Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 21/02/2021)

Преди всичко, ще има безплатни влакове за до 30,000 младежи това лято. Броят на безплатни билети, може дори да се увеличи в зависимост от търсенето. ЕС допълнително обяви, че ще направи предложение на разположение на тийнейджъри на възраст 18 и по-млади. Поради броя на свободните билети за влак, разходите за ЕС може да надвишава 12 милион паунда.

 

безплатни влакове
ЕС предлага безплатни влакове през лятото.

 

Защо се раздават безплатни билети за влакове?

В 1972 гари в Европа бяха пълни с млади хора през лятото. защото полети са все още много скъпи в този момент, $38 за влак пас в цяла Европа изглежда привлекателен. Допълнително, нощни влакове направени, че настаняване е много достъпна. Също, влакът прекосява включени всички Западна Европа. В 1998 влакът прекосява които дотогава са били достъпни само за хора, при 26 бе отстранен възрастовата граница. Преплитането вече не беше толкова популярно, и страните започнаха да изброяват свои цени за туристи, използващи тяхната влакова услуга. Освен това, по-евтини полети след това бяха направени достъпни по същество напускане междурелсови перила като скъп и неефективен начин за пътуване в Европа. Сега Европейският парламент реши, че иска да възобнови взаимодействието като популярна опция за тийнейджърите, и определи 12 милион паунда за проекта.

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

Как да кандидатствате за безплатни влакове

За да се кандидатства за един от безплатните билети, вие трябва да подадете молбата си до Европейски младежки портал през юни. След това жури ще разпредели 15,000 безплатни билети за влак. Докато втората група 15,000 билети е планирано тя в крайна сметка ще бъде зависими от бюджета и обратна връзка от първия 15,000 участниците. Точните дати за подаване ще бъдат между 12 юни и юни 26. Вие имате право да кандидатстват за билет, ако вие ще бъдете 18 -годишна възраст на 1 юли. 1900 от тези безплатни влакове билети ще бъдат разпределени на британските кандидати. по същия начин, Франция и Германия също ще получи 1900 билети. За разлика, Ирландските кандидати ще получат само 140 билети.

Франкфурт до Берлин Влаковете

Прага до Берлин Влаковете

Хановер до Берлин Влаковете

Хамбург до Берлин Влаковете

 

Най-добрите приложения

За да се счита сред най-добрите приложения за безплатни влакове, които трябва да притежава следните;

Първо, вашата мотивация да посетите поне един обект на европейското културно наследство. Допълнително, ще трябва да отговорите на теста по отношение на мястото на Европейското културно наследство. Тестът ще включва и въпроси относно младежта и изборите за Европейски парламент.

Освен това, ще трябва да изразят желание да се превърне в DiscoverEU посланик. Това желание следва да включва отчитане на вашия опит за пътуване и вземане на вашите снимки на разположение за юбилейната фотоизложба на DiscoverEU в Европейския парламент.

Летище Лион до Ница влакове

Париж до Ница Влаковете

Авиньон до Ница Влаковете

Марсилия до Ница Влаковете

 

Резервирайте най-евтините налични билети за влак с нас

Защото знаем, търсите най-добрата цена, така че ако не сте получили безплатни билети влакове, сме осигурили бърз търсачката, за да намерите евтини билети за влак бързо. Ние искаме да пътуват повече и плащат по-малко. Закупуване на билети за влак, като използвате различни възможности за плащане, включително кредитни карти, PayPal, и Алипей. Независимо дали търсите красива гледка, добра храна, романтични пътувания или някаква друга причина, за да пътуват до Европа, ние можем да ви предоставим най-доброто билет.

 

Искате ли да се вгради в блога ни на сайта си, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffree-trains-summer-teens%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ЕС към / то и / или де и повече езици.