Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 31/03/2021)

 

Rejse med tog i Budapest togstation

Budapest sikkert er centrum for Ungarn. Det er et centralt punkt, når det kommer til at rejse med tog i Budapest er der mange tog stopper. Mens Rejse med tog i Budapest og generelt er spændende og ofte en ny oplevelse for mange mennesker, det kan også være en smule nervepirrende til tider, især i en ny og fremmed by. Sæt dit sind på lethed og tage et kig på den 10 ting, du behøver at vide om togrejser i Budapest.

 

stationer

Der er tre vigtigste togstationer, som du kan rejse med tog i Budapest med, og de er:

  • øst: Beliggende i den østlige. Dette er den vigtigste internationale og intercity-togstationen i Budapest.
  • vest: Beliggende i Vesten.
  • Delikatesser: Beliggende i den sydlige

 

 

 

Rejse: Transfer Lufthavn

Den nærmeste togstation til Budapest Airport Terminal 2 er Ferihegy, med tog, der kører til og fra Nguyati station i Budapest.

 

Rejser med bagage

Hvis du rejser rundt i byen med nogen rygsække, håndtasker eller andre håndbagage Sørg for at gemme denne på gulvet mellem dine ben, mens rejser på togene for at være på den sikre side.

 

Sikkerhed Kvinde

Kvinder kan føle sig godt tilpas, når de rejser med tog omkring Budapest. Byens centrum er helt sikkert for en storby, og så længe rejsende bruger deres sunde fornuft og ikke tager den unødvendig risiko, bare fordi de er på ferie så de kan være sikker på, at ingen skade vil komme til dem.

 

Undgå lommetyveri

Turister er mest tilbøjelige til at få pick-indkasseret i overfyldt offentlig transport områder såsom togstationer, hvor andre smålige tyveri kan forekomme. Selvom dette ikke er en årsag til stor bekymring besøgende rådes til at være opmærksomme og være opmærksom.

 

Komme rundt – Rejse med tog i Budapest

Der er en række forskellige jernbanestrækninger i Budapest og tog rejse danner en stor del af deres offentlige transport, som betyder, at du kan få næsten overalt med tog. Vær sikker på at tjekke de tidspunkter og forskellige linjer, du bliver nødt til at tage for at komme til din destination. Du kan finde dette rejseinformation online eller på togstationen. Du kan også købe billetter på stationerne.

 

Få dig en Budapest Card at rejse med tog i Budapest

Når du har været i Budapest en dag eller to, og har fået din lejer, Sørg for at få et Budapest Card. Kortet tilbyder en række tilbehør såsom gratis adgang til nogle museer, ledig bus/tog / sporvogn / vand rejse, og vand krydstogt.

 

Rejse med tog i Budapest Day Trips

Der er en række af fantastiske dagsture at tage ved at gøre en rejse med tog i Budapest. De vil tage dig til nogle utrolige destinationer og vise dig det spektakulære landskaber langs vejen. Vær sikker på at gøre din forskning, før du går. Sørg for at du får mest muligt ud af din tid i denne by.

 

Smukke stationer

Budapest har nogle af de ældste og mest smukke togstationer i Ungarn. Sørg for at besøge den østlige togstation (øst Railway Station) og den vestlige togstation (West Railway Station) og du skal komme til dem ved rejse med tog i Budapest, mens du er der, og omfavne historie og spektakulær arkitektur, som Budapest har at byde på.

 

Historien om de jernbanelinjer

M1 linje i Budapest er den næstældste metro linje i verden. Det har været i drift siden 1894 og er endda opført som en UNESCO Verdensarvssted. Der er så meget historie i denne by, og togene har været i brug i aldre og stadig køre effektivt.

Budapest virkelig har det hele og er en populært turistmål bestemmelsessted. Hvorfor ikke være som de lokale, og gøre brug af togene som en form for offentlig transport? Du vil ikke blive skuffet!

 

Booking en togbillet i for europæisk rejse? Hvorfor ikke tage 3 minutter på vores hjemmeside for at finde den billigste billet til din ruter. Login til vores Gem A Train hjemmeside nu. Billetter kan betales på flere måder, alt for at gøre din oplevelse så let som muligt.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-things-know-travel-by-train-in-budapest%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)