Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 09/07/2021)

Pantai keusik, tingalian gawir, cai biru bening, sareng komunitas surfing anu endah, ieu 1o paling tujuan surfing epik di Éropa sampurna pikeun para peselancar dina sadaya tingkatan. Ti basisir Italia dugi ka jauh Dénmark, sareng Portugal, here are the top beaches for surfing in all of Europe.

 

1. Pantai Godrevy, Inggris

Nalika waktuna leres, anjeun tiasa ninggang sésa-sésa kénca panjang epik sareng hak-hak di dieu. nuhun, Pantai Godrevy ku Atlantik mangrupikeun tujuan ombak anu paling epik di Éropa. Lokasina di Cornwell, salah sahiji kota basisir anu paling menawan di Éropa, pantai ieu mangrupikeun karesep mutlak di komunitas ombak.

Pantai Godrevy mangrupikeun bagian tina St Ives Bay, sareng dina usum panas, anjeun bakal mendakan didieu seueur warga lokal di aranjeunna libur panas. Seuseueurna berjemur, ngawangun istana di panonpoé, atanapi ngagumkeun mercusuar, henteu terang yén Godrevy nawiskeun sababaraha swells pangsaéna di Éropa.

Iraha: cinyusu, April pikeun gelombang bersih.

Amsterdam ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Pantai Godrevy, Inggris mangrupikeun lokasi surfing anu saé

 

2. Kaseueuran Tujuan Surf Epik Di Éropa: Peniche Portugal

Sajam ti bandara Lisbon, tujuan surfing anu paling epik anu kadua di Éropa nyaéta ngantosan anjeun di Portugal. Peniche saleresna samenanjung di basisir Portugal, anu nyiptakeun kaayaan anu hadé pikeun gelombang legendaris sapanjang taun. Sumawona, Pantai Portugal urang aya sababaraha pantai paling ngalamun di Éropa.

Ngarénghap titik, karang pasir, sajaba ti pantai panjang anu endah, jantenkeun Peniche surfing surga. Sedengkeun Peniche nyaéta samenanjung, aya leuwih ti 30 surfing spot sapanjang basisir na, sareng seueur tempat pikeun nyéwa peralatan surfing. Hiji hal anu kudu diémutan nyaéta yén anjeun peryogi wetsuit sapanjang taun, kusabab hawa cai tiis.

Iraha: Séptémber dugi ka Oktober

Dimana: Foz do Arelho mangrupikeun pasir anu endah di beulah kalereun Peniche pikeun pemula sareng pro, hatur nuhun kana aksés kana antrian. Pantai bendera biru Supertubos mangrupikeun anjeun bakal naek gelombang anu paling kasohor di Éropa, gancang tur ngamuk. janten, kacuali anjeun peluncur anu berpengalaman, gelombang ieu bakal nyandak anjeun turun pisan.

Gelombang: 80 cm ka 2.6 m.

 

Tujuan surfing di Portugal

 

3. Bundoran, Irlandia

Di garis pantai anu endah di dunya, kalayan pemandangan gawir anu ngajentul sareng basisir jalan sapanjang, Kabupatén Donegal mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling saé di Irlandia. Kota Bundoran di Irlandia ngagaduhan salah sahiji tempat berselancar anu pangsaéna di Éropa pikeun peselancar super-canggih.

Bundoran is home to the most famous waves, Puncak. Puncak nyaéta kénca anu sampurna, kuat sareng pondok. janten, saatos naek gelombang anu sampurna anjeun tiasa nyandak pint dina pub lokal, sareng para peselancar lokal.

Iraha: usum tiris.

keur: peselancar maju.

Gelombang: o.50 ka 2.7 m.

 

Lokasi Surf anu saé di Bundoran, Irlandia

 

4. Kaseueuran Tujuan Surf Epik Di Éropa: Klitmoller, Dénmark

Parahu mancing, peselancar, sareng pantai keusik pasamoan Laut Kalér anu ngageleger nyaéta tempat anu anjeun bakal tingali di Klitmoller. Pigura ieu sareng kondisi cuaca nyaéta anu kéngingkeun kota alit Klitmoller nami "Hawaii Tiis”.

Salaku tambahan pikeun surfing, Klitmoller mangrupikeun tempat anu paling saé pikeun peluncuran angin di Éropa Kalér. janten, anjeun tiasa paselancar naek ombak sapanjang taun. Hal anu luar biasa pikeun Klitmoller nyaéta deukeutna ka Thy taman Nasional jeung anak museum, dimana anjeun tiasa diideuan ku dongéng Viking, sateuacan néwak gelombang anu sampurna.

Iraha: kabeh buleud sataun.

kunaon: kaayaan cuaca anu sampurna, pikeun sadaya peselancar, sapanjang taun.

Hamburg ka Kopenhagen Kalayan Train

Zurich ka Hamburg Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

Rotterdam ka Hamburg Kalayan Karéta

Klitmoller, Tujuan Surf Denmark Crazy Di Éropa

 

5. La Graviere Wave, Biarritz Perancis

Pantai di Biarritz mangrupikeun pantai paling damang di Perancis, sumawona Éropa. kituna, teu heran yén Biarritz mangrupikeun tujuan berselancar anu legendaris di Éropa. Gelombang La Graviere narik para peselancar ti panjuru dunya ka Atlantique Pyrenee dina usahanana saatos gelombang anu sampurna.

Sedengkeun Hossegor lolobana narik para tamu pikeun liburan di sisi laut, komunitas ombak di dieu mangrupikeun anu pangsaéna di Éropa. janten, anjeun tiasa kéngingkeun wawasan gelombang anu sampurna dina kopi sareng croissant ti para peselancar pro di Perancis. Salaku tambahan, Hossegor host wisata dunya WSL taunan acara.

keur: peselancar dina sadaya tingkatan sareng dina sagala jinis papan.

kunaon: Putus pantai tong kandel.

Iraha: Autumn ka spring, ti pertengahan Oktober kota mati, sareng ombak tingkat nepi ka epik la Grave. janten, anjeun tiasa ngarencanakeun perjalanan anjeun ka tujuan surfing epik ieu, sareng cicing di hotél atanapi caravan séwang di sisi pantai.

Ukuran gelombang: 0.5 ka 2.5 m.

 

 

6. Kaseueuran Tujuan Surf Epik Di Éropa: Pulo Lewis, Skotlandia

Dimana Utara ngabareuhan minuhan Atlantik, ombak anu ngageleger jeung angin galak, nyiptakeun tempat surfing anu paling epik di Skotlandia. Pulo Lewis di pulau Atlantik Outer Hebridean anu saling pakait mangrupikeun salah sahiji anu paling seueur tempat picturesque di Skotlandia.

kituna, Pulo Lewis mangrupikeun surga surfing, tapi ngan ukur pikeun para peselancar anu paling maju. Gelombang anu galak sanés pikeun pemula anu masih bajoang pikeun ngawelah sareng lebet ka kénca sareng hak-hak.

Iraha: gugur sareng usum salju.

 

Nyekel gelombang di Island Of Lewis, Skotlandia

 

7. Scheveningen The Hague, Walanda

Windsurfing, kitesurfing, atanapi hak berselancar, Den Haag mangrupikeun tujuan anu hadé pikeun liburan berselancar, ngan hiji lalampahan karéta jauh ti Amsterdam. Sanaos siga usum kulawu sareng henteu weléh, tapi pikeun paselancar, éta nyiptakeun kaayaan anu sampurna pikeun numpak gelombang anu sampurna.

Anjeun tiasa néwak swells katuhu sapanjang pantai 11-kilométer, hususna di pantai Scheveningen. Ieuh, anjeun bakal mendakan para peselancar dina sadaya tingkatan sareng toko sareng fasilitas surfing anu pangsaéna.

dicindekkeun, Den Haag dipikaterang ku peran politikna di dunya, éta salah sahiji tujuan ombak anu paling epik di Éropa.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

Ngalancar di Scheveningen, Den Haag, Holland

 

8. Kaseueuran Tujuan Surf Epik Di Éropa: San Sebastian, Spanyol

Dina wates antara Perancis sareng Spanyol, di Nagara Basque, San Sebastian mangrupakeun kota di sisi laut anu hébat, kalayan titik-titik surfing epik. Ieuh, anjeun bakal ngaluncatan tina ombak kana palang tapas, terus bersantai di pantai berpasir di salah sahiji kota Spanyol anu paling indah.

Cantabria ngagaduhan sababaraha pantai anu endah sareng lokasi surfing, kawas pantai Zurriola, pantai surfing pamungkas di San Sebastian. Éta cocog pikeun pemula sareng para peselancar panengah. Sanajan, pikeun pintonan anu megah, parios ombak di pantai La Concha.

kunaon: séép gancang di teluk terbuka.

Gelombang: saé bungkus-sakitar beulah kalér-kulon.

Iraha: Nopémber dugi ka Désémber.

 

Garis pantai unik di San Sebastian, Spanyol

9. Watergate Bay Inggris, Sennen Cove

Watergate Bay mangrupikeun tempat pikeun berselancar di Inggris, sareng ratusan peselancar anu ngiringan kajawaraan berselancar nasional Inggris bakal satuju. Selancar angin sareng ombak ombak kawéntar pisan di dieu, nyieun Watergate Bay salah sahiji 10 paling tujuan surfing epik di Éropa.

Sennen Cove di Cornwell mangrupikeun pantai anu hadé sareng tempat berselancar. Sennen Cove sareng Praa Sands mangrupikeun tempat ombak anu saé kalayan pantai anu endah.

kunaon: angin sareng kabuka sampurna pikeun para peselancar dina sadaya tingkatan.

 

Surfer di Watergate Bay Inggris, Sennen Cove

10. Kaseueuran Tujuan Surf Epik Di Éropa: Sardinia, Itali

Pulo Italia Sardinia anu éndah nutup éta 10 paling tujuan surfing epik dina daptar Éropa, kalayan Laut Tengah sareng pantai keusik. Ieuh, anjeun tiasa néwak ombak alit dugi ka sedeng, atanapi ombak anu kuat di beulah kulon. Sumawona, jeung 300 dinten sampurna, Sardinia mangrupikeun surga surfing.

Sanajan, upami anjeun hoyong naek ngabareuhan epik, teras rencanana liburan berselancar anjeun di Sardinia, ti Nopémber dugi Januari. Kosta Verde, Buggero di San Nicolo, sareng Porto Ferro di Alghero nyaéta 3 of the beautiful and best beaches for surfing.

Iraha: Séptémber dugi Nopémber, atanapi Maret dugi ka Méi.

Gelombang: 3-4 m.

Milan ka Napoli Kalayan Karéta

Florence ka Naples Kalayan Karéta

Venice ka Naples Kalayan Karéta

Pisa ka Naples Kalayan Karéta

 

Drone View of Surfing di Sardinia Italia

 

di Simpen A Train, urang bakal senang ngabantosan ngarencanakeun liburan surfing anu endah pikeun 10 paling tujuan surfing epik di Éropa. Perjalanan karéta ka tujuan sareng bumi anu ngalamun jauh ti bumi mangrupikeun jalan anu paling gancang sareng paling terjangkau.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Seueur Tujuan Surf Epik Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fmost-epic-surf-destinations-europe%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)