Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 24/01/2020)

Der var engang, når budgettet ikke spillede en rolle i valget af destinationer (eller i det mindste, ikke så stor en rolle!) ting var let; disse dage, hvis vi ønsker at rejse, vi nødt til at være smart med den måde, vi håndterer vores budget. Selvom toget rejser i Europa er det mest budget-venlige mulighed for alle, der leder til at opleve den mest spændende (og afslappende!) måde at rejse, Der kan stadig være pung-problematiske situationer, du ønsker at styre uden om.

Så, til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din rejse, Vi har sammensat en liste over, hvad vi føler er den øverste penge at spare tips til toget rejser i Europa.

 

Må ikke rejse på Peak Holiday Times

Ja, dette bør være en selvfølge, men der er ingen skade i at minde dig om det igen. Når det kommer til at træne rejser i Europa, helligdage du ønsker at styre uden om primært jul, Nyt år, og påske samt august måned. Af en grund, det priserne skyrocket i disse måneder, så ... arbejde omkring dem en lille smule.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Hold dig til Østeuropa, når du rejser med tog i Europa

Selvom rådgive dig om ikke at udforske dele af Europa, du ønsker at se er lidt uretfærdigt og langt ude, vi gør det for din skyld. Tog rejser i Europa, du vil opdage, at alt på den vestlige ende er måde dyrere end den østlige blok. Så, indtil din tegnebog tykkere, Gå mod øst og udforske skønheder af denne side af Europa!

BEMÆRK: Når i Østeuropa, Sørg du stoppe ved Prag (Tjekkiet), Budapest (Ungarn), Beograd (Serbien), Bukarest (Rumænien), Zagreb og Split (Kroatien), Sarajevo (Bosnien-Hercegovina) og Moskva (Rusland).

Nürnberg til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

 

Undgå 1. klasse Når Train rejse i Europa

Godt, naturligvis! stadig, ikke være en af ​​de rejsende, der ”tilfældigvis” sidde i 1. klasse. Hvorfor? Fordi du vil ende med at betale en meget dyr bøde, hvis du bliver fanget som vil koste dig mere end 1. klasse billet selv!

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Tog rejse i Europa Overnight

Bestil Overnight Tog hvis Train rejse i Europa mellem landene

overnight tog, aka nattog er de mest omkostningseffektive løsning for europæiske rejsende. Ikke alene har du spare på prisen af sengen, men du får også at opleve Europa fra et helt nyt perspektiv.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Bologna til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Pakke en picnic

Godt, ikke bogstaveligt en picnic, men en ”stash” af fødevarer fra hjemmet, så du ikke behøver at købe dyre fødevarer om bord. Du vil spare en formue, hvis du bestanden op på godbidder i supermarkedet!

Köln til Frankfurt Tog

München til Frankfurt Tog

Hannover til Frankfurt Tog

Hamburg til Frankfurt Tog

 

Undgå at købe avancerede billetter på kortere ture inden Mainland Europe

Når toget rejser i Europa, forventer korte ture til at være dyrere end lange dem; stadig, der er fordelen ved ikke at skulle bog i forvejen som ikke føje til fleksibilitet din rejse og sparsommelighed af det. Når du rejser i det europæiske fastland kan du købe en billet på stationen før bording toget.

 

Gem-A-Train er den bedste måde at booke fantastiske destinationer til billige priser og nyde dit tog rejser i Europa med et stykke i sindet.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-train-traveling-europe%2F%0A%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)