Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 02/09/2022)

Art sota terra en les estacions de metro sembla ser la nova museu de les persones. S'estan convertint en el nou que cal veure destinacions per als amants de l'art i el disseny. Qui hauria pensat? Alguns dels espais públics més inspiradors, La incorporació d'art i disseny a gran escala es pot trobar a moltes ciutats’ estacions de metro. d'altra banda, Art subterrània està portant més d'un toc de color al metre.

Les estacions de metro estan veient un augment en el nombre d'usuaris i el turisme. per tant, com a resultat, que estan veient un augment en un sentit de comunitat.

Art en el transport també pot conduir a una disminució de moltes altres maneres, tal com: Emissions de gasos d'efecte hivernacle, vandalisme, i l'avorriment de rodalies! El els beneficis semblen ser infinits! És per això que estem encantats de compartir les nostres millors eleccions art subterrània – estacions de metro fascinants.

 

Transport qualitat = Qualitat de Vida

D'acord amb una Estudi realitzat per l'Institut de Desenvolupament Urbà de França. Parisencs van gastar de mitjana 23 dies a l'any en el transport. I això no és una excepció. La gent a tot el món utilitzen transport públic per anar a la feina.

Ho savies: que els estudis han demostrat que la qualitat de l'transport afecta directament la qualitat de la vida dels usuaris de l'transport públic? El experiència del viatge pel trànsit ha de ser una atracció en si mateix. "L'art públic pot extreure la identitat d'un espai, ajudar a la comprensió de la història o significació cultural d’un barri i els seus residents ".

Els projectes d'art subterranis es poden trobar a tot el món. des d'escultures, mosaic, i pintures. Per a les empreses més grans, com les instal·lacions, gravats, i relleus. Aquestes són algunes de les nostres seleccions.

 

subway hallway

 

art subterrània – estacions de metro fascinants: Estocolm, Suècia

No serà una sorpresa per a alguns de vostès que Suècia va ser el primer a la nostra llista per explorar l'art subterrani. Si es mira sota de la capital sueca, trobarà una intricada xarxa de línies de trens subterranis.

Hi ha més de 90 del 100 estacions al 110 quilòmetres sistema de túnels. Ells es refereixen a vegades com "l'art més llarga del món galeria". Han estat decorades amb pintures, instal·lacions, mosaic, i escultures de 150 artistes des de la dècada de 1950.

 

underground art in sweden

 

Aquí hi ha algunes imatges de la increïble art subterrani

 

Underground Art - Fascinating subway stations

mesmerizing subway station

bellow ground interior design

 

Se sent inspirat per explorar aquestes meravelloses peces d'art subterrani? Salvar un tren pot arribar-hi! Reservar un bitllet de tren en qüestió de minuts i sense càrrecs ocults!

 

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, podeu fer les nostres fotos i text i només doneu-nos crèdit amb un enllaç a aquesta entrada del blog, o fa clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funderground-art-subway-stations%2F%3Flang%3Dca– (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)