Σειρά A Train ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εισιτηρίων

Αποθέματα ταξιδιωτικών εταιρειών

Αποθέματα ταξιδιωτικών εταιρειών – Ταξιδιωτικές εταιρείες – Ταξιδιωτικά αποθέματα – Ταξιδιωτικές Εταιρείες

 

Αποθέματα ταξιδιωτικών εταιρειών

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη σελίδα, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στον κλάδο των ταξιδιών και των τρένων, αποφασίσαμε επίσης να δημιουργήσουμε μια δυναμική σελίδα για τα ταξιδιωτικά αποθέματα στον κόσμο, έτσι μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε ταξιδιωτικές εταιρείες και να αυξήσετε τον δικό σας πλούτο και ταυτόχρονα να αυξήσετε το επίπεδο των ευτυχία ταξιδεύοντας από αυτές τις εταιρείες ταξιδιωτικών αποθεμάτων.

Συλλέξαμε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις παρακάτω ταξιδιωτικές εταιρείες, οπότε διαβάζοντας αυτή τη σελίδα, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το προφίλ τους, αξία μετοχής, και στόχους, που τελικά θα βελτιώσει τις πιθανότητές σας να κάνετε μια κερδοφόρα επένδυση.

 

 

Διαγράμματα αποθέματος ταξιδιού

Ποια είναι τα δεδομένα των ταξιδιωτικών εταιρειών αξίας, αν δεν μπορείτε να δείτε τις ιστορικές παραστάσεις τους, ορίστε όλα τα παραπάνω σύμβολα μετοχών, τώρα σε ιστορικούς χάρτες ανά εταιρεία και ανά σύμβολο.

δυναμικό γράφημα finviz για BKNG δυναμικό γράφημα finviz για EXPE δυναμικό γράφημα finviz για ABNB δυναμικό διάγραμμα finviz για MAR δυναμικό γράφημα finviz για TRIP δυναμικό διάγραμμα finviz για το TCOM δυναμικό γράφημα finviz για MMYT δυναμικό διάγραμμα finviz για CCL δυναμικό διάγραμμα finviz για RCL δυναμικό γράφημα finviz για το RYAAY

 

Νέα Ταξιδιωτικά Αποθέματα

Τα δεδομένα είναι καλά, αλλά τι είναι τα δεδομένα χωρίς τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που οδηγούν σε αυτά, λοιπόν, εδώ είναι το μέρος των εταιρειών Ταξιδιωτικών ειδήσεων από τα συστήματα αναφοράς χρηματιστηρίου και επίσης από ανεξάρτητα πρακτορεία ειδήσεων και αναλυτές. Αυτά είναι τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα δεδομένα:

 

Ειδήσεις Stock Booking Holdings

Νέα της Stock Group

Νέα της Stock AirBnB Inc.

Marriott International Stock News

Tripadvisor Stock Ειδήσεις

 

Trip.com (Ctrip) Νέα Stock Group

 

Νέα του MakeMyTrip

 

Carnival Cruise Stock Ειδήσεις

 

Royal Stock Καραϊβικής Νέα

 

Νέα της Stock Ryanair Holdings

 

Σημαντικές πληροφορίες για το χρηματιστήριο

Αν και το ταξίδι είναι μια μεγάλη βιομηχανία, επηρεάζεται επίσης από άλλους δείκτες της αγοράς, οπότε ετοιμάσαμε αυτό το σύντομο κεφάλαιο πληροφοριών για το χρηματιστήριο, έτσι μπορείτε να δείτε σημαντικούς δείκτες χρηματιστηρίων παγκοσμίως καθώς και άλλες εξαιρετικές πληροφορίες που παρέχουμε παραπάνω.

 

 

Η προσωπική μας άποψη για τα αποθέματα ταξιδιού

Δείτε παρακάτω την άποψή μας για κάθε ένα από τα αποθέματα.

 

BKNG – Δεδομένου ότι είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία στον κόσμο, είμαστε αισιόδοξοι στο Booking Holdings (BKNG).

EXPE – Έπρεπε να απολύσει πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια του Covid19 και έτσι ο πολιτισμός του είναι εύθραυστος, οπότε η άποψή μας είναι φυσική στο Expedia Group (EXPE).

ABNB – Εξαρτάται πραγματικά από την αποτίμηση, Πιστεύουμε ότι η σωστή αποτίμηση για την Airbnb (ABNB) θα πρέπει να είναι το ήμισυ της αξίας της ομάδας κράτησης (BKNG)

ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΩ – Για 2021 είμαστε αισιόδοξοι στο Marriott International (Σύμβολο MAR) γιατί η ταξιδιωτική βιομηχανία θα δει τεράστια ώθηση μόλις επιτραπεί ξανά το ταξίδι.

ΤΑΞΙΔΙ – Το TripAdvisor προσπαθεί να μετατρέψει το μοντέλο εσόδων του, και γενικά πιστεύουμε ότι το περιεχόμενο είναι βασικό και το TRIP είναι εξαιρετικό στο δικό του περιεχόμενο και το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες στην πλατφόρμα του, είμαστε Bullish.

TCOM – Δεδομένου ότι Ctrip (TCOM) είναι η πρώτη κινεζική επιχείρηση, απόλαυσαν τη γρήγορη επιστροφή της Κίνας, ωστόσο, Ο Όμιλος TRIP έχει επίσης παγκόσμιες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις που θα απολαύσουν την επιστροφή του Travel, Αύξηση είναι.

ΜΜΥΤ – Είναι δύσκολο για εμάς να δώσουμε συμβουλές για το MakeMyTrip, λόγω των εντάσεων της Κίνας, αλλά από τη θετική πλευρά, Η οικονομία της Ινδίας είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να είναι πολύ καλή μετά το Covid19.

CCL – Το απόθεμα της Carnival Cruise θα αυξηθεί μόλις το πρώτο πλοίο επιστρέψει στην ακτή χωρίς τραυματισμό, αυτές τις μέρες δεν είναι μακριά, μέχρι τότε είμαστε φυσικοί στο CCL.

RCL – Το Royal Carribian μοιάζει πολύ με το Carnival Cruise και συνήθως και οι δύο εταιρείες’ τα αποτελέσματα είναι παρόμοια, ωστόσο, το ανοδικό στο RCL είναι μικρότερο από το CCL, αλλά και εδώ παραμένουμε Φυσικοί στη Βασιλική Καραϊβική.

ΡΥΑ – Η Ryanair είναι μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού, μόλις αρθούν οι ευρωπαϊκοί περιορισμοί, αυτό το απόθεμα θα πάει πολύ ψηλά, αλλά ακόμη και τώρα, πιστεύουμε ότι αυτή η μετοχή RYA είναι ιδανική για το χαρτοφυλάκιό σας, Αισιόδοξος.

 

Λαμβάνουμε μια κοινή ερώτηση σχετικά με τη λειτουργία Save A Train, Το Save A Train είναι πράγματι ένα ιστοσελίδα εισιτήρια τρένων, αλλά έχουμε επίσης μια ξεχωριστή ενότητα blog, το οποίο είναι εντελώς δωρεάν, και είναι μόνο να προωθήσει ταξίδια και να εκπαιδεύσει ταξίδια σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

 

Τώρα έχετε μια καλύτερη εικόνα της αποτίμησης και των πληροφοριών για τις ταξιδιωτικές εταιρείες, αυτό δεν χρειάζεται να σας αποθαρρύνει από το ταξίδι, και όταν το κάνεις, Παρακαλώ επιλέξτε Save A Train. ως ο ιστότοπός σας για ταξίδια με τρένο.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό σας, απλά κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/in_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τα / για να / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.
© Copyright 2021 - Save A Train, Άμστερνταμ, Ολλανδία
Μην φύγετε χωρίς ένα δώρο - Πάρτε κουπόνια και ειδήσεις !