Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

Pregătiți-vă să fie suflate departe cu Italia cu trenul de momentul în care piciorul pe solul său mare. Terenul istoriei, arhitectura magnifică, cultură copleșitoare, și atât de elegant, sofisticat, iar oamenii cuminți vor fi ceva ce vă veți aminti până în ultima zi! Vreau sa stiu un secret? Italia cu trenul este chiar mai spectaculos decât vă puteți imagina!

Acum, din moment ce aveți de gând să țara Romeo și Julieta cu trenul, aici sunt câteva sfaturi utile pe care le va dori, probabil, să urmeze (mai ales în cazul în care nu au fost niciodată în Italia și nu vorbesc fluent limba):

 

Cum să vă descurcați Italia Cu trenul Program

Pentru toată lumea care călătoresc în întreaga Italia cu trenul și doresc să obțină faptele lor împreună, alege intre:

 • Trenitalia, serviciul feroviar național cu toate rutele naționale; este un tren de viteză obișnuit.
 • Italo tren, pentru trenurile de mare viteză / rute.

Cea mai bună opțiune este de a verifica Italia cu trenul, și a fie în siguranță: compară prețurile, datele, și orele și găsiți opțiunea care se potrivește cel mai bine bugetului dvs. și harta dvs. de călătorie. Aruncati o privire la ambele programe pentru a compara. Vei fi probabil confundat cu terminologia, așa că aici sunt formele abreviate veți găsi pe Trenitalia site:

 • Termini din Roma (stație centrală) –> TE ROMA
 • Napoli Central (stație centrală) –> NA C.LE
 • Florența Santa Maria Novella (stație centrală) –> Fl.SMN
 • stație de tren Santa Lucia din Veneția
 • Veneția Sfânta Lucia (pe insulă) –> ȘI. S.L.
 • Venetia Mestre (pe continent) –> MASTER
 • Milan Central (stație centrală) –> MI C.LE
 • Piazza Principe (stație centrală) –> GE P.P.
 • Genova Stazione Brignole -> GE BRIG
 • La Spezia Centrale (stație centrală) –> SPICE
 • Pisa Central (stație centrală) –> PISA C.

Vor fi momente când luați Italia cu trenul, veți vedea un tren numele de stație la partea de sus marcate cu negru, urmat de unii pe alții în roșu; acest lucru indică faptul că sunt câteva stații de tren din oraș în care călătoriți, cu trenul care te duce la tot trenul opreste.

Florența Trenurile Pisa

Florența la trenuri Roma

Milano Trenurile Florența

Veneția Trenurile Milano

Italia de jucărie tren

Ar trebui să vă rezervați Italia dvs. de bilet de tren online sau să cumperi de la stația?

Vestea minunată despre rezervarea biletului de tren către Italia este că sistemul de rezervare online funcționează perfect și este foarte fiabil. Stații peste tot poate fi aglomerat - și care are nevoie de acest tip de stres, dreapta? Vi se oferă opțiunea de a plăti carte sau direct pentru dvs. bilet de tren on-line. in orice caz, dacă sunteți despre spontaneitate - așteptați până când ajunge la gară și cumpăra biletul apoi.

Koln pentru Trenurile Dortmund

München la trenuri Dortmund

Hanovra Trenurile Dortmund

Frankfurt Trenurile Dortmund

 

 

Cum ajungi la Italia cu trenul După ce Got You Biletul?

Când ajungi în Italia de către gara, următoarea ta cue este un bord agățat mare. De aici veți obține toate informații actualizate ai nevoie. Dacă nu vedeți placa, uita-te pentru o mulțime de oameni în picioare sub ceva imens - și voila! În cazul în care nu respectă trenul enumerate imediat, nu intre în panică. Asigurați-vă că sunteți în căutarea la „Partenze“ (Plecări) în loc de „Arrivi“ (Sosiri) pentru a evita confuzia. Opțiunea cea mai puțin confuză a tuturor este de a merge de numărul trenului și de plecare ora. Când găsiți trenul, uita-te pentru „BIN,„Pentru“ binar " (platformă). Odată ce ați înțeles sortate, ai dreptate pentru a merge!

 

Nu este a fost o glumă am auzit o dată: Ori de câte ori te simți urât sau singuri, du-te în Italia cu trenul. Nu contează cât de dizgrațios te uiti, oamenii locale vor striga „Bella!" dupa tine. Adorabil, dreapta? Nu așteptați un minut mai mult, rezerva biletul la saveatrain.com și începe de ambalare pentru Italia!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fguide-to-italy-by-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)