Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 31/03/2021)

 

Putovanje vlakom u željezničke stanice u Budimpešti

Budimpešta sigurno je središte Mađarske. To je središnje mjesto kada je u pitanju putovati vlakom u Budimpešti ima mnogo vlakovi zaustavljaju. Dok Putovanje vlakom u Budimpešti i općenito je uzbudljiv i često novo iskustvo za mnoge ljude, to također može biti malo živaca-wracking s vremena na vrijeme, pogotovo u novom i stranom gradu. Staviti svoj um na jednostavnost i uzeti pogledati na 10 stvari koje trebate znati o putovanja vlakom u Budimpešti.

 

željezničke stanice

Postoje tri glavne željezničke stanice koja možete putovati vlakom u Budimpešti sa i oni su:

  • istok: Smješten na Istoku. To je glavni međunarodni i međugradski željeznički kolodvor u Budimpešti.
  • zapad: Smješten na Zapadu.
  • delikatesni proizvodi: Smješten na jugu

 

 

 

Putovati: transferi

Najbliža željeznička stanica do terminala zračne luke u Budimpešti 2 je Ferihegy, s vlakovi djeluju na i sa Nguyati stanice u Budimpešti.

 

Putovanje s prtljage

Ako putujete po gradu s bilo naprtnjače, torbe ili bilo koja druga ručna prtljaga budite sigurni da to pohraniti na podu između nogu dok putuju u vlakovima da se na sigurna strana.

 

Sigurnost za žene

Žene mogu osjećati ugodno kada putuju vlakom oko Budimpešte. Centar grada je prilično sigurno za velikog grada i sve dok putnici koriste svoje zdrav razum i ne uzeti nepotreban rizik samo zato što su na odmor onda oni mogu biti sigurni da nema štete će doći do njih.

 

izbjegavanje pickpocketing

Turisti su najvjerojatnije dobili pick-rupu u prometan područja javnog prijevoza kao što su željezničke stanice, gdje se mogu pojaviti druge sitne krađe. Iako to nije uzrok glavna briga posjetitelja se savjetuje da budu svjesni i ostani upozoren.

 

Snalaženje – Putovanje vlakom u Budimpešti

Postoji veliki broj različitih željezničkih pruga u Budimpešti i putovanja vlakom oblika veliki dio njihovog javnog prijevoza, što znači da možete dobiti samo o posvuda vlakom. Budite sigurni da provjerite vrijeme i različite linije morat ćete poduzeti kako bi dobili na svoje odredište. Možete ovo pronaći informacije o putovanju putem interneta ili na željezničkoj stanici. Također možete kupiti karte na postajama.

 

Doći sebi Budapest Card za putovanje vlakom u Budimpešta

Nakon što su bili u Budimpešti dan ili dva i dobio svoje ležajeve, biti sigurni da biste dobili Budapest Card. Kartica nudi niz dodataka, kao što su slobodan ulaz u neki muzeji, besplatno autobus/vlak / tramvaj / putnička voda, i vodu za krstarenje.

 

Putovanje vlakom u Budimpešti jednodnevne izlete

Postoji nekoliko fantastičan izleti da se na taj putovati vlakom u Budimpešti. Oni će vas odvesti u neki nevjerojatne destinacije i pokazati vam spektakularan krajolik Putem. Budite sigurni da vaše istraživanje prije nego što idete. Pobrinite se da dobijete najviše iz svoje vrijeme u ovom gradu.

 

Lijepe postaje

Budimpešta ima neke od najstarijih lijepe željezničke stanice u Mađarskoj. Svakako posjetite željezničkog kolodvora istočni (Željeznički kolodvor istočno) a željeznički kolodvor Zapadna (Željeznički kolodvor zapad) i morate doći do njih putovati vlakom u Budimpešti, dok ste tamo i prigrliti povijest i spektakularan arhitekturu koja Budimpešta ima za ponuditi.

 

Povijest željezničke pruge

M1 linija u Budimpešti je drugi najstariji podzemna željeznica linija u svijetu. To je u pogonu od 1894 pa čak i na popisu kao UNESCO-a Stranica Svjetske baštine. Postoji tako mnogo povijesti u ovom gradu i vlakovi su bili u upotrebi već godinama i još uvijek trčati učinkovito.

Budimpešta zaista ima sve i je popularan turist odredište. Zašto ne biti poput mještana i iskoristiti vlakova kao oblik javnog prijevoza? Nećete biti razočarani!

 

Rezervacija kartu za vlak u za europske putovanja? Zašto ne uzeti 3 Zapisnik o našim stranicama pronaći najjeftinije ulaznice za svoje rute. Prijavite se na naš Uštedite na vlak web stranice sada. Ulaznice se mogu plaćen u više načina, sve kako bi svoje iskustvo kao jednostavan kao moguć.

 

Želite li položiti ovaj post bloga na vašim stranicama, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-things-know-travel-by-train-in-budapest%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)