grande henteu terkecuali. adil 10 km jauhna ti Peniche, salah sahiji 10 tempat surfing anu paling endah di Éropa, Berlenga mangrupakeun Nusantara anu éndah. Éta diwangun ku 3 kapuloan leutik guha-gua, cai biru poék, sareng kapal karam.

Bisi anjeun panasaran, anjeun tiasa ngagem kapal laut kalayan peralatan snorkeling. Sajaba, hiji dunya jero cai Atlantik anu endah tina mahluk laut sapertos sunfish, batu karang, bakal ngantosan anjeun di luar topéng. Benteng kuno San Juan Bautista anu ningali ka daerah anu indah ieu bakal aya dina panon anjeun nalika anjeun datang, nambahan misteri pikeun sakabéh pangalaman.

 

Snorkeling Di Portugal: Badag Berlenga

 

3. Taman Nasional Port Cros, Perancis

Dugi ka jero tina 8 m. dina jalur snorkel khusus, anjeun tiasa mikaresep ratusan lauk di Port Cros taman Nasional. Marina pangkolotna ieu cagar alam mangrupikeun salah sahiji tempat snorkeling anu pangsaéna di Éropa. Plage de la Palud mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngamimitian petualangan snorkeling anjeun.

Béda sareng tempat snorkeling anu luar biasa dina daptar ieu, didieu anjeun bakal mendakan 6 palampung informatif sareng kanyataan anu pikaresepeun ngeunaan mahluk laut anu anjeun pendakan: Merak Wétan Atlantik Wétan, dicét comber, jarang groupus dusky, sareng seueur deui lauk anu warna-warni.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

 

4. La Silfra, Islandia

salah sahiji tempat terjun anu pangsaéna di dunya, jelas La Silfra mangrupikeun tempat snorkeling anu epik di Éropa. Ngojay antaré 2 Buana Éropa, sareng kulawarga, atanapi réréncangan, dina lebur cai tina glacier Langjokull, mangrupikeun pangalaman anu teu tiasa hilap.

Silfra mangrupikeun tempat paling saé pikeun snorkeling di dunya, kusabab pisibilitas anu endah di 100 m. Warna na handapeun cai, ngojay antara jalur anu leueur sareng coves, sareng sadayana kamuliaan ieu ngan ukur sajam ti Reykjavik. Kusabab caina condong tiis pisan, anjeun kedah mesen wisata snorkeling, nganggo baju renang sareng perlengkapan baju anu pas pikeun haneuteun anjeun.

 

Snorkeling di La Silfra, Islandia

 

5. Pulo Beureum, Sardinia, Itali

Cai bersih anu jelas kedahna pikeun pangalaman snorkeling anu endah. Isola Rossa di Sardinia ngagaduhan kaayaan anu paling saé pikeun snorkeling anu pikaresepeun: cai herang, bentang taringgul sareng guha-gua, hirup marina anu bakal niup pikiran anjeun, sareng pantai keusik bodas pikeun narik napas anjeun, antara sési snorkeling.

Anjeun bakal mendakan désa pamayang alit, Isola Rossa di North-West Sardinia. Karang, lauk, sareng batu beureum mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun liburan usum panas. Salian ti berjemur, anjeun tiasa resep olahraga cai, neuleum skuba, sareng luncur angin di basisir Itali. janten, pastikeun pikeun ngarangkep kantong tahan cai, sareng kaméra jero cai pikeun nginget dunya jero cai Sardinia.

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Pisa ka Roma Kalayan Karéta

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

 

Pulo Beureum, Sardinia, Itali

 

6. Taman Nasional Cabrera Nusantara, Spanyol

19 pulau-pulau leutik majemukkeun kapulauan Cabrera, imah ékosistem laut anu endah, henteu keuna ku manusa. Guha biru, cagar alam laut mangrupikeun salah sahiji anu paling beunghar di Éropa, sareng dina ékspédisi snorkeling anjeun, anjeun bakal mendakan langkung ti 500 jenis. Scorpionfish, gurita, kuya kulit balik, ngan ukur sababaraha mahluk laut anu bakal anjeun pendakan.

Sumawona, anjeun panginten tiasa kéngingkeun kasempetan ningali lauk lumba-lumba tina parahu, nuju di Cabrera. Garis pantai Spanyol mangrupikeun tujuan usum panas anu pang populerna di Éropa, sareng Mallorca mangrupikeun tujuan pantai anu ngalamun pikeun palancong ti sakumna penjuru dunya. janten, pék baju renang sareng peralatan snorkel anjeun, pikeun perjalanan anu teu hilap sareng santai ka Cabrera.

 

Taman Nasional Cabrera Nusantara

 

7. Walchensee Lake Munich

Luas, biru, sareng jero, dano Walchensee mangrupikeun Tasik Alpine anu éndah di Jérman. 75 KM ti Munich, tujuan snorkeling ieu aya di puseur daérah Bavarian. janten, anjeun datang pikeun hawa sareng istirahat, éta pemandangan indah di sakuriling anjeun nyayogikeun setting anu paling tenang pikeun pangalaman ilahi.

Kalayan pisibilitas hébat dina 5m ka 20m, dano Walchensee mangrupakeun salah sahiji 10 tempat snorkeling pangsaéna di Éropa. Saterusna, anjeun tiasa ngajajah langkung jero sareng langkung ti trout pelangi sareng belut, di danau cai bening, nalika anjeun teuleum di Danau Walchensee.

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

 

Walchensee Lake Munich mangrupikeun tempat anu saé pikeun snorkeling di Éropa

 

8. River Snorkeling In Austria: Viecht Am Traunfall

Sedengkeun seuseueurna jalma ngawartosan anjeun snorkeling di Laut Tengah mangrupikeun pangalaman anu luar biasa, snorkeling walungan rongkah. Cai pirus seger tacan beres, di luhur Austria, Viecht am Traunfall mangrupikeun tempat anu paling saé pikeun snorkeling di Austria. Walungan Viecht am Traunfall mangrupikeun batu karang anu éndah, sareng dina perjalanan anjeun ka kaéndahan ieu, anjeun bakal diondang kana luluncatan batu sareng canyoning.

kituna, snorkeling di Pegunungan Alpen Austria mangrupikeun salah sahiji pangalaman snorkeling anu paling pikaresepeun di Éropa. Sakali anjeun ngalengkepan perjalanan snorkeling anjeun, bukit héjo sareng pandangan walungan nyaéta piknik sampurna sareng tempat rélaxasi. Ieuh, anjeun tiasa marios nembak jero cai anu saé, terasrasakeun hawa gunung anu seger di Bentang Austria.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

9. Pulo Medes Spanyol

Kapuloan Medes mangrupikeun bagian tina cagar alam anu indah del Montgri. Lokasina di tujuan usum panas Spanyol anu pamungkas, Kosta Brava, urang Medés mangrupikeun kahirupan kahirupan laut anu luar biasa. Upami anjeun kataji ku kahirupan laut, teras snorkeling didieu, bakal moal hilap.

Tujuh pulau Medes, di basisir Catalonian, dikurilingan ku Laut Tengah anu tiis nyaéta surga snorkeling. Kanyataanna, snorkeling di Medes mangrupikeun hal paling luhur anu kedah dilakukeun nalika pakansi di Costa Brava. Jeung budak, babaturan, atanapi solo, urang Média mangrupikeun tempat hirup pikeun fauna anu éndah, kuda laut, bentang laut, sareng barakuda.

 

Nyiapkeun Snorkel di Spanyol

 

10. Tempat Pangsaéna Kanggo Snorkeling Di Éropa: Elba Italia

Gorgonians beureum dina hiji sisi, batu karang beureum sareng hideung di sisi sanés basisir, Elba nyaéta surga. Teluk Sant Andrea di Pulo Elba nyaéta tempat dimana petualangan di jero cai dimimitian. Jauh ti palabuhan sareng jalan promina, kahirupan laut di Pulo Tuscan ieu endah pisan.

Salaku tambahan kana karang anu éndah, lauk, sareng fauna, basisir Italia mangrupikeun salah sahiji anu pang saé di dunya. janten, upami anjeun kedah narik napas di antara guha ngajajah sareng milari lauk sun, teras basisir keusik Elba mangrupikeun tempat rélaxasi anu sampurna.

Florence ka Milan Kalayan Karéta

Florence ka Venice Kalayan Train

Milan ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Milan Sareng Karéta

 

Snorkeling di jero cai di Elba Italia Éropa

 

di dieu di Simpen A Train, urang bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anu teu tiasa hilap ka dunya jero cai anu paling endah dina ieu 10 tempat pangsaéna pikeun snorkeling di Éropa ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "1o Tempat Pangsaéna Kanggo Snorkeling Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fbest-places-snorkeling-europe%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)