Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 21/02/2021)

Najprej, da bo prost vlaki za do 30,000 najstniki to poletje. Število brezplačnih vstopnic je lahko celo poveča, odvisno od povpraševanja. EU je poleg tega napovedala, da si bo ponudba na voljo najstnikov, starih 18 in mlajši. Glede na število prostih vozovnice, stroški za EU sme presegati 12 milijonov funtov.

 

proste vlaki
EU ponuja brezplačno vlakov to poletje.

 

Zakaj dajejo zastonj vlaki vstopnice?

leta 1972 železniške postaje V Evropi je bilo polno mladih v poletnih mesecih. Ker leti so še vedno zelo drago v tem trenutku, $38 za vlak akcije po vsej Evropi je bilo videti privlačna. Poleg tega, nočni vlaki je, da Namestitev je zelo dostopna. tudi, da prehaja vlak vključene vse Zahodna Evropa. leta 1998 da prehaja vlak, ki je do takrat so bili na voljo le za osebe, mlajše od 26 je odstranjena starostna meja. Interrailing ni bil več tako priljubljen, in države so začele navajati lastne cene za turiste, ki uporabljajo njihove storitve vlakov. Poleg tega, potem cenejši leti je bil na voljo v bistvu odhodu medograjo kot drago in neučinkovito način potovanja Evropo. Zdaj se je Evropski parlament odločil, da želi ponovno vzpostaviti interrailing kot priljubljeno možnost za najstnike, in dodal 12 milijonov funtov za projekt.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

Kako se prijaviti za brezplačne vlake

Da bi velja za eno izmed brezplačnih vstopnic, morate predložiti svojo vlogo na Evropski mladinski portal v juniju. Žirija bo nato razporedi 15,000 brezplačne vozovnice. Medtem ko je drugi niz 15,000 vstopnic je bila načrtovana, da bo na koncu odvisno od proračuna in povratne informacije iz prve 15,000 udeleženci. Natančni datumi za predložitev bo med 12. in junijem junij 26. Ste upravičeni, da zaprosijo za vstopnice, če bo 18 let na 1. julij. 1900 teh prostih vlakov bodo vstopnice dodeljena britanskih prosilcem. prav tako, Francija in Nemčija bodo tudi prejeli 1900 vstopnice. V nasprotju, Irski prijavitelji bodo prejeli le 140 vstopnice.

Frankfurt na berlinskih vlakih

Praga za Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

Najboljše aplikacije

Da jih je treba upoštevati med najboljših aplikacij za prosti vlakov morate dokazati naslednje;

Prvič, svojo motivacijo za obisk vsaj enega mesta evropske kulturne dediščine. Poleg tega, boste morali odgovoriti na kviz v zvezi s strani Evropske kulturne dediščine. V kviz bodo vključena tudi vprašanja v zvezi z mladimi in volitvami v Evropski parlament.

Poleg tega, boste morali izraziti željo, da postane Odkrij EU veleposlanik. Ta želja mora vključevati poročanje vaš potovalne izkušnje in izdelavo fotografij na voljo za obletnico razstave fotografij DiscoverEU v Evropskem parlamentu.

Letališče Lyon do Nice Train

Paris s Nica vlakih

Avignon za Nica vlakih

Marseille do Nica vlakih

 

Rezervirajte najcenejših na voljo karte za vlak z nami

Ker smo vedeli, da iščete najboljšo ceno tako, če niste dobili brezplačno vlaki vstopnice, smo zagotovili hiter iskalnik, da bi našli poceni vozovnice za vlak hitro. Želimo, da potujejo več in plačati manj. Nakup vozovnice za vlak, ki uporabljajo različne možnosti plačila, vključno s kreditno kartico, PayPal, in Alipay. Ali iščete lepo pokrajino, dobra hrana, romantične potovanja ali kateri koli drug razlog za potovanje v Evropo, vam lahko ponudimo najboljšo vozovnico.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffree-trains-summer-teens%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)