Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 02/09/2022)

Podzemni umjetnost u metro stanice Čini se da je nova muzej ljudi. Oni postaju novi mora-vidjeti destinacije za umjetnost i dizajn entuzijaste. Tko bi pomislio? Neki od najviše inspirira javnim prostorima, koji uključuje umjetnost i dizajn velikih razmjera mogu se pronaći u mnogim gradovima’ metro stanice. povrh toga, Podzemni Umjetnost donosi više od uprskati boje u podzemnoj željeznici.

Postaje metroa vide povećanje ridership i turizmu. Stoga, kao rezultat, oni vide povećanje osjećaja zajedništva.

Umjetnost u prijevozu također može dovesti do smanjenja mnoge druge načine, kao što su: emisije stakleničkih plinova, vandalizam, i prigradskim dosade! U čini se da nema kraja! Zbog toga smo uzbuđeni što možemo podijeliti svoje najbolje odabire Podzemni umjetnosti – Fascinantni metro stanice.

 

Kvaliteta Prijevoz = kvalitete života

Prema studiji koju francuskog Instituta Urban Development. Parižani proveo u prosjeku 23 dana godišnje na prijevoz. I ovo nije izuzetak. Ljudi u cijelom svijetu koriste javni prijevoz putujete na posao.

Dali si znao: da su studije pokazale da kvaliteta prijevoza izravno utječe na kvalitetu života tranzitnih korisnika? U iskustvo putovanja tranzitom trebao biti atrakcija u sebi. „Javni umjetnost može izvući identiteta prostora, pomoći razumijevanju povijesnog ili kulturni značaj susjedstva i njegovi stanovnici. "

Podzemni umjetničkih projekata može se naći u cijelom svijetu. od skulptura, mozaik, i slike. Za veće pothvate poput instalacija, gravure, i reljefa. Ovdje su neke od naših pijucima.

 

subway hallway

 

Podzemni umjetnosti – Fascinantni metro stanice: Stockholm, Švedska

To neće biti iznenađenje za neke od vas koji Švedska je bila prva na našem popisu za istraživanje Underground Art. Ako pogledate ispod švedskom glavnom gradu, naći ćete zamršen mrežu podzemnih željezničke linije.

Postoji više od 90 od 100 stanice u 110km sustav tunela. Ponekad se nazivaju „svjetski najduža umjetnosti galerija”. Oni su ukrašene slikama, instalacije, mozaik, i skulptura 150 umjetnika od 1950-ih.

 

underground art in sweden

 

Ovdje su neke slike iznenađujuće podzemne umjetnosti

 

Underground Art - Fascinating subway stations

mesmerizing subway station

bellow ground interior design

 

Inspiraciju za istraživanje tih nevjerojatna Podzemni umjetničkih djela? Spremi vlak mogu ti doći! Rezervirajte kartu za vlak u samo nekoliko minuta bez skrivenih pristojbi!

 

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funderground-art-subway-stations%2F%3Flang%3Dhr– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)