Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 27/05/2022)

hiekkarannat, kallionäkymät, kirkkaat siniset vedet, ja upeita surffausyhteisöjä, nämä Euroopan eeppisimmät surffauskohteet ovat täydellisiä surffaajille kaikilla tasoilla. Italian rannikolta kauas Tanskaan, ja Portugalissa, tässä ovat surffauksen parhaat rannat koko Euroopassa.

 

1. Godrevyn ranta, Englanti

Kun aika on oikea, voisit ratsastaa eeppisillä pitkillä muurausvasemmilla ja -oikeuksilla täällä. Joo, Godrevyn ranta Atlantin rannalla on yksi Euroopan eeppisimmistä surffauskohteista. Sijaitsee Cornwellissa, Yksi Euroopan viehättävimmät rannikkokaupungit, tämä ranta on ehdoton suosikki surf-yhteisössä.

Godrevyn ranta on osa St Ives Bayä, ja kesällä, löydät täältä monia paikallisia asukkaita kesälomat. Enimmäkseen aurinkoa, linnojen rakentaminen auringossa, tai ihailemassa majakkaa, ei tiedä, että Godrevy tarjoaa joitain parhaita turvotuksia Euroopassa.

Kun: kevät, Huhtikuu puhtaille aalloille.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Godrevy Beach, England is a great surfing location

 

2. Eeppisimmät surffauskohteet Euroopassa: Peniche Portugali

Tunnin päässä Lissabonin lentokentältä, Euroopan toiseksi eeppisin surffauskohde odottaa sinua Portugalissa. Peniche on itse asiassa niemimaa Portugalin rannikolla, mikä luo erinomaiset olosuhteet legendaarisille aalloille ympäri vuoden. Lisäksi, Portugalin rannat ovat joitain Euroopan unelmallisimmat rannat.

Jännittävät pistetauot, ja hiekkariutat, hämmästyttävien pitkien rantojen lisäksi, saada Peniche surffaamaan taivaaseen. Vaikka Peniche on niemimaa, on enemmän kuin 30 surffauspaikkoja sen rannikoilla, ja paljon paikkoja vuokrata surffausvälineitä. Yksi asia pitää mielessä, että tarvitset märkäpuvun ympäri vuoden, kylmän veden lämpötilan vuoksi.

Kun: Syyskuusta lokakuuhun

Missä: Foz do Arelho on upea hiekkaranta Penichestä pohjoiseen aloittelijoille ja ammattilaisille, kiitos esteettömyyden kokoonpanoon. Sinilippuranta Supertubos on paikka, jossa aiot ajaa Euroopan tunnetuinta aaltoa, Nopea ja raivokas. Niin, ellet ole kokenut surffaaja, tämä aalto vie sinut kovasti alas.

Aalto: 80 cm - 2.6 m.

 

Surf destination in Portugal

 

3. Bundoran, Irlanti

Maailman henkeäsalpaavilla rannikoilla, upeilla kallionäkymillä ja rannoilla kävellä, Donegalin lääni on yksi Irlannin kauneimmista alueista. Irlannin Bundoranin kaupungissa on yksi Euroopan parhaista surffauspaikoista erittäin edistyneille surffaajille.

Bundoran on kuuluisimpien aaltojen koti, huippu. Huippu on täydellinen vasen, vahvempi ja lyhyempi. Niin, täydellisen aallon ajon jälkeen voit napata tuopin paikallisessa pubissa, paikallisten surffaajien kanssa.

Kun: Talvi.

varten: edistyneitä surffaajia.

Aalto: o.50 - 2.7 m.

 

Amazing Surf location in Bundoran, Ireland

 

4. Eeppisimmät surffauskohteet Euroopassa: Klitmoller, Tanska

Kalastusaluksia, surffaajia, ja hiekkaranta kohtaa huiman Pohjanmeren on asetus, jonka näet Klitmollerissa. Tämä kehys ja sääolosuhteet ovat ansainneet pienen kaupungin Klitmollerin nimellä “Kylmä Havaiji”.

Surffauksen lisäksi, Klitmoller on yksi parhaista paineista purjelautailuun Pohjois-Euroopassa. Niin, voit surffaajia aalloilla ympäri vuoden. Toinen hämmästyttävä asia Klitmollerissa on sen läheisyys Thyyn kansallispuisto ja sen museot, jossa voit saada inspiraatiota viikinkitarinoista, ennen täydellisen aallon saamista.

Kun: ympäri vuoden.

Miksi: täydelliset sääolosuhteet, kaikille surffaajille, ympäri vuoden.

Hampurista Kööpenhaminaan junalla

Zürichistä Hampuriin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

Rotterdamista Hampuriin junalla

Klitmoller, Denmark Crazy Surf Destination In Europe

 

5. La Graviere-aalto, Biarritz Ranska

Biarritzin rannat ovat joitain unelmallisimpia rantoja Ranskassa, saati Euroopasta. Siksi, ei ole yllätys, että Biarritz on legendaarinen surffauskohde Euroopassa. La Graviere-aalto houkuttelee surffaajia kaikkialta maailmasta Atlantique Pyreneelle etsimään täydellisen aallon jälkeen.

Vaikka Hossegor houkuttelee enimmäkseen kävijöitä lomalle meren rannalla, täällä oleva surf-yhteisö on yksi Euroopan parhaista. Niin, voit saada oivalluksia täydellisestä aallosta kahvin ja croissanttien yli ammattilaisurffaajilta Ranskassa. Lisäksi, Hossegor isännöi vuosittainen WSL-maailmankiertue tapahtuma.

varten: surffaajia kaikilla tasoilla ja kaikilla laudoilla.

Miksi: Paksu tynnyrihiekkaranta.

Kun: Syksy kevääseen, lokakuun puolivälistä kaupunki sammuu, ja aallot nousevat eeppiseen la Graveen asti. Niin, voit suunnitella matkan tähän eeppiseen surffauskohteeseen, ja yöpyä hotelleissa tai vuokra-asuntovaunussa rannalla.

Aallon koko: 0.5 kohtaan 2.5 m.

 

 

6. Eeppisimmät surffauskohteet Euroopassa: Lewisin saari, Skotlanti

Missä pohjoinen turpoaa kohtaavat Atlantin, raivoavat aallot ja kovat tuulet, luoda Skotlannin eeppisin surffauspaikka. Lewisin saari toisiinsa yhteydessä olevilla Atlantin Outer Hebridean saarilla on yksi eniten viehättävä paikoissa Skotlannissa.

Siksi, Isle of Lewis on surffausparatiisi, mutta vain edistyneimmille surffaajille. Kovat aallot eivät ole tarkoitettu aloittelijoille, jotka vielä kamppailevat melomalla ja siirtymällä vasemmistoon ja oikeuksiin.

Kun: syksy ja talvi.

 

Catching the wave on the Island Of Lewis, Scotland

 

7. Scheveningen Haag, Alankomaat

Purjelautailu, liitolainelautailua, tai surffausoikeuksia, Haag on loistava kohde surffauslomille, vain a junamatka pois Amsterdamista. Vaikka saattaakin näyttää siltä, ​​että sää on harmaa ja ei toivota, mutta surffaajille, se luo täydelliset olosuhteet täydellisen aallon ajamiselle.

Voit saada oikeat turvot koko 11 kilometrin rannikolla, etenkin Scheveningenin rannalla. Tässä, löydät surffaajia kaikilla tasoilla ja parhaat surffausliikkeet ja tilat.

lopuksi, Haag tunnetaan poliittisesta roolistaan ​​maailmassa, se on yksi eeppisimmistä surffauskohteista Euroopassa.

Brysselistä Amsterdamiin junalla

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliinistä Amsterdamiin junalla

Pariisista Amsterdamiin junalla

 

Surfing in Scheveningen, The Hague, Holland

 

8. Eeppisimmät surffauskohteet Euroopassa: San Sebastián, Espanja

Ranskan ja Espanjan välisellä rajalla, Baskimaassa, San Sebastian on loistava merenrantakaupunki, eeppisillä surffauspaikoilla. Tässä, hyppäät aallosta tapas-baareihin, ja sitten rentoutua hiekkarannalla yhdessä Espanjan kauneimmista kaupungeista.

Cantabriassa on upeita rantoja ja surffauspaikkoja, kuten Zurriolan ranta, lopullinen surffausranta San Sebastianissa. Se on ihanteellinen aloittelijoille ja keskitason surffaajille. kuitenkin, upeista näkymistä, tutustu La Conchan rannan aaltoihin.

Miksi: nopea vasen avoimessa lahdessa.

Aalto: mukava ympäröivä luoteeseen turpoaa.

Kun: Marraskuusta joulukuuhun.

 

Unique Coast line in San Sebastian, Spain

9. Watergate Bay Englanti, Sennen Cove

Watergate Bay on paikka surffata Iso-Britanniassa, ja sadat surffaajat, jotka osallistuvat Englannin kansallisiin surffausmestaruuskilpailuihin, sopivat. Purjelautailu ja aallokko ovat erittäin suosittuja täällä, jolloin Watergate Bay on yksi 10 kaikkein eeppisimmät surffauskohteet Euroopassa.

Sennen Cove Cornwellissa on toinen henkeäsalpaava ranta ja surffauspaikka. Sennen Cove ja Praa Sands ovat upeita surffauspaikkoja upeilla rannoilla.

Miksi: tuulet ja avoimuus ovat täydellisiä surffaajille kaikilla tasoilla.

 

Surfer at Watergate Bay England, Sennen Cove

10. Eeppisimmät surffauskohteet Euroopassa: Sardinia, Italia

Kaunis italialainen Sardinian saari sulkee 10 useimmat eeppisistä surffauskohteista Euroopan luettelossa, Välimerellä ja hiekkarannalla. Tässä, voit saada pieniä ja keskisuuria aaltoja, tai voimakkaita aaltoja länsiosassa. Lisäksi, kanssa 300 täydelliset päivät, Sardinia on surffausparatiisi.

kuitenkin, jos haluat ratsastaa eeppisiä turvotuksia, Suunnittele sitten surffausloma Sardiniassa, marraskuusta tammikuuhun. Costa Verde, Buggero San Nicolossa, ja Algheron Porto Ferro ovat 3 kauniista ja parhaista surffausrannoista.

Kun: Syyskuusta marraskuuhun, tai maaliskuusta toukokuuhun.

Aalto: 3-4 m.

Milano Napoliin junalla

Firenzestä Napoliin junalla

Venetsia Napoliin junalla

Pisa Napoliin junalla

 

Drone View of Surfing in Sardinia Italy

 

klo Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan upean surffausloman 10 kaikkein eeppisimmät surffauskohteet Euroopassa. Junamatka määränpäähän ja unenomainen poissa kotoa on nopein ja edullisin tapa matkustaa.

 

 

Haluatko upottaa blogikirjoituksemme "10 Euroopan eeppisintä surffauskohdetta Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fmost-epic-surf-destinations-europe%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)