Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 02/09/2022)

Med fremskritt av teknologi, å reise har aldri vært enklere. Det er så mange måter å reise på i disse dager, men togreise er den beste måten å reise på. Vi har samlet oss 10 fordelene ved å reise med tog, så hvis du fortsatt er i tvil om hvordan du skal komme deg rundt i Europa, du vil finne det veldig nyttig.

  • Jernbanetransport er den mest miljøvennlige måten å reise på. Denne artikkelen ble skrevet for å opplyse om togreiser og ble gjort av Redd A Train, De billigste togbilletter i Europa.

 

1. Miljøvennlig reise

Å reise med tog er en miljøvennlig måte å reise på. Generasjon Z-reisende, eller zoomere, føler veldig sterkt for å bruke grønn transport når de utforsker verden og oppdager kulturer. Å reise med tog produserer mindre karbon enn biler eller flyreiser. I tillegg, siden tog er fellestransport, drivstoffet deles mellom mange passasjerer, i forhold til å reise individuelt.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

10 Benefits Of Traveling By Train

 

2. Beste utsikten i verden

Noen av de mest naturskjønne utsiktene i verden kan bare sees fra vinduet på et tog. Togruter går gjennom fantastiske steder der biler eller busser aldri vil passere. Fordelen med å reise med tog er at du kan beundre disse utsiktene uten å kjøre bil og i et komfortabelt togsete.

I tillegg til å beundre utsikten fra togvinduet, reisen er en mulighet til dokumentere dine reiser. Å reise med tog i motsetning til å kjøre lar deg ta en pause for å utforske og huske alle menneskene du har møtt og stedene du besøkte og skrive dem ned i en dagbok, samt detaljer fra naturen på veien.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Mountain Railway

 

3. Ingen værforsinkelser

Når du reiser med fly, det er veldig ofte forsinkelser eller, i verste fall, flykanselleringer. Du kan velge å reise med bil, men hvis du planlegger en vinterferie, blokkerte veier på grunn av mye snø og til og med glatte veier kan føre til forsinkelser på turen. Noen timers forsinkelser kan resultere i en kjede av forsinkelser hvis du har en lang reise foran deg.

derimot, togreiser er mye enklere og lider ikke av forsinkelser i ekstreme værforandringer. Tog er kjent for punktlighet og komfort og er veldig trygge å reise med, spesielt under dårlige værforhold. For eksempel, de Transsibirsk tog er den beste måten å reise fra Europa til Russland og Kina når været utenfor er snø og kaldt det meste av året.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

10 Benefits Of Traveling By Train in a city

 

4. Punktlighet

Noe av det verste som kan skje på en reise er når et fly er forsinket eller kansellert uten en forklaring. Togene er veldig punktlige og holder seg til rutetider. Togforsinkelser er sjeldne og skjer knapt uten varsel på forhånd.

Derfor, en av 10 fordelene med å reise med tog er punktlighet. Hvis du reiser på en stram timeplan med flere transportmidler, deretter tar en togreise er den ideelle måten å reise på.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

5. Sentralstasjonsplasser

Fordelen med å reise med tog er at du kan hoppe på et tog fra sentrum, i det meste av Europa. Jernbanestasjoner i Europa ligger sentralt, gjør tog tilgjengelige og komfortable for alle typer reisende.

Så, i de fleste tilfeller, sentralbanestasjonen vil være en 7 minutters gange fra bytorget. Derfor er det å reise med tog fra flyplassen til hotellet og tilbake den mest komfortable måten å reise på i de fleste europeiske byer.

 

 

6. Rimelig pris

Togene er raske, moderne, komfortabel, og fantastiske tidsbesparere for reisende. Til tross for disse store fordelene, å reise med tog er en av de mest budsjettvennlige måtene å reise på. Jernbaneselskaper har gode tilbud for enhver reisende: familie, forretningsmann, solo reisende, eldre reisende, og mye mer.

Dessuten, det er mine typer jernbanepass for alle slags reiser. Dermed, hvis du er reiser i Europa på et budsjett, eller med et ønske om å splurge, har kort tid, er en alenereisende, eller reiser med en venn, da er togreise den rimeligste og mest anbefalte måten å reise på.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Train Station Wallpaper

7. Evne til å arbeide

I motsetning til busser, tog tilbyr alltid Wi-Fi-tilkoblinger, tabeller, og en behagelig setting for jobb mens du er på reisen. Mens du kanskje må kjøpe en 1st klassebillett for å reise i business class eller få gratis Wi-Fi, hvis du reiser på jobb, da gir et tog de beste forutsetningene for å jobbe mens du er på veien.

Dermed, toget er det perfekte stedet å fullføre en presentasjon eller en rapport hvis du er det reiser for business. I tillegg, du kan foreta noen forretningssamtaler på nett ved å bruke ansiktstid uten å miste dyrebar tid. Zoom eller Teams har absolutt blitt en akseptabel måte å gjennomføre forretningsmøter på, hvor enn du er.

 

Man Working On Laptop In a Train

8. Perfekt for gruppereiser

Tog er en fantastisk måte å reise sammen med venner eller familie. I motsetning til busser og fly, på toget, hele gruppen kan sitte sammen rundt et bord eller dele hytte. Den er utrolig behagelig på sovende tog og lange reiser, hvor du kan reservere en hytte for fire personer.

En ekstra fordel for grupper som reiser med tog er at noen jernbaneselskaper har spesialtilbud for grupper. For eksempel, du kan få opp til 30% av hvis du reiser i en gruppe på 3 til 9 passasjerer, som kan være en stor besparelse på turen. Så, du får en flott rabatt og deler reisen med de du føler deg mest komfortabel med, garanterer en god og behagelig søvn.

Lyon til Versailles tog

Tog fra Paris til Versailles

Orleans til Versailles tog

Tog fra Bordeaux til Versailles

 

10 Benefits Of Traveling By Train

9. Komfortable lange turer

Å reise lange avstander krever tålmodighet, tid, og forberedelse. Tog er en fin måte å tilbakelegge mange mil på kort tid og med minimal innsats. Intercity- eller regionaltog er utstyrt med de beste fasilitetene, klar til å imøtekomme passasjerer’ alle behov.

Reisende trenger ikke bekymre seg for hvor neste stopp er for å ta en matbit, bad pauser, eller til og med passerer passkontrollen for å komme til tilkoblingsflyet. Togene har en kafé ombord, trenger ikke gå av ved grensekontrollen, og har alt de måtte trenge på en 8-timers togtur noen få skritt unna setet.

München til Innsbruck Togene

Salzburg til Innsbruck Togene

Oberstdorf til Innsbruck Togene

Graz til Innsbruck Togene

 

High Speed Rail waiting for departure

10. Planlegging på forhånd

En av de største fordelene med å reise med tog i stedet for buss, bil, eller fly er at du vet nøyaktig når du reiser og når du ankommer. Denne fordelen er perfekt for forretningsreisende, som ikke kan risikere forsinkelser på reiseruten på grunn av trafikkork eller tekniske problemer. Dessuten, reise med tog vil få deg akkurat dit du skal, i tilfelle du har en tendens til å gå deg vill eller dårlig i retninger.

Dermed, et pålitelig transportmiddel er avgjørende for å reise, og evnen til å planlegge på forhånd er blant toppen 10 fordelene ved å reise med tog. Ganske enkelt bestill togbilletten din online, og planlegg resten av turen på forhånd ved å bestille hotellet, turer, og andre aktiviteter du ønsker å gjøre.

Tog fra Wien til Budapest

Tog fra Praha til Budapest

Tog fra München til Budapest

Tog fra Graz til Budapest

 

Vintage Train Station

her på Lagre et tog, vi hjelper deg gjerne med å planlegge og dra nytte av en uforglemmelig togtur.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “10 fordeler ved å reise med tog”Inn på nettstedet ditt? Du kan enten ta bilder og tekst eller gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2F10-benefits-traveling-by-train%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)