Поръчка билет за влака СЕГА

Евтини билети за влак Trenitalia и цени за пътуване

Тук можете да намерите цялата информация за Евтини билети за влак Trenitalia и Trenitalia цени за пътуване и ползи.

 

Теми: 1. Trenitalia от Акценти на влак
2. За Трениталия 3. Най-добри статистически данни за получаване на евтин билет за влак Trenitalia
4. Колко струват билетите за Trenitalia 5. Пътеки за пътуване: Защо е по-добре да приемате Trenitalia, и не пътувайте със самолет
6. Какви са разликите между стандартната икономика, Премиум, Бизнес и изпълнителен директор на Trenitalia 7. Има ли абонамент за Trenitalia
8. Колко време преди заминаването на Trenitalia да пристигне 9. Какви са разписанията на влаковете Trenitalia
10. Кои станции се обслужват от Trenitalia 11. Често задавани въпроси за Trenitalia

 

Trenitalia от Акценти на влак

  • Компанията Trenitalia стартира на 1 юни 2000.
  • В 2005, на Червена стрела 1000, Стартира най-бързата влакова линия на Trenitalia. Скоростта, която Frecciarossa 1000 стига до 300 км на час.
  • Основният международен влаков маршрут е между Женева и Милано и отнема 4 часа на борда на Trenitalia.
  • Trenitalia извършва междуселищни влакови услуги и връзки и регионални влакове до всяка точка на Италия.

 

За Трениталия

Високоскоростният влак Trenitalia е услуга, която свързва север на юг и изток на запад в Италия, а също и Италия с Швейцария, Франция, Австрия, и Германия.

В влакове за трениталия пътуват с скорост до 3oo km на час по високоскоростни влакови линии.

Само 3 часа бихте могли да пътувате от Милано до Рим и от Милано до Болоня през 1 час.

Trenitalia high-speed train

Отидете на Запазване на начална страница с влак или използвайте тази джаджа за търсене билети за влакове за Трениталия

Запишете приложение за влак iPhone

Приложение за Android Save A Train

 

Запазете влак

произход

Дестинация

Дата на заминаване

Дата на връщане (по избор)

възрастен (26-59):

младежта (0-25):

Старши (60+):


 

Най-добри статистически данни за получаване на евтин билет за влак Trenitalia

номер 1: Резервирайте билетите си за Trenitalia предварително, колкото можете

Билети за Trenitalia са достъпни между 2 да се 4 месеци преди датата на заминаване. Предварително резервиране на билет за Trenitalia гарантира, че ще получите най-евтините билети, които са много ограничени. Билетите за влак отиват в цената, тъй като се приближавате до деня на пътуване, така че за да спестете пари от покупката на вашия влак, поръчайте колкото е възможно повече предварително.

номер 2: Пътуване с Trenitalia в извън пикови периоди

Билетите за Trenitalia са по-евтини в извънработни часове, в началото на седмицата, и през деня и средата на седмицата пътувания с влак (вторник, сряда, и четвъртък) често предлагат най-евтините цени. За най-добри цени, не вземайте влакове на Trenitalia рано сутрин и рано вечер през седмицата (поради много бизнес пътници). Избягвайте, ако е възможно, влакове на Trenitalia в петък и неделя вечер (благоприятни за бягство през уикенда) и по време официални празници, а също и по време на училищните ваканции защото по тези поводи цените на билетите за Trenitalia рязко растат.

номер 3: Поръчайте билетите си за Trenitalia, когато сте сигурни в графика си на пътуване

Услугата за влакове Trenitalia е с голямо търсене. Билетът за влак Trenitalia Base може да бъде заменен и модифициран без ограничение, а билетът Standard Standard може да бъде променен само веднъж преди датата на тръгване на влака. Не можете да обменяте или възстановявате другите билети за Trenitalia, но в интернет има форуми, в които можете да продадете билета си за Trenitalia втора ръка. Запиши препоръка за влак за Тренилия пътуване е да резервирате, когато сте сигурни в графика си на пътуване.

номер 4: Купете билетите си за Trenitalia в Save A Train

Save A Train има най-големите предложения за влакови билети в Европа и по света, намираме най-евтините билети за Trenitalia. Свързани сме с много железопътни оператори и нашите технологични алгоритми ви дават винаги най-евтиния билет за Trenitalia в Италия с комбинации от други влакови оператори до други дестинации. Може също да намерим алтернативи на влаковете Трениталия.

Билети от Бари до Фасано

Билети Таранто до Фасано

Билети от Милано до Флоренция

Билети за Венеция до Милано

 

Колко струват билетите за Trenitalia?

Цените на билетите на Trenitalia например могат да започнат от 21 евро по време на промоцията, но могат да достигнат 97 евро в последния момент. Цени на билети за Trenitalia зависи от избрания от вас клас и тук е обобщена таблица на средните цени за клас за Рим-Неапол / Рим – Милан / Милан – Пътувания с влак във Флоренция:

Еднопосочен билет Отиване и връщане
стандарт 21 € – 70 € 40 € – 130 €
Премиум 42 € – 90 € 78 € – 172 €
Бизнес 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Билети Милано до Неапол

Билети за Флоренция до Неапол

Билети от Венеция до Неапол

Билети за Пиза до Неапол

 

Пътеки за пътуване: Защо е по-добре да приемате Trenitalia, и не пътувайте със самолет?

1) Предимството на влаковете Trenitalia започва с факта, че можете да тръгнете и да пристигнете директно в центъра на града във всеки от градовете, от които пътувате. със сигурност, това е нещо, което е много уникално за влаковете, особено ако пътувате с влак от Рим, Милан, Флоренция, Женева, или Монако, тя е основна полза за Trenitalia. Поради факта, че пътуването е директно до центъра на града, избягвате задръствания и няма нищо по-лошо от това да сте заседнали в трафика на почивка.

Когато става въпрос за влаковите билети на Trenitalia ценообразуване, цените обикновено варират доста често. Някои промоции ви позволяват да получите евтини билети за влак, но през последните дни преди заминаването, цените стават по-високи, така че ако обичате спокойно пътуване, Trenitalia е за вас!

2) Пътуването със самолет има процедури за сигурност на летището. Това означава, че трябва да бъдете поне 2 часа преди планираното отпътуване. С Трениталия, трябва да пристигнете просто 30 минути предварително. Също, трябва да пътувате до летището от центъра на града. Така, ако броите цялото време на пътуване, Trenitalia винаги печели в общото време за пътуване а също и в цената, ако изчислите времето си като пари.

3) Понякога цените на билетите за Trenitalia са по-високи, отколкото със самолет по номинална стойност на билета, но сравнението трябва да включва колко ви струва да вземете някакво транспортно средство до летището. Освен това, в някои случаи, вие също получавате свободно време, когато пътуване с влакове на Trenitalia и последно с Трениталия, нямате такси за куфари.

4) накрая, Самолетите са една от причините за замърсяването на въздуха, на ниво за сравнение, Влаковете Trenitalia са много по-екологични, и ако сравните самолет с пътуване с влак, пътуването с влак е 20 пъти по-малко замърсител с въглерод, отколкото в самолетите.

Билети Милано до Генуа

Билети Рим до Генуа

Билети за Флоренция до Генуа

Билети за Венеция до Генуа

 

Какви са разликите между стандартната икономика, Премиум, Бизнес, и изпълнителен директор на Trenitalia?

Trenitalia предлага няколко услуги за влакови класове, които са изградени за всеки бюджет и тип пътник, дали сте бизнес пътник, свободно време, или и двете.

Основната разлика между класовете за билети за влакове на Trenitalia е гъвкавостта на модификациите на билети, цени, и услуги. Освен това, стандартният билет за икономичен влак е най-евтиният и гъвкав начин за пътуване в Италия.

Билети за стандартна икономика Trenitalia:

Трениталията Стандартен билет за икономичен влак е най-евтиният от всички цени на Trenitalia. Най-добре е да резервирате този билет за влак предварително, защото базовите билети са на ниска цена – те се продават бързо. Пътуващите, които притежават билет за влак Стандарт, могат да вземат куфари, които се поберат в багажното пространство, безплатно и могат да анулират билета си за влак преди заминаване и да получат частично възстановяване (такса за приспадане на 20%).

Билети за икономия Premium Trenitalia:

Този клас билети за влак е по-скъп от типа билети Standard Trenitalia, на Икономичен билет Trenitalia Premium предлага допълнителни услуги. Този тип влакови билети са налични във високоскоростните влакове Trenitalia и позволяват промяна на часа и датата само веднъж преди датата на отпътуване.

В допълнение към предимствата на стандартните билети за влак, Билетите Trenitalia Economy Premium предлагат по-хубави места с повече място за краката и наклонени места при пътувания на дълги разстояния. Над всички, има три менюта за храна, от които можете да избирате и леко ядене и напитки ще бъдат сервирани на вашето място на борда на влаковете Trenitalia.

Билети за бизнес Treintalia:

В Trenitalia Бизнес билет купувачите могат да се насладят на всички предимства, които написахме по-горе, пътниците на Trenitalia Business Premier се възползват от много чанти за багаж, удобни ергономични кожени седалки, разширена стая за крака, и три хранителни менюта, от които да избирате. освен това, имате стени за неприкосновеност на личния живот и тиха зона в бизнес зоните във влаковете на Trenitalia.

Билети за изпълнителни Treintalia:

В Trenitalia Executive билет купувачите могат да се насладят на всички предимства, споменати по-горе, в допълнение към по-широките ергономични кожени седалки с легнало положение, за да поставят глави и да се наслаждават удобно на гледките на Италия.

 

Има ли абонамент за TrenitaliaТА?

Има пропуск за Италия, но се препоръчва като евтин вариант само ако планирате да тренирате пътувания 14 дни, абонаментът позволява разглеждане на Италия с влак със специални проходи. Има 3 налични нива: лесно, Комфорт, и Executive и можете да изберете броя пътувания, които варират 3 да се 10 и изберете типа влак от високоскоростен Frecce до междуградски и EuroCity.

Пропускът е достъпен на хартиен носител и трябва да бъде активиран в рамките на 11 месеца от деня на покупката.

 

Колко време преди заминаването на Trenitalia да пристигне?

За да вземете влака на Trenitalia и да сте точни навреме, железопътната линия препоръчва пристигането поне 30 минути преди влакът да потегли. Всъщност ние от Save A Train, вярвайте, че е достатъчно време и можете също да се насладите на магазините и да вземете тези продукти, от които се нуждаете за пътуване с влак, за да бъде възможно най-плавно.

 

Trenitalia tickets

 

Билети Милано до Рим

Билети за Флоренция до Рим

Билети за Риза до Рима

Билети за Неапол до Рим

 

Какви са разписанията на влаковете Trenitalia?

Това е труден въпрос, но този, на който Save A Train може да отговори изцяло и в реално време. Отидете подробно на нашата начална страница, въведете вашия произход и дестинация в Италия, и можете да намерите най-точните Разписания на влаковете в Тренитилия има. Влаковете Trenitalia вървят по-рано 6 съм да се 11 вечерта от Милано до Болоня, за изясняване на повечето влакове на Трениталия, които се движат до късно вечерта, като влакът тръгва на всеки половин час или така.

Билети от Милано до Венеция

Билети за Падуа до Венеция

Билети за Болоня до Венеция

Билети от Рим до Венеция

 

Кои станции се обслужват от Trenitalia?

Trenitalia обхваща цяла Италия, въпреки това, основните национални станции са Милано, Рим, Венеция, Неапол, Торино, Болоня, Женева, Флоренция, и Верона. Има 11 международни гари: 5 Гари Trenitalia в Швейцария и 6 гари във Франция и няколко в Австрия и Германия и Хърватия. Така че очевидно бихте могли удобно и бързо да пътувате из красивия европейски и да се възхищавате на италианските гледки, без да пропускате нищо!

Централната жп гара в Милано се намира в най-натоварената Piazza Duca d'Aosta. Гарата е архитектурно впечатляваща и заобиколена от небостъргачи. Така докато чакате да се качите на влака Trenitalia, можете да се разхождате и да се възхищавате на чудните скулптури.

Рим Термини е една от най-големите гари в Европа. Разположен е точно срещу баните на Диоклециан в древен Рим. Входът към терминала е от Piazza dei Cinquecento. Има 29 платформи в терминала, а офисът за билети за влакове на Trenitalia е във фоайето на гарата.

Гара във Флоренция, Санта Мария Новела, е на кратка разходка от Дуомо и основните забележителности в Стария град на Флоренция. Гарата е кръстена на църквата Санта Мария Новела точно срещу входа си. Така, лесно бихте могли да откраднете още няколко красиви моменти в Стария град, преди да продължите на вашия следващо приключение в Италия.

Неаполски терминал е източно от Стария град. Ако планирате да направите някои еднодневни екскурзии от Неапол до Помпей или Соренто, тогава със сигурност ще спрете на гарата в Неапол за пътуването си с влак.

Ако не сте сигурни коя жп гара да изберете в града, който посещавате, направихме на нашия сайт Всички станции за по-голямата част от големите градове, така че нашият алгоритъм ще избере за вас подходящата станция за излитане и пристигане.

 

Често задавани въпроси за Trenitalia

Какво трябва да донеса със себе си в Трениталия?

Също толкова важно е да се придвижите до пътуването до Трениталия е от съществено значение. На всичко отгоре се уверете, че вашият документ за пътуване на Trenitalia е на телефона или разпечатан и валиден паспорт е задължителен винаги е добре да имаш застраховка за пътуване.

Каква компания притежава Trenitalia?

Trenitalia е собственост на италианското правителство и е част от FS Italiane Group.

Trenitalia Често задавани въпроси относно Къде мога да отида с Trenitalia?

областен, митрополит, и международни влакове, Влаковете на Trenitalia могат да ви отведат навсякъде в Италия и до избрани страни, които граничат с Италия. Например, с високоскоростни влакове Trenitalia можете да пътувате до Франция и Швейцария.

Какви са процедурите за качване в Trenitalia?

Резервиране на билети за влак и качване на Trenitalia никога не е било по-лесно. Можете лесно да закупите билета си за Trenitalia в последния момент онлайн и до 1 час преди заминаването на влака. За качване, всичко, от което се нуждаете, е паспорт и също така да представите PNR кода (6-цифров код). Да се ​​изяснят, PNR кодът ви се изпраща в имейла за потвърждение на резервацията с електронния билет. Не е необходимо да отпечатвате билета за влака предварително, защото той е достъпен на вашия мобилен телефон и е приложен към имейла за потвърждение, и контролерът на влака може също да потвърди билета ви по име в най-лошия сценарий.

Какви услуги на Trenitalia?

Влаковете Trenitalia имат обособен кафе-бар във влака, който е посветен на напитки и лека храна. Менюто включва сандвичи, парченца шоколад, закуски, блокчета шоколад, кафе, горещ шоколад, и чай и след това можете да ядете и пиете в този железопътен вагон на ресторант или да вземете това, което сте купили обратно на мястото си. Ако пътувате в Бизнес, Премиум, или Първа класа можете да изберете безплатна напитка за добре дошли от опция на 9 налични напитки и сладко, чубрица, или закуска без глутен. Във всички влакове на Trenitalia, има слотове за захранване до седалката ви.

Най-търсените често задавани въпроси за Trenitalia – Трябва ли предварително да резервирам място в Trenitalia?

Когато резервирате билет за Trenitalia, място автоматично се разпределя за вас и не можете да резервирате специална седалка, когато правите резервацията. Ако има свободни места, когато сте във влака, ти е позволено да се движиш, сменете местата, и имат различно пространство.

Има ли WiFi интернет вътре в Trenitalia?

Когато закупите билетите си за Trenitalia предварително, можете да се насладите Безплатен WiFi интернет във всички влакове и класове тип Trenitalia frecciarossa.

 

Trenitalia tickets

 

В заключение, ако сте стигнали дотук, знаете всичко, което трябва да знаете за влаковете на Trenitalia и сте готови да закупите билета си за влака на Trenitalia SaveATrain.com.

 

Имаме билети за влак за тези железопътни оператори:

DSB Denmark

Датска ДСБ

Thalys railway

Талис

eurostar logo

Евростар

sncb belgium

SNCB Белгия

intercity trains

Междуградски влакове

SJ Sweden Trains

SJ Швеция

NS International Cross border trains

NS International Холандия

OBB Austria logo

OBB Австрия

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Лирия

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Норвегия

Switzerland Sbb railway

SBB Швейцария

CFL Luxembourg local trains

CFL Люксембург

Thello Italy <> France cross border railway

задълбочава

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Германия

European night trains by city night line

Нощни влакове

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Германия

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Чешки

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

лого на eurail

Eurail

 

Искате ли да вградите тази страница във вашия сайт? Натисни тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане), Или можете просто да свържете директно към тази страница.

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочите директно към нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете да промените / де да / FR / или ове и повече езици.
Авторско право © 2021 - Запазете влак, Амстердам, Холандия
Не оставяйте без подарък - Вземи купони и новини !