Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 02/09/2022)

Underground Art i undergrunnsstasjoner synes å være den nye museum av folket. De er blitt den nye må-se velsen for kunst og design entusiaster. Hvem skulle ha trodd? Noen av de mest inspirerende offentlige rom, som inkluderer storstilt kunst og design finnes i mange byer’ t-banestasjoner. Dessuten, Underground kunst er å bringe mer enn en fargeklatt til t-banen.

T-bane stasjoner ser en økning i rider og turisme. Derfor, som et resultat, de ser en økning i en følelse av fellesskap.

Kunst i transport kan også føre til en nedgang i mange andre måter, som for eksempel: Klimagassutslipp, hærverk, og pendler kjedsomhet! De fordelene ser ut til å være uendelige! Dette er grunnen til at vi er glade for å dele våre beste valg Underjordisk kunst – Fascinerende grunnsstasjoner.

 

Kvalitet Transport = Quality of Lives

Ifølge en studie gjort av Frankrikes Urban Development Institute. Parisere brukt i gjennomsnitt 23 dager i året på transport. Og dette er ikke et unntak. Folk over hele verden bruker offentlig transport å pendle til arbeid.

Visste du: at studier har vist at transportkvaliteten direkte påvirker kvaliteten på transportbrukernes liv? De Opplevelsen av reise ved transitt bør være en attraksjon i seg selv. “Offentlig kunst kan trekke ut identiteten til en plass, hjelpe forståelsen av det historiske eller kulturelle betydning av et nabolag og beboerne. "

Jordiske kunst prosjekter kan bli funnet over hele verden. fra skulpturer, mosaikk, og malerier. Til større ventures som installasjoner, graveringer, og relieffer. Her er noen av våre plukker.

 

subway hallway

 

Underjordisk kunst – Fascinerende grunnsstasjoner: Stockholm, Sverige

Det vil ikke være en overraskelse for noen av dere at Sverige var først på vår liste for å utforske Underground Art. Hvis du ser under den svenske hovedstaden, vil du finne et intrikat nett av underjordiske tog linjer.

Det er mer enn 90 av 100 stasjoner i 110km tunnelsystem. De er noen ganger referert til som “verdens lengste kunst galleri”. De har blitt dekorert med malerier, installasjoner, mosaikk, og skulpturer av 150 kunstnere siden 1950.

 

underground art in sweden

 

Her er noen bilder av den fantastiske Underground Art

 

Underground Art - Fascinating subway stations

mesmerizing subway station

bellow ground interior design

 

Føler inspirert til å utforske disse fantastiske Underground kunst stykker? Lagre et tog kan komme deg dit! Bestill en togbillett i minutter uten skjulte avgifter!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funderground-art-subway-stations%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)