Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 04/11/2022)

Če se sprašujete, kje najti najboljše muzeje v Evropi, smo si pokril! Ali je umetnost, nacionalno, ali naravno zgodovina, muzeji iz našega seznama ne bo uspelo, da vas presenetiti.

Kaj je več, lahko dosežete vse te destinacije z vlakom Če iščete dostopna sredstva za potovanja. Imejmo bližje pogled na najboljših muzejev v Evropi in kje jih najti:

 

muzej Louvre, Pariz, Francija

Louvre je lahko eden od najbolj znanih muzejev v Evropi in po svetu. To je največji, ki pokriva območje 72,735 metrov na kvadrat. To fantastično muzej je dom več kot 35,000 predmeti in je ena od znamenitosti Pariza. Moraš ga obiskati, če vas potovanje v Pariz z vlakom!

Bruselj v Pariz vlakih

London, da Paris vlakih

Marseille na Paris vlakih

Amsterdam, da Paris vlakih

 

 

Venaria Reale, Torino, Italija

Ime te palače prihaja iz latinščine Kraljevski lov, pomeni "kraljevski lov". V 17. in 18. stoletju, je bila osnova za lov ekspedicije v Vojvoda Charles Emmanuel II. Zdaj palača očara sodobne obiskovalce s svojo baročno slogu lepote. Ne morete zgrešiti, če se znajdete v Torinu.

Milan za Torino vlakih

Lake Como na Torino vlakih

Genova za Torino vlakih

Parma na Torino vlakih

 

Muzej, ki ga tok, Antwerpen, Belgija

The Museum by the Stream in Antwerp is one of the Best Museums in Europe

 

Muzej, ki ga tok ali MAS je največji muzej v Antwerpnu. Če iščete panoramsko pogled, je prost dostop do strehi muzeja. Kompleks MAS ima tudi restavracija in kavarna pod njim. Muzej sam je lepa in vredna ogleda, če ste v Antwerpen.

Bruselj v Antwerpen vlakih

Amsterdam, da Antwerp vlakih

Lille do Antwerp vlakih

Pariz, da Antwerp vlakih

 

svetopisemsko, Amsterdam, Nizozemska

Še en muzej v Nizozemska, the svetopisemsko muzej se nahaja v Amsterdam. To je eden izmed najboljših muzejev v Evropi, če želite izvedeti več o Svetem pismu. Obisk Bijbelsa nam pomaga razumeti pomen in vpliv Svetega pisma na nizozemsko družbo. To je nedvomno edinstven muzej, zelo primerna za tiste, ki ljubijo verska zgodovina.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

 

Umetniškozgodovinski muzej, Dunaj, Avstrija

Kunsthistorisches Museum in Vienna Austria

Kunsthistorisches Museum je najbolj znan muzej umetnosti v Avstrija, znan tudi kot muzej lepih umetnosti. Nekatere od njegovih najbolj znanih zaslonov vključujejo dela Rembrandta, Michelangelo, Raphael, Rubens. Za ljubitelje umetnosti s čudovito umetnostjo je bilo neverjetno od njegovega odprtja leta 1891. Vsakdo obisku Dunaj z vlakom naj se dogovorijo za ogled Kunsthistorisches Museum.

Salzburg Dunaj vlakih

München na Dunaju vlakih

Gradec na Dunaj vlakih

Praga na Dunaju vlakih

 

Muzej MACHmit Otroci, Berlin, Nemčija

Za potnike z otroki, to ne more biti boljši od MACHmit Otroci muzej Nemčija. Če se znajdete v Berlinu, Poskrbite, da preverite MACHmit in njene sorta zanimivosti. Primerni so za odrasle, kot tudi, s številnimi zanimivimi dejavnostmi, kot so umetniški laboratorij, tiskanje delavnica, in plezanje labirint.

Bremen Berlin vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

 

Skansen Muzej na prostem, Stockholm, Švedska

Skansen muzej na prostem je bila prva te vrste na Švedskem. Je začela leta 1891 in je zrasel, da je najbolj znan muzej v Stockholmu. Čudovit razgled iz Royal Djurgarden je bonus obiska Skansen. In za tiste, ki radi vidijo Skandinavija, avtohtone živali, tam je živalski vrt ki jih prikaže.

 

 

Najboljši muzejev v Evropi, ki čakajo na vas. Če ste pripravljeni, da gredo, Rezervirajte svoje karte za vlak zdaj in uživajte v vožnji!

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in samo nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-museums-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)