Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 21/02/2021)

Először is, nem lesz ingyenes a vonatok akár 30,000 tinik ezen a nyáron. A számos ingyenes jegyek akár növekedhet is igénytől függően. Az EU emellett bejelentette, hogy a kínálatot álló tizenéves korú 18 és a fiatalabb. Mivel a számos ingyenes vonatjegyet, A költség az EU meghaladhatja 12 millió font.

 

ingyenes vonatok
EU ingyenes vonatok ezen a nyáron.

 

Miért adnak el szabad vonat jegyek?

Ban ben 1972 vasútállomásokon Európában tele voltak a fiatalok a nyári. Mert járatok még nagyon drága ebben az időben, $38 a vonat áthalad Európa tűnt vonzó. Továbbá, éjszakai vonatokon tette, hogy szállás nagyon olcsó. Is, A vonat halad tartalmazza az összes Nyugat-Európa. Ban ben 1998 a vonat áthalad, amely addig volt elérhető alatti személyeknek 26 volt a korhatár eltávolítjuk. Az interrailing már nem volt olyan népszerű, és az országok elkezdték felsorolni a vonatszolgáltatásukat igénybe vevő turisták saját árait. Továbbá, Olcsóbb járatok akkor vált elérhetővé lényegében elhagyása interraling mint egy drága és nem hatékony módja az utazásnak Európa. Most az Európai Parlament úgy döntött, hogy újrateremti az interrailingot, mint a tizenévesek kedvelt lehetőségét, és elosztotta 12 millió font a projekt.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Hogyan lehet ingyenes vonatokra jelentkezni

Annak érdekében, hogy alkalmazni egy szabad jegy, meg kell küldenie az alkalmazás számára, hogy a Európai Ifjúsági Portál júniusban. A zsűri ezután osztja 15,000 ingyenes vonatjegy. Míg a második sor 15,000 jegyek már tervezte végső soron függő költségvetési és visszajelzést az első 15,000 résztvevők. A pontos időpontokat beküldő között lesz június 12. és június 26. Ön pályázhatnak egy jegyet, ha lesz 18 éves kor július 1-jén. 1900 Ezek az ingyenes vonatok jegyet kell rendelni brit kérelmezők. Hasonlóképpen, Franciaország és Németország kapni is fog 1900 jegyek. Ellentétben, Az ír pályázók csak kapnak 140 jegyek.

Frankfurt és Berlin vonatok

Prága és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

A legjobb alkalmazások

Annak érdekében, hogy figyelembe kell venni többek között a legjobb alkalmazások ingyenes vonatok meg kell bizonyítani a következő;

Először, motivációja, hogy legalább egy európai kulturális örökségi helyet meglátogasson. Továbbá, válaszolnia kell egy vetélkedőre az európai kulturális örökség részéről. A kvíz az ifjúsági és az európai parlamenti választásokkal kapcsolatos kérdéseket is tartalmaz.

Továbbá, ki kell fejeznie a vágyát, hogy a DiscoverEU Nagykövet. Ez a vágy tartalmaznia kell a jelentési utazási élmények és így a képek elérhető az DiscoverEU évfordulós fotókiállításán az Európai Parlamentben.

Lyoni repülőtér Nizza vonatok felé

Paris Nice vonatok

Avignon Nice vonatok

Marseille Nizza vonatok

 

Foglalja legolcsóbb elérhető vonatjegyet velünk

Mivel tudjuk, hogy mit keres a legjobb áron, így ha nem kap ingyen jegyeket a vonatok, általunk nyújtott gyors kereső talál olcsó vonatjegyet gyorsan. Szeretnénk, ha többet utaznak, és fizessen kevesebbet. Vásárlás vonatjegy, ha több fizetési lehetőségeket, beleértve a hitelkártya, PayPal, és Alipay. Akár keres szép táj, jó étel, romantikus utazások vagy bármely más okból utazni Európába, biztosítani tudjuk az Ön számára a legjobb jegy.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffree-trains-summer-teens%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)