Red kartu za vlak SADA

Dionice turističkih kompanija

Dionice turističkih kompanija – Putničke tvrtke – Putničke dionice – Putničke dionice tvrtke

 

Dionice turističkih kompanija

Ovo nije obična stranica jer smo u industriji putovanja i vlakova, odlučili smo napraviti i dinamičnu stranicu o putničkim dionicama u svijetu, tako da također možete ulagati u turističke tvrtke i povećati vlastito bogatstvo, a istovremeno povećavajući razinu sreća putovanjem od ovih kompanija za putničke dionice.

Prikupili smo dragocjene informacije o dolje spomenutim turističkim tvrtkama, pa čitajući ovu stranicu, možete saznati više o njihovom profilu, vrijednost dionice, i ciljevi, što će u konačnici poboljšati vaše šanse za isplativo ulaganje.

 

 

Grafikoni dionica putovanja

Koliko vrijede podaci o putničkim dionicama, ako ne možete vidjeti njihove povijesne predstave, pa su ovdje svi gore navedeni simboli dionica, sada u povijesnim tablicama po tvrtki i po simbolu.

finviz dinamička tablica za BKNG finviz dinamička tablica za EXPE finviz dinamička tablica za ABNB finviz dinamička tablica za MAR finviz dinamička tablica za TRIP finviz dinamička tablica za TCOM finviz dinamička tablica za MMYT finviz dinamička tablica za CCL finviz dinamička tablica za RCL finviz dinamička tablica za RYAAY

 

Vijesti o dionicama putovanja

Podaci su dobri, ali što su podaci bez informacija i vijesti koje do njih vode, tako da je ovdje dio vijesti kompanija koje putuju dionicama iz sustava izvještavanja na burzi, a također iz neovisnih novinskih kuća i analitičara. Ovo su najnoviji dostupni podaci:

 

Rezervacijske vijesti o dionicama

Expedia Group Stock vijesti

Vijesti o dionicama AirBnB Inc

Marriott International Stock News

Tripadvisor vijesti o dionicama

 

Trip.com (Ctrip) Vijesti o dionicama grupe

 

MakeMyTrip vijesti

 

Vijesti o karnevalskim krstarenjima

 

Vijesti o kraljevskim Karibima

 

Ryanair Holdings dionice vijesti

 

Glavne informacije o tržištu dionica

Iako je putovanje velika industrija, na to utječu i drugi tržišni pokazatelji, pa smo pripremili ovo kratko poglavlje o informacijama o burzi, tako da možete vidjeti glavne svjetske burzovne indekse kao i druge sjajne informacije koje smo gore dali.

 

 

Naš osobni pogled na dionice putovanja

U nastavku pogledajte naš pogled na svaku od dionica.

 

BKNG – S obzirom da je to najveća turistička tvrtka na svijetu, mi smo bikoviti prema Booking Holdingu (BKNG).

EXPE – Tijekom Covid-a19 morao je otpustiti mnogo ljudi i stoga je njegova kultura osjetljiva, tako da je naše mišljenje prirodno za Expedia Group (EXPE).

ABNB – Stvarno ovisi o procjeni, Vjerujemo da je ispravna procjena za Airbnb (ABNB) treba biti polovica vrijednosti Booking Group (BKNG)

MAR – Za 2021 mi smo bikovi prema Marriott International (MAR simbol) jer će putnička industrija zabilježiti ogroman poticaj čim putovanje opet bude dopušteno.

PUTOVANJE – TripAdvisor pokušava preokrenuti svoj model prihoda, i općenito smatramo da je sadržaj kralj, a TRIP je vrhunski u svom sadržaju i sadržaju koji generiraju korisnici na svojoj platformi, mi smo Bikovi.

TCOM – S obzirom na taj Ctrip (TCOM) je prvo kinesko poslovanje, uživali su u brzom povratku Kine, međutim, TRIP Group također ima globalna turistička poduzeća koja će uživati ​​u povratku putovanja, Bikovsko je.

MMYT – Teško nam je davati savjete o MakeMyTripu, zbog kineskih napetosti, ali s pozitivne strane, Indijsko gospodarstvo je u dobrom stanju i trebalo bi biti vrlo dobro nakon Covida19.

CCL – Karnevalska krstarenja skočit će čim se prvi brod neozlijeđen vrati na obalu, ovi dani nisu daleko, do tada smo prirodni na CCL-u.

RCL – Royal Carribian vrlo je sličan Carnival Cruiseu i obično obje tvrtke’ rezultati su slični, međutim, naopako na RCL-u je manje od CCL-a, ali i ovdje ostajemo Prirodni na Kraljevskim Karibima.

RYA – Ryanair je jedna od najvećih, ako ne i najveća proračunska zrakoplovna kompanija, čim se ukinu europska ograničenja, ova će dionica ići vrlo visoko, ali i sada, mislimo da je ova dionica RYA izvrsna za vaš portfelj, Poput bika.

 

Dobivamo često pitanje o operaciji Spremi vlak, Save A Train doista je karte za vlak web stranica, ali imamo i zaseban blog odjeljak, koji je potpuno besplatan, i to je samo za promicanje putovanja i putovanja vlakom u određenim okolnostima.

 

Sada imate bolji uvid u procjenu i informacije o dionicama turističkih tvrtki, ovo vas ne treba obeshrabriti da putujete, a kad to učinite, molim vas izaberite Spremi vlak. kao vaše web mjesto za putovanja vlakom.

 

 

Želite li položiti ovu stranicu na svoje stranice, samo kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dhr– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)

Autorsko pravo © 2021 - Spremi vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne ostavljajte bez sadašnjosti - Uzmite kupon i vijesti !