Σειρά A Train ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εισιτηρίων

Φτηνά εισιτήρια τρένου Trenitalia και τιμές ταξιδιού

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για Φτηνά εισιτήρια τρένου Trenitalia και Trenitalia τιμές ταξιδιού και οφέλη.

 

Θέματα: 1. Trenitalia με τα τρένα
2. Σχετικά με την Trenitalia 3. Κορυφαίες πληροφορίες για να αποκτήσετε ένα φτηνό εισιτήριο τρένου Trenitalia
4. Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια Trenitalia 5. Διαδρομές: Γιατί είναι καλύτερο να πάρετε το Trenitalia, και δεν ταξιδεύετε με αεροπλάνο
6. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της Τυπικής Οικονομίας, Ασφάλιστρο, Business και Executive στο Trenitalia 7. Υπάρχει συνδρομή στο Trenitalia
8. Πόσο καιρό πριν από την αναχώρηση της Trenitalia για να φτάσει 9. Ποια είναι τα δρομολόγια τρένων Trenitalia
10. Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από την Trenitalia 11. Συνήθεις ερωτήσεις για το Trenitalia

 

Trenitalia με τα τρένα

  • Η εταιρεία Trenitalia κυκλοφόρησε την 1η Ιουνίου 2000.
  • Σε 2005, ο κόκκινο βέλος 1000, Ξεκίνησε η ταχύτερη γραμμή τρένων της Trenitalia. Η ταχύτητα που η Frecciarossa 1000 φτάνει είναι 300km ανά ώρα.
  • Η κύρια διεθνής διαδρομή τρένου είναι μεταξύ Γενεύης και Μιλάνου και διαρκεί 4 ώρες στο Trenitalia.
  • Η Trenitalia εκτελεί υπηρεσίες τρένων και συνδέσεων μεγάλων αποστάσεων και περιφερειακά τρένα προς οπουδήποτε στην Ιταλία.

 

Σχετικά με την Trenitalia

Το τρένο υψηλής ταχύτητας Trenitalia είναι μια υπηρεσία που συνδέει βορρά προς νότο και ανατολικά προς δυτικά στην Ιταλία και επίσης την Ιταλία με την Ελβετία, Γαλλία, Αυστρία, και η Γερμανία.

ο τρένα trenitalia ταξιδεύουν με ταχύτητα έως 3oo km την ώρα σε γραμμές τρένων υψηλής ταχύτητας.

Μόνο 3 ώρες θα μπορούσατε να ταξιδέψετε από το Μιλάνο στη Ρώμη και από το Μιλάνο στη Μπολόνια μέσα 1 ώρα.

Trenitalia high-speed train

Παω σε Αποθήκευση αρχικής σελίδας τρένου ή χρησιμοποιήστε αυτό το widget για αναζήτηση εισιτήρια τρένων για Trenitalia

Αποθήκευση εφαρμογής για τρένο iPhone

Αποθήκευση μιας εφαρμογής Android Train

 

Save A Train

Προέλευση

Προορισμός

Ημερομηνία αναχώρησης

Ημερομηνία επιστροφής (Προαιρετικός)

Ενήλικος (26-59):

Νεολαία (0-25):

Αρχαιότερος (60+):


 

Κορυφαίες πληροφορίες για να αποκτήσετε ένα φτηνό εισιτήριο τρένου Trenitalia

Αριθμός 1: Κάντε κράτηση για τα εισιτήριά σας Trenitalia εκ των προτέρων όσο μπορείτε

Εισιτήρια Trenitalia είναι διαθέσιμα μεταξύ 2 προς την 4 μήνες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης. Κράτηση εισιτηρίου Trenitalia εκ των προτέρων εγγυάται ότι θα έχετε τα φθηνότερα εισιτήρια που είναι πολύ περιορισμένα. Τα εισιτήρια τρένου ανεβαίνουν στην τιμή καθώς πλησιάζετε στην ημέρα του ταξιδιού, έτσι για να εξοικονομήστε χρήματα για την αγορά εισιτηρίου τρένου, παραγγείλετε όσο το δυνατόν περισσότερο εκ των προτέρων.

Αριθμός 2: Ταξιδέψτε με την Trenitalia σε περιόδους εκτός αιχμής

Τα εισιτήρια Trenitalia είναι φθηνότερα κατά τις ώρες αιχμής, στην αρχή της εβδομάδας, και κατά τη διάρκεια της ημέρας και της μέσης της εβδομάδας ταξίδια με τρένο (Τρίτη, Τετάρτη, και Πέμπτη) συχνά προσφέρουν τις φθηνότερες τιμές. Για τις καλύτερες τιμές, Μην πάρετε τρένα Trenitalia νωρίς το πρωί και νωρίς το βράδυ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (λόγω πολλών επαγγελματιών ταξιδιωτών). Αποφύγετε, εάν είναι δυνατόν, τα τρένα Trenitalia το βράδυ της Παρασκευής και της Κυριακής (ευνοϊκή για αποδράσεις Σαββατοκύριακου) και κατά τη διάρκεια δημόσιες αργίες και επίσης κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις οι τιμές των εισιτηρίων Trenitalia ανεβαίνουν στα ύψη.

Αριθμός 3: Παραγγείλετε τα εισιτήριά σας για Trenitalia όταν είστε σίγουροι για το πρόγραμμα ταξιδιού σας

Η υπηρεσία τρένων Trenitalia έχει μεγάλη ζήτηση. Το εισιτήριο τρένου Trenitalia Base μπορεί να ανταλλαχθεί και να τροποποιηθεί χωρίς περιορισμό και το εισιτήριο Economy Standard μπορεί να τροποποιηθεί μόνο μία φορά πριν από την ημερομηνία αναχώρησης του τρένου. Δεν μπορείτε να ανταλλάξετε ή να επιστρέψετε τα άλλα εισιτήρια Trenitalia, αλλά υπάρχουν φόρουμ στο Διαδίκτυο που μπορείτε να πουλήσετε το εισιτήριο Trenitalia από δεύτερο χέρι. Αποθήκευση πρότασης τρένου για Trenitalia ταξίδια είναι να κάνετε κράτηση όταν είστε σίγουροι για το πρόγραμμα ταξιδιού σας.

Αριθμός 4: Αγοράστε τα εισιτήριά σας για το Trenitalia στο Save A Train

Το Save A Train έχει τις μεγαλύτερες προσφορές εισιτηρίων τρένου στην Ευρώπη και παγκοσμίως, βρίσκουμε τα φθηνότερα εισιτήρια Trenitalia. Είμαστε συνδεδεμένοι με πολλούς σιδηροδρομικούς φορείς και οι αλγόριθμοι τεχνολογίας μας σας δίνουν πάντα το φθηνότερο εισιτήριο Trenitalia στην Ιταλία με συνδυασμούς άλλων φορέων τρένων προς άλλους προορισμούς. Μπορούμε επίσης να βρούμε εναλλακτικές λύσεις για τα τρένα Trenitalia.

Εισιτήρια από Μπάρι προς Fasano

Εισιτήρια Taranto προς Fasano

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Φλωρεντία

Εισιτήρια από Βενετία προς Μιλάνο

 

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια Trenitalia?

Οι τιμές των εισιτηρίων Trenitalia για παράδειγμα μπορεί να ξεκινούν από 21 € την ώρα της προσφοράς, αλλά μπορούν να φτάσουν τα 97 € την τελευταία στιγμή. Τιμές εισιτηρίων Trenitalia εξαρτάται από την τάξη που επιλέγετε και εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας των μέσων τιμών ανά τάξη για μια Ρώμη-Νάπολη / Ρώμη – Μιλάνο / Μιλάνο – Εκδρομές με τρένο στη Φλωρεντία:

Εισιτήριο χωρίς επιστροφή Ταξίδι μετ επιστροφής
Πρότυπο 21 € – 70 € 40 € – 130 €
Ασφάλιστρο 42 € – 90 € 78 € – 172 €
Επιχείρηση 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Νάπολη

Εισιτήρια για Φλωρεντία προς Νάπολη

Εισιτήρια από Βενετία προς Νάπολη

Εισιτήρια από Πίζα προς Νάπολη

 

Διαδρομές: Γιατί είναι καλύτερο να πάρετε το Trenitalia, και δεν ταξιδεύετε με αεροπλάνο?

1) Το πλεονέκτημα των τρένων Trenitalia ξεκινά με το γεγονός ότι μπορείτε να αναχωρήσετε και να φτάσετε απευθείας στο κέντρο της πόλης σε οποιαδήποτε από τις πόλεις από τις οποίες ταξιδεύετε. Σίγουρα, αυτό είναι κάτι που είναι πολύ μοναδικό στα τρένα, ειδικά αν ταξιδεύετε με τρένο από τη Ρώμη, Μιλάνο, Φλωρεντία, Γενεύη, ή Μονακό, είναι ένα σημαντικό όφελος για την Trenitalia. Λόγω του γεγονότος ότι το ταξίδι είναι απευθείας στο κέντρο της πόλης, αποφεύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κολλήσετε στην κυκλοφορία στις διακοπές.

Όσον αφορά τα εισιτήρια τρένου Trenitalia τιμολόγηση, Οι τιμές τείνουν να ποικίλουν αρκετά συχνά. Ορισμένες προσφορές σας επιτρέπουν να λάβετε φθηνά εισιτήρια τρένου, αλλά τις τελευταίες μέρες πριν την αναχώρηση, οι τιμές αυξάνονται, οπότε αν σας αρέσει ομαλή διαδρομή, Το Trenitalia είναι για εσάς!

2) Το ταξίδι με αεροπλάνο έχει διαδικασίες ασφαλείας αεροδρομίου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρησή σας. Με Trenitalia, πρέπει να φτάσετε ακριβώς 30 λεπτά νωρίτερα. Επίσης, πρέπει να μετακινηθείτε στο αεροδρόμιο από το κέντρο της πόλης. Έτσι, αν μετράτε ολόκληρο το χρόνο ταξιδιού, Η Trenitalia κερδίζει πάντα συνολικό χρόνο ταξιδιού και επίσης στην τιμή αν υπολογίσετε το χρόνο σας ως χρήμα.

3) Μερικές φορές οι τιμές των εισιτηρίων της Trenitalia είναι υψηλότερες από ό, τι με αεροπλάνο στην ονομαστική αξία του εισιτηρίου, αλλά η σύγκριση θα πρέπει να περιλαμβάνει πόσο κοστίζει για να πάρετε οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς στο αεροδρόμιο. εκτός, σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε επίσης ελεύθερο χρόνο όταν ταξιδεύει με τρένα Trenitalia και τέλος με την Trenitalia, δεν έχετε προμήθειες βαλίτσες.

4) Εν τέλει, Τα αεροπλάνα είναι ένας από τους λόγους της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, σε επίπεδο σύγκρισης, Τα τρένα Trenitalia είναι πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον, και αν συγκρίνετε ένα αεροπλάνο με ένα τρένο, το ταξίδι με το τρένο είναι 20 φορές λιγότερο ρυπογόνο άνθρακα από τα αεροπλάνα.

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Γένοβα

Εισιτήρια από Ρώμη προς Γένοβα

Εισιτήρια από Φλωρεντία προς Γένοβα

Εισιτήρια από Βενετία προς Γένοβα

 

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της Τυπικής Οικονομίας, Ασφάλιστρο, Επιχείρηση, και Εκτελεστικός στην Trenitalia?

Η Trenitalia προσφέρει πολλές υπηρεσίες κλάσης εισιτηρίων τρένου που είναι σχεδιασμένες για οποιονδήποτε προϋπολογισμό και τύπο ταξιδιώτη, είτε είστε επαγγελματίας ταξιδιώτης, ελεύθερος χρόνος, ή και τα δύο.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των τάξεων εισιτηρίων τρένου Trenitalia είναι η δυσκαμψία των τροποποιήσεων εισιτηρίων, τιμές, και υπηρεσίες. Επί πλέον, Ένα τυπικό εισιτήριο τρένου Economy είναι ο φθηνότερος και πιο ευέλικτος τρόπος ταξιδιού στην Ιταλία.

Εισιτήρια Standard Economy Trenitalia:

Το Trenitalia Εισιτήριο τρένου Standard Economy είναι ο φθηνότερος από όλους τους ναύλους της Trenitalia. Είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση αυτού του εισιτηρίου τρένου εκ των προτέρων, επειδή τα βασικά εισιτήρια χαμηλής τιμής – πουλάνε γρήγορα. Οι ταξιδιώτες που κατέχουν ένα κανονικό εισιτήριο τρένου μπορούν να πάρουν βαλίτσες που χωράνε στο χώρο αποσκευών, δωρεάν και μπορεί να ακυρώσει το εισιτήριο τρένου πριν από την αναχώρηση και να λάβει μερική επιστροφή χρημάτων (χρέωση έκπτωσης 20%).

Εισιτήρια Economy Premium Trenitalia:

Αυτή η κατηγορία εισιτηρίων τρένου είναι πιο ακριβή από τον τύπο εισιτηρίου Standard Trenitalia, ο Εισιτήριο Economy Trenitalia Premium προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες. Αυτός ο τύπος εισιτηρίου τρένου διατίθεται στα τρένα υψηλής ταχύτητας Trenitalia και επιτρέπει αλλαγές ώρας και ημερομηνίας μόνο μία φορά πριν από την ημερομηνία αναχώρησης.

Εκτός από τα πλεονεκτήματα των κανονικών εισιτηρίων τρένου, Τα εισιτήρια Trenitalia Economy Premium προσφέρουν πιο όμορφα καθίσματα με περισσότερο χώρο για τα πόδια και ανακλινόμενα καθίσματα σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Πάνω από όλα, Υπάρχουν τρία μενού φαγητού από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και ένα ελαφρύ γεύμα και ποτά θα σερβίρονται στο κάθισμα σας στα τρένα Trenitalia.

Εισιτήρια Business Treintalia:

ο Trenitalia Business εισιτήριο Ωστόσο, οι αγοραστές μπορούν να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα που γράψαμε παραπάνω, Οι επιβάτες του Trenitalia Business Premier επωφελούνται από πολλές αποσκευές, άνετα εργονομικά δερμάτινα καθίσματα, εκτεταμένη αίθουσα ποδιών, και τρία μενού φαγητού για να διαλέξετε. Εξάλλου, έχετε τείχη για προστασία της ιδιωτικής ζωής και μια ήσυχη περιοχή στις περιοχές που προορίζονται για επιχειρήσεις στα τρένα Trenitalia.

Εισιτήρια Executive Treintalia:

ο Εισιτήριο Trenitalia Executive Οι αγοραστές μπορούν να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρονται παραπάνω, εκτός από τα ευρύτερα εργονομικά ανακλινόμενα δερμάτινα καθίσματα για να ξαπλώσουν τα κεφάλια τους και να απολαύσουν άνετα τη θέα της Ιταλίας.

 

Υπάρχει συνδρομή Trenitaliaτην ένταση?

Υπάρχει ένα πάσο για την Ιταλία, αλλά συνιστάται μόνο ως φθηνή επιλογή αν σκοπεύετε να εκπαιδεύσετε ταξίδια 14 ημέρες, η συνδρομή επιτρέπει την εξερεύνηση της Ιταλίας με τρένο με ειδικά περάσματα. Υπάρχουν 3 διαθέσιμα επίπεδα: Ανετα, Ανεση, και Executive και μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των ταξιδιών που κυμαίνονται από 3 προς την 10 και επιλέξτε τον τύπο τρένου από Frecce υψηλής ταχύτητας έως intercity και EuroCity.

Η κάρτα διατίθεται σε έντυπη μορφή και πρέπει να ενεργοποιηθεί εντός 11 μήνες από την ημέρα αγοράς.

 

Πόσο καιρό πριν από την αναχώρηση της Trenitalia για να φτάσει?

Για να πάρετε το τρένο Trenitalia και να είστε σωστοί στην ώρα σας, ο σιδηρόδρομος συνιστά να φτάσετε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την αναχώρηση του τρένου σας. Πράγματι, στο Save A Train, πιστεύετε ότι είναι αρκετός χρόνος και μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα καταστήματα και να πάρετε αυτά τα είδη που χρειάζεστε για ταξίδι με το τρένο να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

 

Trenitalia tickets

 

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Ρώμη

Εισιτήρια για Φλωρεντία προς Ρώμη

Εισιτήρια από Πίζα προς Ρώμη

Εισιτήρια από Νάπολη προς Ρώμη

 

Ποια είναι τα δρομολόγια τρένων Trenitalia?

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, αλλά μπορεί να απαντήσει η Save A Train σε πλήρη και πραγματικό χρόνο. Αναλυτικά μεταβείτε στην αρχική μας σελίδα, πληκτρολογήστε την προέλευση και τον προορισμό σας στην Ιταλία, και μπορείτε να βρείτε το πιο ακριβές Δρομολόγια τρένων Trenitalia υπάρχουν. Τα τρένα Trenitalia λειτουργούν ήδη από την αρχή 6 είμαι σε 11 το απόγευμα από το Μιλάνο στην Μπολόνια, για να διευκρινιστεί ότι τα περισσότερα τρένα της Trenitalia εκτελούνται μέχρι αργά το απόγευμα με ένα τρένο που αναχωρεί κάθε μισή ώρα περίπου.

Εισιτήρια από Μιλάνο προς Βενετία

Εισιτήρια από Πάδοβα προς Βενετία

Εισιτήρια από Μπολόνια προς Βενετία

Εισιτήρια από Ρώμη προς Βενετία

 

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από την Trenitalia?

Το Trenitalia καλύπτει όλη την Ιταλία, ωστόσο, οι κύριοι εθνικοί σταθμοί είναι το Μιλάνο, Ρώμη, Βενετία, Νεάπολη, Τουρίνο, Μπολώνια, Γενεύη, Φλωρεντία, και Βερόνα. Υπάρχουν 11 διεθνείς σταθμοί: 5 Σιδηροδρομικοί σταθμοί Trenitalia στην Ελβετία και 6 σταθμοί στη Γαλλία και μερικοί στην Αυστρία και τη Γερμανία και την Κροατία. Έτσι προφανώς θα μπορούσατε να ταξιδέψετε άνετα και γρήγορα μέσα από την όμορφη Ευρωπαϊκή και να θαυμάσετε την ιταλική θέα χωρίς να χάσετε τίποτα!

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Μιλάνου βρίσκεται στο πιο πολυσύχναστο Piazza Duca d'Aosta. Ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι αρχιτεκτονικά εντυπωσιακός και περιβάλλεται από ουρανοξύστες. Έτσι, ενώ περιμένετε να επιβιβαστείτε στο τρένο Trenitalia, μπορείτε να περπατήσετε και να θαυμάσετε τα υπέροχα γλυπτά.

Termini της Ρώμης είναι ένας από τους μεγαλύτερους σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα λουτρά του Διοκλητιανού στην αρχαία Ρώμη. Η είσοδος στον τερματικό σταθμό είναι από την Piazza dei Cinquecento. Υπάρχουν 29 πλατφόρμες στον τερματικό σταθμό και το γραφείο εισιτηρίων τρένου της Trenitalia βρίσκεται στο λόμπι του σταθμού.

Σιδηροδρομικός σταθμός της Φλωρεντίας, Santa Maria Novella, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Duomo και σημαντικά αξιοθέατα στην παλιά πόλη της Φλωρεντίας. Ο σταθμός πήρε το όνομά του από την εκκλησία Santa Maria Novella ακριβώς απέναντι από την είσοδό του. Έτσι, θα μπορούσατε εύκολα να κλέψετε μερικές πιο όμορφες στιγμές στην παλιά πόλη, πριν συνεχίσετε στο δικό σας επόμενη περιπέτεια στην Ιταλία.

Τερματικό σταθμό της Νάπολης είναι ανατολικά της παλιάς πόλης. Εάν σκοπεύετε να φτιάξετε μερικά ημερήσιες εκδρομές από τη Νάπολη στην Πομπηία ή στο Σορέντο, τότε σίγουρα θα σταματήσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό της Νάπολης για το τρένο σας.

Εάν δεν είστε σίγουροι ποιος σιδηροδρομικός σταθμός θα επιλέξετε μέσα στην πόλη που επισκέπτεστε, φτιάξαμε στον ιστότοπό μας όλους τους σταθμούς στην πλειοψηφία των μεγάλων πόλεων, έτσι ο αλγόριθμος μας θα επιλέξει για εσάς τον σωστό σταθμό για να αναχωρήσετε και να φτάσετε.

 

Συνήθεις ερωτήσεις για το Trenitalia

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου στο Trenitalia?

Εξίσου σημαντικό είναι να βρεθείτε στο Trenitalia ταξίδι είναι απαραίτητο. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε το ταξιδιωτικό έγγραφο της Trenitalia στο τηλέφωνό σας ή εκτυπωμένο και ότι ένα έγκυρο διαβατήριο είναι απαραίτητο και είναι πάντα καλό να έχουμε ταξιδιωτική ασφάλιση.

Ποια εταιρεία διαθέτει η Trenitalia?

Η Trenitalia ανήκει στην ιταλική κυβέρνηση και είναι μέλος του FS Italiane Group.

Trenitalia Συχνές ερωτήσεις για το πού μπορώ να πάω με το Trenitalia?

Περιφερειακό, μητροπολίτης, και διεθνών σιδηροδρομικών συρμών, Τα τρένα Trenitalia μπορούν να σας μεταφέρουν οπουδήποτε στην Ιταλία και σε επιλεγμένες χώρες που έχουν σύνορα με την Ιταλία. Για παράδειγμα, Με τρένα υψηλής ταχύτητας Trenitalia μπορείτε να ταξιδέψετε στη Γαλλία και την Ελβετία.

Ποιες είναι οι διαδικασίες επιβίβασης για Trenitalia?

Η κράτηση εισιτηρίων τρένου και η επιβίβαση στο Trenitalia δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε το εισιτήριό σας Trenitalia την τελευταία στιγμή online και έως 1 μία ώρα πριν την αναχώρηση του τρένου. Για επιβίβαση, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα διαβατήριο και επίσης να παρουσιάσετε τον κωδικό PNR (6-κωδικός ψηφίου). Να ξεκαθαρίσω, ο κωδικός PNR σας αποστέλλεται στο email επιβεβαίωσης κράτησης με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε το εισιτήριο τρένου εκ των προτέρων, επειδή είναι διαθέσιμο στο κινητό σας και επισυνάπτεται στο email επιβεβαίωσης, και ο ελεγκτής αμαξοστοιχίας μπορεί επίσης να επαληθεύσει το εισιτήριό σας με το όνομα στη χειρότερη περίπτωση.

Τι υπηρεσίες στο Trenitalia?

Τα τρένα Trenitalia διαθέτουν ένα καθορισμένο καφέ-μπαρ στο τρένο που είναι αφιερωμένο σε ποτά και ελαφρύ φαγητό. Το μενού περιλαμβάνει σάντουιτς, κομματάκια σοκολάτας, σνακ, μπάρες σοκολάτας, καφές, ζεστή σοκολάτα, και τσάι και στη συνέχεια μπορείτε να φάτε και να πιείτε σε αυτό το αυτοκίνητο με αυτοκίνητο ή να πάρετε ό, τι αγοράσατε πίσω στο κάθισμά σας. Εάν ταξιδεύετε στην επιχείρηση, Ασφάλιστρο, ή Πρώτης κατηγορίας μπορείτε να επιλέξετε ένα δωρεάν ποτό καλωσορίσματος από μια επιλογή 9 διαθέσιμα ποτά και ένα γλυκό, αλμυρά, ή σνακ χωρίς γλουτένη. Σε όλα τα τρένα της Trenitalia, υπάρχουν κουλοχέρηδες δίπλα στο κάθισμά σας.

Συνήθεις ερωτήσεις για το Trenitalia με τις περισσότερες αιτήσεις – Πρέπει να κλείσω μια θέση εκ των προτέρων στο Trenitalia?

Όταν κάνετε κράτηση εισιτηρίου Trenitalia, μια θέση κατανέμεται αυτόματα σε εσάς και δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια ειδική θέση κατά την κράτηση. Εάν υπάρχουν δωρεάν θέσεις όταν βρίσκεστε στο τρένο, σας επιτρέπεται να μετακινηθείτε, αλλαγή θέσεων, και έχουν διαφορετικό χώρο.

Υπάρχει WiFi Internet στο Trenitalia?

Όταν αγοράζετε τα εισιτήριά σας Trenitalia εκ των προτέρων, μπορείς να απολαύσεις Δωρεάν WiFi internet σε όλα τα τρένα και τις κατηγορίες Trenitalia frecciarossa.

 

Trenitalia tickets

 

Συμπερασματικά, αν φτάσατε σε αυτό το σημείο, γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα τρένα Trenitalia και είστε έτοιμοι να αγοράσετε το εισιτήριο τρένου Trenitalia SaveATrain.com.

 

Έχουμε εισιτήρια τρένου για αυτούς τους σιδηροδρομικούς φορείς:

DSB Denmark

Δανικά DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Βέλγιο

intercity trains

Τρένα Intercity

SJ Sweden Trains

SJ Σουηδία

NS International Cross border trains

NS International Netherlands

OBB Austria logo

OBB Αυστρία

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Λυρία

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Νορβηγία

Switzerland Sbb railway

SBB Ελβετία

CFL Luxembourg local trains

CFL Λουξεμβούργο

Thello Italy <> France cross border railway

Βαθαίνει

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Γερμανία

European night trains by city night line

νυχτερινά τρένα

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Γερμανία

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Τσεχική

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

λογότυπο eurail

Eurail

 

Θέλετε να ενσωματώσετε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό σας? Κάντε κλικ ΕΔΩ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης), Ή μπορείτε απλώς να συνδεθείτε απευθείας σε αυτήν τη σελίδα.

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσετε απευθείας στις σελίδες αναζήτησής μας. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.
© Copyright 2021 - Save A Train, Άμστερνταμ, Ολλανδία
Μην φύγετε χωρίς ένα δώρο - Πάρτε κουπόνια και ειδήσεις !