Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 24/01/2020)

Egyszer volt, hol nem volt, ha a költségvetés nem játszanak szerepet választott úticél (vagy legalább, Nem olyan nagy a szerepe!) dolgok könnyű; ezek a napok, Ha azt akarjuk, hogy utazni, mi van, hogy okos, ahogy kezeljük a költségvetés. Annak ellenére, hogy vonaton Európában a leginkább pénztárcabarát lehetőség mindenki számára, aki keresi, hogy megtapasztalják a legizgalmasabb (és pihentető!) módja az utazásnak, ott még lehet pénztárca problémás helyzeteket szeretné elkerül.

Így, hogy segítsen a lehető legtöbbet hozza ki az utazási, már össze egy listát, hogy mit érzünk a felső pénz megtakarítási tippek vonaton Európában.

 

Ne utazni Peak szünnapokra

Igen, ez az egyik meg kell magától értetődő, de nem árt emlékeztetni önöket, hogy ismét. Mikor jön a vonat utazás Európában, ünnepek azt szeretnénk, hogy elkerül elsősorban Karácsony, Újév, és húsvéti valamint augusztus hónapban. Okkal, az egekig szöknek ezekben a hónapokban, így ... működik körülöttük egy kicsit.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Tartsa magát Kelet-Európához, amikor Európában utazik a vonat

Bár tanácsolja, hogy ne tárja Európa egyes részein szeretné látni a fajta tisztességtelen és erőltetett, csinálunk, hogy az Ön javára. Vonat utazás Európában, azt találjuk, hogy mindent a nyugati végén van út drágább, mint a keleti blokk. Így, amíg a pénztárca megvastagszik, head-Kelet és fedezze fel szépségeit ezen az oldalán Európa!

JEGYZET: Ha Kelet-Európában, győződjön meg róla, megáll Prága (Cseh Köztársaság), Budapest (Magyarország), Belgrád (Szerbia), Bukarest (Románia), Zágráb és Splitben (Horvátország), Szarajevó (Bosznia és Hercegovina) és Moszkva (Oroszország).

Nürnberg Prága vonatok

Munich Prága vonatok

Berlin Prága vonatok

Bécs Prága vonatok

 

Kerüljük 1. osztály, amikor a vonat Útitárskereső

Jól, magától értetődően! Még mindig, Nem is egyike azoknak utazó „véletlenül” ülnek 1. osztály. Miért? Mert akkor a végén fizet egy nagyon drága finom, ha elkapnak, ami többe kerülni, mint az 1. osztályú jegy önmagában!

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

Vonat Utazás Európában Overnight

Book Éjszaka vonatok ha Vonat Utazás Európában az országok közötti

Overnight vonatok, más néven éjszakai vonatokon a leginkább költséghatékony megoldás az európai utazók. Nem csak menteni az ár Az ágy, de akkor is kap, hogy megtapasztalják Európa egy teljesen új perspektívát.

Milan Rómába vonatok

Firenze Rómába vonatok

Bologna Rómába vonatok

Nápoly Róma vonatok

 

Csomag egy piknik

Jól, nem szó szerint egy piknik, hanem egy „stash” élelmiszer otthonról, így nem kell a drága élelmiszer fedélzetén. Lesz menteni a vagyont, ha a raktárból a kezeli a szupermarketben!

Köln és Frankfurt vonatok

München Frankfurt vonatok

Hanover Frankfurt vonatok

Hamburg és Frankfurt vonatok

 

Kerülje vásárol Advanced Jegyek rövidebb utat a kontinentális Európában

Ha vonaton Európában, számíthat rövidebb utakra, hogy drágább, mint a hosszabbak; még mindig, van az előny, hogy nem kell jegyet előre, amely nem növeli a rugalmasságot az utazás és a takarékosság is. Amikor utazik az európai kontinensen lehet kapni jegyet az állomáson, mielőtt felszáll a vonatra.

 

Save-A-Train a legjobb módja annak, hogy lefoglalja a fantasztikus úti cél az olcsó áron, és élvezze a vonaton Európában egy darab elme.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-train-traveling-europe%2F%0A%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)