Vrijeme za čitanje: 5 minuta
(Ažurirano: 14/01/2022)

ciao! Planirate odredište života u Italiji! To je rodno mjesto renesanse i grad koji obećava da će ushićen i potaknuti vas zbog svojih umjetničkih djela, arhitektura, i njegovu ljubavnu vezu s hranom. Italija je pravi dom gastronomije. Ploče nisu samo služili kao jela, oni su kreacije. Dok ste istražujući ovaj kovitlac grad čudo, gdje možete naći lijevo lokacija prtljage u Italiji?

Šetajući svojim kamenim ulicama, natapanje u osjećaju ambijenta strasti, čini kanta-listu destinacija. Jedina stvar koja može uništiti romantiku ima vući prtljagu sa sobom, jer tko želi biti opterećen svugdje idete? Putovanje Italijom bez prtljage i zadovoljstvo je način da to učinite, a za to možete koristiti mnoga mjesta za ostavljenu prtljagu u Italiji.

 

Lijevo Prtljaga Lokacije u zračnim lukama

Sigurna i jednostavna opcija za odlaganje prtljage, na prekid putovanja, je u zračnoj luci ili ako imate slobodan dan, bez hotel. Imajte na umu da se u većim zračnim lukama koncentrator to je jednostavan izbor, ali manji aerodromi mogu biti trickier tako učiniti vaš istraživanja prije nego što se na odabranoj zračne luke. Najbolje je unaprijed provjeriti posjetom web mjestu zračne luke da biste pronašli lokacije s ostavljenom prtljagom u Italiji.

Karte za Bari do Fasano

Karte za Taranto do Fasano

Karte Milano za Firencu

Karte za Veneciju do Milano

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

Popularne Zračne luke

Milan Malpensa Airport je lijevo prtljage nalazi se na razini dolazaka terminala 1. To je otvoren svaki dan od 6 sam se 10 poslijepodne. troškovi variraju, za malu stavku, ti bi platiti oko € 3.50, za veći predmet oko 4 €, i svaki za 24 sati.

Rim Fiumicino Zračna luka je lijevo prtljage nalazi se na prizemlju terminala 3. To je otvoren svaki dan od 6:30 sam se 11:30 pm i koštat će oko 6 € po komadu za 24 sati.

Zračna luka Marco Polo-a lijevo prtljage ured u prizemlju, unutar terminala zračne luke na pristup 1. Otvoreni su svakodnevno od 5 ja do 10 poslijepodne, ali vremena se mogu razlikovati zimi.

Karte Milan - Napulj

Karte za Firencu i Napulj

Karte od Venecije do Napulja

Karte Pisa za Napulj

 

Željezničke stanice na kojima možete pohraniti lijevu prtljagu

Stanice u Rimu

Rim ima tri glavne željezničke stanice, Ostiense, Rim Termini, i Roma Tiburtina. Zaista ste razmaženi izborom kada su u pitanju davatelji skladištenja ostavljene lokacije u Italiji.

Ako ste prolazak vlakom za dan, onda su ormarići pravo rješenje. Sve ove stanice imaju usluge pregleda prtljage, neki samoposluživanje.

Možete očekivati ​​da će platiti između 10 € i 15 € po danu, U prosjeku. Kao mala strani bilješku, željezničke stanice također su izvrsni za opskrbu hranom i vodom za dan, iznajmljivanje bicikala, i izvlačenje novca.

Stanice u Milanu

Vlakovi su najpovoljniji način obilaska Europe i Milana, postoje četiri glavne željezničke stanice, Milan Lambrate, Milan Rogoredo, milansko centralno, i Milan Porta Garibaldi.

Kao što smo rekli ranije, ne postoji manjak od pružatelja usluga, jer je velika potreba kad ste u pokretu.

Maksimalno vrijeme i sati skladištenja u ostavljenim mjestima za prtljagu u Italiji razlikuju se za različite stanice i platit ćete u prosjeku 10 do 15 eura dnevno. Postoji svibanj također biti ograničenja težine, u nekim slučajevima stoga provjerite dvostruko.

Stanice u Veneciji

Venezia Santa Lucia središnji je željeznički kolodvor u Veneciji i ima mnoštvo opcija za mjesta za lijevu prtljagu u Italiji. Isto kao i Milanu i Rimu, Venecija nudi prihvatljiva pohrana lijeve prtljage po povoljnim cijenama.

Neki će imati razlike težine i moguće razlike u vremenu. Samoposluge ormari trgovine povoljno se nalaze diljem Venecije.

Karte Milano - Genova

Karte Rim - Genova

Karte za Firencu za Genovu

Karte za Veneciju i Genovu

 

 

Lokacije lijeve prtljage Oko grada u hotelima

Vaš prvi luka ticanja će biti vaš hotel, hostel, ili Airbnb za mjesto lijeve prtljage. Nakon što ste odjavljena, ne bojte se pitati, jer će mnogi objekti držati lijevu prtljagu besplatno. Obično je to samo na određeno vrijeme, stoga budite sigurni da ste dobili te relevantne pojedinosti.

Raspitajte se na recepciji o mogućnosti za sefovi i ormarići. Ostavite mali savjet ako vam dati svoju prtljagu na porter.

Karte Milano - Rim

Karte za Firencu i Rim

Karte Pisa do Rim

Karte za Napulj do Rim

 

luggages in Hotel

 

Lijeva prtljaga Privatna usluge

Metnuti torbe

To je popularan europski izbor i ima zvjezdane ugled. Mi smo usmjereni na Italiju i oni imaju podružnice u Rimu, Milano, Firenca, Napulj, Pisa, Catania, i Bari, pazeći da pokrije sve Italije i njegovih čuvenih gradova. Samoposlužni je odličan izbor.

Izbjegavajte linije i iskoristiti 24-satni nadzor i što je najvažnije, vaša torba je osiguran za do 300 €.

Prtljaga Uredi za pohranu

To je izgubljena prtljaga opcija specifičan u Veneciju.

Naći ćete ih u ulaznoj dvorani zračne luke Venice Marco Polo, Venecijanska Željeznički kolodvor Santa Lucia, Piazzale Roma, i terminal za krstarenje Venecijom. To pametno je smješten u području prijevoza. To ga čini idealnim izborom da ispadne i otići.

Karte Milano - Venecija

Karte za Padovu i Veneciju

Karte za Bolognu i Veneciju

Karte Rim - Venecija

 

Left Luggage Locations in Italy

 

Zaključak

Kada putuju u Italiju i morate lijeve lokacija prtljage, stoga je ključno unaprijed provjeriti u skladu s tim vaš itinerar. Provjerite puta, provjerite ograničenja težine, i provjerite troškove, budi spreman! Najvažnije, uživati ​​u Italiju, prtljage besplatno.

 

Držite se Spremi vlak pronaći najbolje dostupne opcije ulaznica po najpovoljnijim cijenama!

 

 

Želite implementirati na našem blogu “Lokacije ostavljene prtljage u Italiji i kako ih pronaći” na svoje stranice? Možete uzeti naše fotografije i tekst i dati nam kredit s link na ovom blogu. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-italy/ ?lang=hr U- (Spustite se malo vidjeti Embed Code)