Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 04/11/2022)

Jika anda tertanya-tanya di mana untuk mencari muzium yang terbaik di Eropah, kita telah anda dilindungi! Sama ada ia adalah seni, Nasional, atau semula jadi sejarah, muzium dari senarai kami tidak akan gagal untuk memukau anda.

Apa yang lebih, anda boleh mencapai semua ini destinasi dengan kereta api jika anda sedang mencari untuk cara berpatutan dalam bilik. Marilah kita melihat dengan lebih dekat di muzium yang terbaik di Eropah dan di mana untuk mencari mereka:

 

muzium Louvre, Paris, Perancis

Louvre mungkin menjadi salah satu muzium yang paling terkenal di Eropah dan dunia. Ia adalah yang terbesar, meliputi kawasan seluas 72,735 meter kuasa dua. Ini muzium hebat adalah rumah kepada lebih daripada 35,000 barangan dan merupakan salah satu mercu tanda Paris. Anda perlu untuk melawat jika anda perjalanan ke Paris dengan kereta api!

Brussels untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Marseille untuk Trains Paris

Amsterdam untuk Trains Paris

 

 

Venaria Reale, Turin, Itali

Nama istana ini berasal dari bahasa Latin Memburu diraja, yang bermaksud "memburu diraja". Pada abad ke-17 dan ke-18, ia adalah asas untuk ekspedisi memburu Duke Charles Emmanuel II. Sekarang istana memukau pengunjung moden dengan keindahan gaya-Baroque yang. Anda tidak boleh ketinggalan jika anda mendapati diri anda di Turin.

Milan untuk Trains Turin

Lake Como untuk Trains Turin

Genoa untuk Trains Turin

Parma untuk Trains Turin

 

Muzium oleh Strim, Antwerp, Belgium

The Museum by the Stream in Antwerp is one of the Best Museums in Europe

 

Muzium oleh Stream atau MAS adalah muzium terbesar di Antwerp. Jika anda sedang mencari yang panorama pandangan, terdapat akses percuma ke atas bumbung muzium itu. Kompleks MAS juga mempunyai restoran dan kafe di bawahnya. Muzium itu sendiri indah dan patut dikunjungi jika anda berada di dalamnya Antwerp.

Brussels untuk Trains Antwerp

Amsterdam untuk Trains Antwerp

Lille untuk Trains Antwerp

Paris untuk Trains Antwerp

 

Alkitab, Amsterdam, Belanda

Satu lagi muzium di Belanda, yang muzium Alkitab terletak di Amsterdam. Ia adalah salah satu muzium yang terbaik di Eropah jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Alkitab. Mengunjungi Bijbels membantu kami memahami kepentingan dan kesan Bible terhadap masyarakat Belanda. Ia sudah pasti satu muzium unik, sangat sesuai untuk mereka yang suka keagamaan sejarah.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

 

Muzium Kunsthistorisches, Vienna, Austria

Kunsthistorisches Museum in Vienna Austria

Muzium Kunsthistorisches adalah muzium seni yang paling terkenal di Austria, juga dikenali sebagai Muzium Seni Halus. Beberapa paparan yang paling terkenal termasuk karya-karya Rembrandt, Michelangelo, Raphael, dan Rubens. Ini sangat mengagumkan bagi pencinta seni dengan seni yang indah sejak dibuka pada tahun 2008 1891. sesiapa yang melawat Vienna dengan kereta api harus membuat pengaturan untuk melihat Muzium Kunsthistorisches.

Salzburg untuk Trains Vienna

Munich untuk Trains Vienna

Graz ke Kereta api Vienna

Prague untuk Trains Vienna

 

Muzium Kanak-MACHmit, Berlin, Jerman

Sama dengan anak-anak, ia tidak mendapat apa-apa lebih baik daripada MACHmit Kanak-kanak muzium Jerman. Jika anda mendapati diri anda di Berlin, pastikan untuk menyemak MACHmit dan kedudukan pelbagai tarikan. Mereka adalah sesuai untuk orang dewasa juga, dengan pelbagai aktiviti yang menarik seperti makmal seni, bengkel cetak, dan mendaki labirin.

Bremen ke Kereta api Berlin

Leipzig untuk Trains Berlin

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

 

Muzium Skansen Terbuka, Stockholm, Sweden

Skansen muzium terbuka adalah yang pertama seumpamanya di Sweden. Ia dibuka pada 1891 dan telah berkembang menjadi muzium yang paling terkenal di Stockholm. Pemandangan indah dari Royal Djurgarden adalah bonus untuk melawat Skansen. Dan bagi mereka yang suka melihat haiwan Scandinavia asli, ada zoo yang memaparkan mereka.

 

 

Muzium terbaik di Eropah sedang menunggu untuk anda. Jika anda sudah bersedia untuk pergi, menempah tiket kereta api anda sekarang dan menikmati perjalanan!

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-museums-europe%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)