Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/02/2021)

Ensinnäkin, siellä on vapaa junat jopa 30,000 teini-ikä tänä kesänä. Määrän vapaalippuja voi jopa lisätä riippuen kysynnästä. EU lisäksi ilmoittanut, että se tekee tarjouksen saataville teini-ikäinen 18 ja nuoremmat. Johtuen määrä ilmaisia ​​junaliput, kustannukset EU voi ylittää 12 miljoonaa puntaa.

 

ilmaiseksi junissa
EU tarjoaa ilmaiseksi junissa tänä kesänä.

 

Miksi lahjoittaa ilmaiseksi junissa lippuja?

Sisään 1972 rautatieasemat Euroopassa oli täynnä nuoria kesällä. Koska lennot olivat vielä hyvin kallista tällä hetkellä, $38 junaa syötön Euroopassa vaikuttivat houkuttelevilta. Lisäksi, yöjunat tehdyt että majoitus oli erittäin edullinen. Myös, juna kulkee mukana kaikki Länsi-Eurooppa. Sisään 1998 juna kulkee joka siihen asti oli saatavilla vain alle 26 oli ikäraja poistetaan. Interrailing ei enää ollut niin suosittua, ja maat alkoivat listata omat hintansa turistipalveluja käyttäville matkailijoille. Lisäksi, halvempia lentoja sitten tuli saataville olennaisesti jättämättä interrailing kalliina ja tehoton tapa matkustaa Eurooppaan. Nyt Euroopan parlamentti on päättänyt, että se haluaa uudistaa interrailingin suosittuna vaihtoehtona teini-ikäisille ja on myöntänyt 12 miljoonaa puntaa projektin.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Kuinka hakea ilmaisia ​​junia

Voidakseen hakea yhtä vapaalippuja, sinun täytyy lähettää hakemuksesi Euroopan nuorisoportaali kesäkuussa. Tuomaristo sitten jakaa 15,000 ilmaiset junaliput. Kun taas toinen joukko 15,000 liput on suunniteltu se on viime kädessä riippuvainen budjetin ja palautteen ensimmäisestä 15,000 osallistujaa. Tarkat päivämäärät jättämiselle on kesäkuun 12. ja Kesäkuu 26. Olet oikeutettu hakemaan lippua, jos on 18 vuotiaita 1. heinäkuuta. 1900 Näiden vapaa junien liput jaetaan Britannian hakijoille. samoin, Ranska ja Saksa saavat myös 1900 liput. Verrattuna, Irlantilaiset hakijat saavat vain 140 liput.

Frankfurt Berliiniin Junat

Praha Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

paras Sovellukset

Tullakseen pidetään alansa sovelluksia ilmaiseksi junat sinun on osoitettava seuraavalla;

Ensinnäkin, motivaationne käydä ainakin yhdessä Euroopan kulttuuriperintökohteessa. Lisäksi, sinun on vastattava tietovisaan liittyen Euroopan kulttuuriperintökohteeseen. Tietokilpailu sisältää myös kysymyksiä nuorten ja Euroopan parlamentin vaaleista.

Lisäksi, sinun on ilmaistava halu tulla a DiscoverEU Suurlähettiläs. Tämä toive tulisi sisältää ilmoittamalla matka kokemuksia ja teet kuvat saatavilla DiscoverEU: n vuosipäivän valokuvanäyttelyssä Euroopan parlamentissa.

Lyonin lentokenttä Nizzan junaan

Pariisista Nizzaan Junat

Avignon Nizza Junat

Marseillen Nizzaan Junat

 

Varaa halvimmat saatavilla junalippuja kanssamme

Koska tiedämme etsit paras hinta, joten jos et saa ilmaiseksi junissa lippuja, olemme tarjonneet nopea hakukone löytää halpa junaliput nopeasti. Haluamme matkustaa enemmän ja maksaa vähemmän. Osto junaliput käyttämällä useita maksuvaihtoehtoja kuten luottokortin, PayPal, ja Alipay. Olitpa etsimässä kaunis maisema, hyvää ruokaa, romanttinen matkat tai muusta syystä matkustaa Eurooppaan, voimme tarjota sinulle parhaan lippu.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffree-trains-summer-teens%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)