Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 04/11/2022)

Ako se pitate gdje pronaći najbolje muzeja u Europi, pokrivamo vas! Bilo da se radi umjetnost, nacionalna, ili prirodno povijest, muzeji iz našeg popisa neće uspjeti da vas iznenaditi.

Što je više, možete doći do svih tih odredišta vlakom ako tražite pristupačne način putovanja. Neka nam se bliži pogled na najboljim muzejima u Europi i gdje ih naći:

 

muzej Louvre, Pariz, Francuska

Louvre može biti jedan od najpoznatijih muzeja u Europi i svijetu. To je najveći, koja pokriva područje od 72,735 metara kvadratnih. Ovaj fantastičan muzej je dom za više od 35,000 predmeti i jedna je od znamenitosti Pariza. Moraš ga posjetiti ako vas putovanje u Pariz vlakom!

Bruxelles u Pariz vlakova

London Pariz vlakovi

Marseille u Pariz vlakova

Amsterdam u Pariz vlakova

 

 

venaria Reale, Torino, Italija

Ime ove palače dolazi od latinskog Kraljevski lov, što znači „kraljevski lov”. U 17. i 18. stoljeću, to je bio temelj za lov ekspedicija Vojvoda Charles Emmanuel II. Sada palača očarava moderne posjetitelje svojim baroknim ljepote. Ne možete propustiti ako se nađete u Torinu.

Milan u Torino vlakova

Jezero Como u Torino vlakova

Genova u Torino vlakova

Parma u Torino vlakova

 

Muzej uz potok, Antwerpen, Belgija

The Museum by the Stream in Antwerp is one of the Best Museums in Europe

 

Muzej uz potok ili MAS je najveći muzej u Antwerpenu. Ako ste u potrazi za panoramski pogled, postoji slobodan pristup krovna muzeja. Kompleks MAS također ima restoran i kafić ispod nje. Sam muzej je lijep i vrijedi posjetiti ako ste u Antwerpen.

Bruxelles u Antwerpen vlakova

Amsterdam u Antwerpen vlakova

Lille u Antwerpen vlakova

Pariz u Antwerpen vlakova

 

biblijski, Amsterdam, Nizozemska

Još jedan muzej u Nizozemska, the biblijski muzej Nalazi se u Amsterdam. To je jedan od najboljih muzeja u Europi, ako želite saznati više o Bibliji. Posjet Bijbelsu pomaže nam razumjeti značaj i utjecaj Biblije na nizozemsko društvo. To je nesumnjivo jedinstveni muzej, dobro prilagođen za sve one koji vole vjerski povijest.

Bruxelles u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

 

Muzej povijesti umjetnosti, Beč, Austrija

Kunsthistorisches Museum in Vienna Austria

Kunsthistorisches muzej je najpoznatiji muzej umjetnosti u Austrija, također poznat kao Museum of Fine Arts. Neki od njegovih najpoznatijih prikazuje uključuje djela Rembrandta, Mikelanđelo, Raphael, Rubens. Bilo je nevjerojatno za ljubitelje umjetnosti s prekrasnom umjetnošću od njenog otvaranja u 1891. Svatko tko posjeti Beč vlakom trebali organizirati posjet Kunsthistorisches Museumu.

Salzburg u Beč vlakova

München u Beč vlakova

Graz u Beč vlakova

Prag u Beč vlakova

 

MACHmit muzej Djeca, Berlin, Njemačka

Za putnike s djecom, to ne bi bilo bolje od MACHmit Djeca muzej Njemačka. Ako se nađete u Berlinu, Pobrinite se da provjeriti MACHmit i njegove raznolikost atrakcija. Oni su pogodni za odrasle, kao i, s brojnim uzbudljivim aktivnostima kao što su umjetnički laboratorij, print radionica, i penjanje labirint.

Bremen u Berlinu vlakova

Leipzig u Berlinu vlakova

Hannover je u Berlin vlakova

Hamburg u Berlinu vlakova

 

 

Muzej na otvorenom Skansen, Stockholm, Švedska

Skansen muzej na otvorenom bio je prvi takve vrste u Švedskoj. To je otvoren u 1891 te je porastao za najpoznatiji muzej u Stockholmu. Prekrasan pogled s Royal Djurgardena bonus je posjete Skansenu. A za one koji vole vidjeti Skandinavija-domaće životinje, postoji zoološki vrt koja ih prikazuje.

 

 

Najbolji muzeji u Europi su za vas čeka. Ako ste spremni otići, rezervirati karte za vlak sada i uživati ​​u vožnji!

 

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-museums-europe%2F%3Flang%3Dhr– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)