Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 28/05/2021)

Akár már házas évek, vagy még mindig a korai szakaszában a kapcsolat, minden pár részesülhet az együtt töltött minőségi időből. Ez különösen szép erőfeszítéseket tenni a Valentin-nap. Vonattal a tökéletes módja annak, hogy kezdeni egy romantikus és nászút menekülés kedvesével. Speed ​​csendben át a vidéket, vagy a hegyek fölött. Traverse múlt bájos, ősi városok vagy partjai mentén egy glaciális . Itt van a felső 5 legromantikusabb vasúti utazás Európában. Mindegyik kínál valami különlegeset Valentin napra.

 

London nak nek Velence A mi első Romantikus vasúti utazás

Velence, Olaszország

 

Ez vonatút viszi, és a szeretett ember a buja vidéki táj. Akkor tekercs már a lenyűgöző hegyek Svájc és Ausztria. Következő, meg fogja tapasztalni Olaszország Verona legszebb tájait vasúton, mielőtt végül eljut a velencei Grand Canal bankjaihoz.

 

Párizsból szép, Franciaország

Provence, France Romantika vasúti utazás

 

Beszél a vonat Franciaországon keresztül akkor ki vannak téve a híres szín és fény az ország. Tól lila levendula mezők Cote d'Azur, kék vizek. Csodálja meg a módot, ahogyan az arany napfény varázslatosan magával ragadja az egészet, te egy élvezet. Kezdve a legromantikusabb város összes, Párizs, A vasúti utazás elmúlik álmodozó tengerpartok drámai strandok. Te is lásd a festői falvakat és a napraforgó és levendula mezők Provence.

Lyon és Nizza között

Paris Nice vonatok

Avignon Nice vonatok

Marseille Nizza vonatok

 

Firenze Rómába, Olaszország

Róma, Olaszország

 

Tapasztalja több ezer éves kultúra és két ikonikus olasz drágaköveket, minden egy romantikus kaland. Lásd a remekművek és a toszkán finomságok Firenze. Is, keresse fel a korona ékköve Róma, A Vatikán. Mi lehet jobb,?

Ön és szeretett vonattal két csodálatos városok, a csodálatos olasz táj kibontakozik már a kocsi ablakán. Ez minden bizonnyal az egyik legromantikusabb vasúti utazás Európában.

Milan Rómába vonatok

Firenze Rómába vonatok

Velence-Róma vonatok

Nápoly Róma vonatok

 

Levanto La Spezia – felső 5 legromantikusabb vasúti utazás Európában

Cinque Terre, Olaszország Romantika vasúti utazás

 

Ez a kis szakasza vasúti szolgálja az öt olasz Riviera falvak a Cinque Terre drámai módon. A vonat út kevesebb, mint egy óra minden út, így vonattal egyirányú. Ezután töltheti a nap túrázás A csodálatos falu összekötő pályák vissza oda, ahol elkezdted. Ez vonatút igazán látványos kilátás nyílik a Ligur-tenger, pasztell falvak, teraszos szőlőültetvények valamint élénk mezők.

Milan Levanto vonatok

Milan La Spezia vonatok

Siena La Spezia vonatok

Siena Levanto vonatok

 

Zürich Innsbruck

Innsbruck, Ausztria Romantikus vasúti utazás

 

Kezdje a romantikus vonatút Zürichben. Látogassa Bahnhofstrassétől, az egyik vonzó bevásárló utcák a világban, és vesz egy memento. Csodálja meg a figyelemre méltó művek Van Gogh és Monet a kedvelt Kunsthaus art Képtár. Annyi a tennivaló Zürichben, mielőtt belesimulna a festői tájba vonatút Innsbruck. Utazási mentén a tó partján Zürich felé figyelemreméltó alpesi táj. Azt is átmennek gyönyörű hegyi réteken és csodálatos kilátást. Mi lehetne romantikusabb?

Zürich Innsbruck vonatok

Salzburg Innsbruck vonatok

Bécs és Innsbruck vonatok

Köln Innsbruck vonatok

 

Gondolt vesz egy romantikus vonatút kedvesével? Menj Save A Train nézd meg az összes exkluzív viteldíjakat és tervezze meg a következő kaland!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést rá a helyszínen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-5-romantic-train-journeys-europe%2F%3Flang%3Dhu- (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)