Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 04/11/2022)

Dacă vă întrebați în cazul în care pentru a găsi cele mai bune muzee din Europa, v-am acoperit! Dacă este artă, naţional, sau natural istorie, muzeele din lista noastră nu va reuși să vă uimească.

Ce este mai mult, puteți ajunge la toate acestea destinații cu trenul dacă sunteți în căutarea mijloace accesibile de călătorie. Să ne aruncăm o privire mai atentă la cele mai bune muzee din Europa și în cazul în care pentru a le găsi:

 

Muzeul Louvre, Paris, Franţa

Luvrul ar putea fi una dintre cele mai renumite muzee din Europa și din lume. Este cea mai mare, care acoperă o zonă de 72,735 metri la patrat. Acest muzeu fantastic este acasa, la mai mult 35,000 articole si este unul dintre reperele din Paris. Trebuie să-l viziteze, dacă vă de călătorie la Paris cu trenul!

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Amsterdam Trenurile Paris

 

 

Venaria Reale, Torino, Italia

Numele acestui palat provine din latinescul Vanatoarea regală este, însemnând „vânătoare regală“. În secolele XVII și XVIII, a fost o bază pentru expediții de vânătoare de Ducele Carol al II-lea Emmanuel. Acum, palatul încântă vizitatorii moderne cu frumusețea ei în stil baroc. Nu poți să-l ratezi, dacă vă aflați în Torino.

Milano la Torino Trenuri

Lacul Como la trenuri Torino

Genoa la trenuri Torino

Parma la trenuri Torino

 

Muzeul de flux, Anvers, Belgia

The Museum by the Stream in Antwerp is one of the Best Museums in Europe

 

Muzeul de flux sau dintr-MAS este cel mai mare muzeu din Anvers. Dacă sunteți în căutarea unui panoramic vedere, există acces liber la pe acoperiș al muzeului. Complexul de MAS are, de asemenea, o restaurant și o cafenea sub ea. Muzeul în sine este frumoasă și merită o vizită, dacă sunteți în Anvers.

Bruxelles Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Paris Trenurile Anvers

 

biblic, Amsterdam, Olanda

Un alt muzeu din Olanda, cel muzeu biblic e situat in Amsterdam. Acesta este unul dintre cele mai bune muzee din Europa, dacă doriți să aflați mai multe despre Biblie. Vizitarea Bijbels ne ajută să înțelegem semnificația și impactul Bibliei asupra societății olandeze. Este, fără îndoială, un muzeu unic, bine-potrivite pentru cei care iubesc religios istorie.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

Muzeul de istorie artistică, Viena, Austria

Kunsthistorisches Museum in Vienna Austria

Muzeul Kunsthistorisches este cel mai cunoscut muzeu de artă din Austria, De asemenea, cunoscut sub numele de Muzeul de Arte Frumoase. Unele dintre cele mai renumite ecrane includ lucrările lui Rembrandt, Michelangelo, Rafael, și Rubens. A fost uimitor pentru iubitorii de artă cu artă superbă de la deschiderea sa în 1891. Oricine vizitează Viena cu trenul ar trebui să facă aranjamente pentru a vedea Kunsthistorisches Museum.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

MACHmit Muzeul copiilor, Berlin, Germania

Pentru călătorii cu copii, nu se obține nici mai bine decât MACHmit pentru copii muzeu Germania. Dacă vă aflați la Berlin, asigurați-vă că pentru a verifica MACHmit si sa varietate de atracții. Acestea sunt potrivite pentru adulți, de asemenea, cu multe activități interesante, cum ar fi un laborator de artă, atelier de imprimare, și alpinism labirint.

Bremen Trenuri Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

 

Muzeul în aer liber Skansen, Stockholm, Suedia

Skansen muzeu în aer liber a fost primul de acest gen din Suedia. Ea a fost deschisă în 1891 si a ajuns sa fie cel mai faimos muzeu din Stockholm. O priveliște superbă de la Royal Djurgarden este avantajul vizitei Skansen. Iar pentru cei care iubesc animalele Scandinavia văzând-native, există o grădină zoologică care le afișează.

 

 

Cele mai bune muzee din Europa sunt în așteptare pentru tine. Dacă sunteți gata pentru a merge, rezervați direct biletele de tren acum și bucurați-vă de plimbare!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-museums-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)