Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 02/09/2022)

A technika fejlődésével, az utazás soha nem volt ilyen egyszerű. Manapság nagyon sokféle utazási mód létezik, de a vonatozás a legjobb módja az utazásnak. Összegyűltünk 10 a vonatozás előnyei, így ha még mindig kétségei vannak az európai közlekedéssel kapcsolatban, nagyon hasznosnak fogod találni.

  • A vasúti közlekedés a leginkább környezetbarát módon utazási. Ezt a cikket írta, hogy tájékoztassuk a Train Travel és készítette Save A Train, A legolcsóbb vonatjegyek Európában.

 

1. Környezetbarát utazás

A vonatozás környezetbarát utazási mód. Z generációs utazók, vagy zoomerek, nagyon erősen érzik a zöld közlekedés használatát, miközben felfedezik a világot és felfedezik a kultúrákat. A vonattal való utazás kevesebb szén-dioxidot termel, mint az autók vagy a légi közlekedés. Továbbá, mivel a vonatok kommunális közlekedés, az üzemanyagot sok utas osztja meg, az egyéni utazáshoz képest.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

10 Benefits Of Traveling By Train

 

2. A világ legjobb kilátásai

A világ legfestőibb kilátásai közül néhányat csak a vonat ablakából lehet látni. A vonatút fantasztikus helyeken halad át, ahol autók vagy buszok soha nem fognak átmenni. A vonatozás előnye, hogy vezetés nélkül, kényelmes vonatülésben gyönyörködhet ezekben a kilátásokban.

Amellett, hogy a vonat ablakából gyönyörködhetünk a kilátásban, az utazás lehetőség arra dokumentálja utazásait. A vonattal való utazás a vezetés helyett lehetővé teszi, hogy egy kis szünetet tartson, hogy felfedezze és emlékezzen azokra az emberekre, akikkel találkozott és a meglátogatott helyekre, és leírja őket egy naplóba., valamint az útközbeni tájak részleteit.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Mountain Railway

 

3. Nincs időjárási késés

Amikor repülővel utazik, nagyon gyakran vannak késések ill, a legrosszabb forgatókönyv szerint, járattörlések. Választhat, hogy autóval utazik, de ha téli nyaralást tervez, majd a nagy hó miatt eltorlaszolt utak és még a csúszós utak is késéseket okozhatnak az utazás során. Néhány órás késés késések sorozatát eredményezheti, ha hosszú út áll előtted.

azonban, A vonatozás sokkal egyszerűbb, és nem szenved késéseket a szélsőséges időjárási változások miatt. A vonatok híresek a pontosságukról és a kényelemről, és nagyon biztonságosak az utazásuk, különösen rossz időjárási körülmények között. Például, az Transzszibériai vonat a legjobb módja annak, hogy Európából Oroszországba és Kínába utazzon, amikor az év nagy részében kint havas és hideg az időjárás.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

10 Benefits Of Traveling By Train in a city

 

4. Pontosság

Az egyik legrosszabb dolog, ami egy utazás során megtörténhet, ha egy járatot indoklás nélkül késik vagy törölnek. A vonatok nagyon pontosak és ragaszkodnak a menetrendekhez. A vonatok késése ritkán fordul elő, és alig fordul elő előzetes értesítés nélkül.

Ebből adódóan, az egyik 10 a vonatozás előnyei a pontosság. Ha szoros menetrend szerint utazik többféle közlekedési eszközzel, majd vesz egy vonatút az ideális utazási mód.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

 

5. Központi pályaudvar helyszínei

A vonatozás előnye, hogy a városközpontból vonatra pattanhat, Európa nagy részén. A vasútállomások Európában központi helyeken találhatók, a vonatok elérhetővé és kényelmessé tétele minden típusú utazó számára.

Így, a legtöbb esetben, a központi pályaudvar a 7 perc sétára a város főterétől. Ezért a legtöbb európai városban a vonattal való utazás a repülőtérről a szállodába és vissza a legkényelmesebb módja az utazásnak.

 

 

6. Megfizethetőség

A vonatok gyorsak, modern, kényelmes, és fantasztikus időmegtakarítás az utazók számára. E nagy előnyök ellenére, a vonatozás az egyik legköltséghatékonyabb utazási mód. A vasúttársaságok nagyszerű ajánlatokat kínálnak minden utazó számára: család, üzletember, egyéni utazó, idős utazó, és még sok más.

Ráadásul, vannak az én típusú vasúti bérleteim bármilyen utazáshoz. És így, ha te olcsón utazni Európában, vagy fröcsögési vággyal, rövidek az idők, egyéni utazók, vagy egy baráttal utazik, akkor a vonatozás a legkedvezőbb és legajánlottabb utazási mód.

Interlaken Zürichbe vonatok

Luzern Zürich vonatok

Bern Zürich vonatok

Genf Zürich vonatok

 

Train Station Wallpaper

7. Munkaképesség

A buszokkal ellentétben, a vonatok mindig kínálnak Wi-Fi kapcsolatot, táblázatok, és kényelmes környezetet biztosít a munkához utazás közben. Míg előfordulhat, hogy vásárolnia kell a 1utca osztályú jegyet, hogy üzleti osztályon utazzon, vagy ingyenes Wi-Fi-t kapjon, ha munka miatt utazik, akkor a vonat kínálja a legjobb munkakörülményeket az úton.

És így, a vonat a tökéletes hely egy prezentáció vagy egy riport befejezésére, ha igen üzleti utazók. Továbbá, Némi üzleti hívást intézhet online az arcidő használatával anélkül, hogy értékes időt veszítene. Zoomolás vagy a Teams minden bizonnyal az üzleti megbeszélések elfogadható módja lett, bárhol.

 

Man Working On Laptop In a Train

8. Tökéletes csoportos utazásokhoz

A vonatok nagyszerű módja annak, hogy barátaival vagy családjával együtt utazzunk. Ellentétben a buszokkal és a repülőkkel, a vonaton, az egész csoport együtt ülhet egy asztal körül, vagy megoszthat egy kabint. Hihetetlenül kényelmes viselet alvó vonatok és hosszú utakat, ahol négy fős kabint foglalhat.

A vonattal utazó csoportok további előnye, hogy egyes vasúttársaságok speciális ajánlatokkal rendelkeznek csoportok számára. Például, kaphat akár 30% ki, ha egy csoportban utazik 3 nak nek 9 utasok, ami óriási megtakarítást jelenthet az utazás során. Így, nagyszerű kedvezményt kap, és megoszthatja az utazást azokkal az emberekkel, akikkel a legjobban érzi magát, garantálja a nyugodt és kellemes alvást.

Lyon és Versailles közötti vonatok

Párizs–Versailles vonatok

Orleans-Versailles vonatok

Bordeaux és Versailles közötti vonatok

 

10 Benefits Of Traveling By Train

9. Kényelmes hosszú utak

A nagy távolságok megtétele türelmet igényel, idő, és a felkészülés. A vonatok nagyszerű módja annak, hogy sok mérföldet tegyen meg rövid idő alatt és minimális erőfeszítéssel. A helyközi vagy regionális vonatok a legjobb felszereltséggel vannak felszerelve, készen áll az utasok kiszolgálására’ minden igényt.

Az utazóknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy hol a következő megálló egy falatozáshoz, fürdőszobai szünetek, vagy akár útlevél-ellenőrzésen át kell menni a csatlakozó járatra. A vonatokon van egy kávézó, nem kell leszállni a határellenőrző ponton, és mindent megkapnak, amire szükségük lehet egy 8 órás vonatúthoz, néhány lépésre az üléstől.

München Innsbruck vonatok

Salzburg Innsbruck vonatok

Oberstdorf Innsbruck vonatok

Graz Innsbruck vonatok

 

High Speed Rail waiting for departure

10. Előzetes tervezés

A vonattal való utazás egyik legnagyobb előnye, nem pedig busszal, autó, vagy repülő az, hogy pontosan tudod, mikor indulsz és mikor érkezel. Ez az előny tökéletes az üzleti utazók számára, akik nem kockáztathatják meg a forgalmi dugók vagy műszaki problémák miatti késéseket. Továbbá, vonattal utazva pontosan oda viszi, ahová kell, arra az esetre, ha hajlamos eltévedni vagy rossz irányba mutatni.

És így, az utazáshoz elengedhetetlen a megbízható közlekedési eszköz, és az előre tervezés képessége a csúcsok közé tartozik 10 a vonatozás előnyei. Egyszerűen foglaljon vonatjegyet online, és előre tervezze meg az utazás hátralévő részét a szálloda lefoglalásával, túrák, és bármilyen más tevékenységet szeretne végezni.

Vonatok Bécstől Budapestig

Prága-Budapest vonatok

München-Budapest vonatok

Graz-Budapest vonatok

 

Vintage Train Station

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk megtervezni és élvezni egy felejthetetlen vonatút.

 

 

Szeretné beágyazni blogbejegyzésünket „A vonattal való utazás 10 előnye?”A webhelyére? Elkészítheti fotóinkat és szöveget, vagy megadhat nekünk egy linket erre a blogbejegyzésre. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2F10-benefits-traveling-by-train%2F – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)