Urutan A Train tiket AYEUNA

Kategori: Wisata Islandia

10 Tempat Pangsaéna Kanggo Snorkeling Di Éropa

Waktos Maca: 6 menit Orchins Laut, kuda laut, fauna warna caang, sareng sababaraha perairan anu paling jelas di dunya, snorkeling dina ieu 10 tempat mangrupikeun petualangan anu ngagelebug akal. ieu 10 tempat pangsaéna kanggo snorkeling di Éropa, gaduh pisibilitas anu endah di 20 m. jero cai, and are home to some

10 Kaseueuran Tujuan Surf Epik Di Éropa

Waktos Maca: 7 menit Pantai keusik, tingalian gawir, cai biru bening, sareng komunitas surfing anu endah, ieu 1o paling tujuan surfing epik di Éropa sampurna pikeun para peselancar dina sadaya tingkatan. Ti basisir Italia dugi ka jauh Dénmark, sareng Portugal, here are the top beaches for surfing in all of

10 Situs Menyelam Pangsaéna Di Dunya

Waktos Maca: 8 menit Dina bojong sagara, disumputkeun jauh tina peradaban, sareng teu keuna ku waktos, anu 10 situs beuleum anu pangsaéna di dunya. Ti mimiti karang sareng warna-warni sareng corak kapal WWII, kahirupan laut liar, sareng liang biru, siapkeun peralatan diving anjeun kusabab ngalelep ieu…

Ngalaman Impian Éropa: 5 Kedah-Nganjang Nagara

Waktos Maca: 5 menit Éropah mangrupikeun buana ngarah pikeun hirup, dihuni, sareng kota modéren anu pikaresepeun. Aya seueur kaajaiban arsitektur, museum, sareng réstoran di unggal nagara Éropa anu anjeun pikirkeun. Pamandangan kahirupan wengi sareng tuangeun peuntas buana teu aya nanaon. Satwa…

© Copyright 2021 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda