Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 21/02/2021)

Kao prvo, tu će biti slobodan vlakovi za do 30,000 tinejdžeri ovo ljeto. Broj besplatnih ulaznica može čak i povećati, ovisno o potražnji. EU dodatno je najavio da će se ponuda na raspolaganju mlade dobi 18 i mlađi. S obzirom na broj slobodnih željezničkih karata, troškovi za EU može biti veći od 12 milijuna funti.

 

besplatni vlakovi
EU nudi besplatne vlakove ovog ljeta.

 

Zašto dati besplatne vlakove ulaznice?

U 1972 željezničke stanice u Europi bile pune mladih ljudi u ljetnim mjesecima. Jer letovi su još uvijek vrlo skupo u ovom trenutku, $38 za vlak proći u cijeloj Europi kao atraktivna. Dodatno, noćni vlakovi su da Smještaj je bio vrlo pristupačne. Također, vlak prolazi uključene sve Zapadna Europa. U 1998 vlak prolazi koji su do tada bili dostupni samo osobama pod 26 je dobna granica uklonjen. Interrailing više nije bio toliko popularan, a zemlje su počele navoditi vlastite cijene za turiste koristeći njihovu uslugu vlakova. Nadalje, jeftiniji letovi tada postao dostupan u biti napuštanje međuograda kao skup i neučinkovit način za putovanje u Europi. Sada je Europski parlament odlučio da želi ponovno uspostaviti interrailing kao popularnu opciju za tinejdžere i dodijelio je 12 Milijun funti za projekt.

Bruxelles u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

Kako se prijaviti za besplatne vlakove

Kako se prijaviti za jedan od besplatnih ulaznica, morate poslati svoju prijavu na Europski portal za mlade u lipnju. Žiri će tada dodijeliti 15,000 besplatne karte za vlak. Dok je drugi set 15,000 ulaznice je planirano da će u konačnici biti ovisi o proračunu i povratne informacije od prve 15,000 sudionici. Točni datumi za podnošenje će biti između 12. i lipnja lipnja 26. Ti si pravo podnijeti zahtjev za ulaznicu ako će biti 18 godina 1. srpnja. 1900 tih slobodnih vlakova ulaznice će biti dodijeljeni britanskim podnositeljima. Također, Francuska i Njemačka također će primiti 1900 ulaznice. U kontrastu, Irski će podnositelji zahtjeva samo primati 140 ulaznice.

Frankfurt na Berlin vlakova

Prag za Berlin vlakova

Hannover je u Berlin vlakova

Hamburg u Berlinu vlakova

 

najbolje aplikacije

Kako bi se smatrati među najbolje aplikacije za besplatne vlakove koje je potrebno dokazati sljedeće;

Prvo, vaš motiv za posjet barem jednom mjestu Europske kulturne baštine. Dodatno, morat ćete odgovoriti na kviz u vezi s mjestom Europske kulturne baštine. Kviz će također sadržavati pitanja u vezi s mladima i izborima za Europski parlament.

Nadalje, morat ćete izraziti želju da postanete DiscoverEU Ambasador. Ta želja treba uključiti izvješćivanje svoj putovanja iskustva i izradu fotografija dostupno za godišnjicu izložbe fotografija DiscoverEU u Europskom parlamentu.

Zračna luka Lyon do Nice Vlakovi

Pariz za Nice vlakova

Avignon do Nice vlakova

Marseille do Nice vlakova

 

Rezervirajte najjeftinije dostupne karte za vlak s nama

Budući da znamo da su u potrazi za najbolju cijenu pa ako niste dobili besplatne vlakove ulaznice, osigurali smo brz tražilicu kako bi pronašli jeftine karte za vlak brzo. Želimo li putovati više i platiti manje. Kupnja karte za vlak koji koriste više načina plaćanja, uključujući kreditne kartice, PayPal, i Alipay. Bilo da tražite divan krajolik, dobra hrana, romantična putovanja ili bilo koji drugi razlog za putovanje u Europi, možemo Vam pružiti najbolju ulaznicu.

 

Želite li položiti ovaj post bloga na vašim stranicama, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffree-trains-summer-teens%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)