Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 30/10/2019)

Underground Art i undergrunnsstasjoner synes å være den nye museum av folket. De er blitt den nye må-se velsen for kunst og design entusiaster. Hvem skulle ha trodd? Noen av de mest inspirerende offentlige rom, innlemme store kunst og design kan bli funnet i mange byer metrostasjoner. Dess, Underground kunst er å bringe mer enn en fargeklatt til t-banen.

T-bane stasjoner ser en økning i rider og turisme. Derfor, som et resultat, de ser en økning i en følelse av fellesskap.

Kunst i transport kan også føre til en nedgang i mange andre måter, som for eksempel: Klimagassutslipp, hærverk, og pendler kjedsomhet! Fordelene synes å være uendelig! Det er derfor vi er glade for å dele våre beste plukker av Underground Art – Fascinerende grunnsstasjoner.

 

Kvalitet Transport = Quality of Lives

Ifølge en studie gjort av Frankrikes Urban Development Institute. Parisere brukt i gjennomsnitt 23 dager i året på transport. Og dette er ikke et unntak. Folk over hele verden bruker offentlig transport å pendle til arbeid.

Visste du: that studies have shown that the quality of transportation directly affects the quality of the lives of transit users? De Opplevelsen av reise ved transitt bør være en attraksjon i seg selv. “Offentlig kunst kan trekke ut identiteten til en plass, hjelpe forståelse av den historiske eller kulturelle betydningen av et nabolag og dens innbyggere.”

Jordiske kunst prosjekter kan bli funnet over hele verden. fra skulpturer, mosaikk, malerier. Til større ventures som installasjoner, graveringer, og relieffer. Her er noen av våre plukker.

 

Subway rulletrapper

 

Underground Art – Fascinerende grunnsstasjoner: Stockholm, Sverige

Det vil ikke være en overraskelse for noen av dere at Sverige var først på vår liste for å utforske Underground Art. Hvis du ser under den svenske hovedstaden, vil du finne et intrikat nett av underjordiske tog linjer.

Det er mer enn 90 av 100 stasjoner i 110km tunnelsystem. De er noen ganger referert til som “verdens lengste kunst galleri”. De har blitt dekorert med malerier, installasjoner, mosaikk, og skulpturer av 150 kunstnere siden 1950.

 

jordisk art i sverige

 

Her er noen bilder av den fantastiske Underground Art

 

Underground Art - Fascinerende grunnsstasjoner

hypnotiserende T-banestasjon

belg bakken interiør

 

Føler inspirert til å utforske disse fantastiske Underground kunst stykker? Lagre A Train kan komme deg dit! Bestill en togbillett i minutter uten skjulte avgifter!

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funderground-art-subway-stations%2F%3Flang%3Dno- (Rull ned litt for å se inn kode)