Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Bilete de tren ieftine OBB și prețuri de călătorie

Aici puteți găsi toate informațiile despre Bilete de tren ieftine OBB și OBB prețuri de călătorie și beneficii.

 

Subiecte: 1. Obiectivele principale ale trenului
2. Despre OBB 3. Obiective de top pentru a obține un bilet de tren OBB ieftin
4. Cât costă biletele OBB 5. Rute de călătorie: De ce este mai bine să luați trenurile OBB, și nu călătoriți cu avionul
6. Care sunt diferențele dintre Standard, Confort, și Sparschiene pe OBB 7. Există un abonament OBB
8. Cu cât înainte de plecarea OBB 9. Care sunt programele de tren OBB
10. Ce stații sunt deservite de OBB 11. Întrebări frecvente OBB

 

Obiectivele principale ale trenului

  • Cu o rată mare de punctualitate 96%, OBB (uneori numit OEBB) este unul dintre cei mai fiabili operatori feroviari din Europa.
  • In fiecare an, OBB ia 447 milioane de oameni și 105 milioane de tone de mărfuri spre destinațiile lor din Austria și din Europa.
  • OBB este foarte ecologic, și 100% din întreaga lor energie electrică provine din energie regenerabilă.
  • OBB este cel mai mare furnizor de servicii de mobilitate din Austria.

 

Despre OBB

OBB, Căi ferate federale austriece, este un alt nume pentru căile ferate federale austriece. De când a fost înființată în 1923, OBB a oferit servicii de mobilitate cetățenilor australieni de ani buni. Un studiu recent a arătat că în Europa, OBB este cel mai bun în punctualitate, fiabilitate, și frecvență.

Oferte OBB servicii feroviare în Austria și în toată Europa. Cu biletul potrivit, puteți vizita tot ce este mai bun locuri de vacanta in Europa. Cu diferite categorii de bilete și abonamente la card, OBB răspunde nevoilor tuturor.

Trenurile OBB frecventează Viena – Graz, Salzburg – Viena, Linz – Sf. Polten, Graz - Salzburg. Puteți ajunge, de asemenea, în țările vecine din Europa folosind trenuri OBB.

În întreaga corporație, 41,904 angajați care lucrează la rețelele feroviare și autobuze (plus peste 2,000 ucenici) asigurați-vă că unii 1.3 milioane de pasageri ajung în siguranță la destinații în fiecare zi.

 

OBB train tickets

Mergi la Salvați o pagină de pornire a trenului sau utilizați acest widget pentru a căuta bilete de tren pentru OBB

Salvați o aplicație iPhone pentru tren

Aplicația pentru Android Save A Train

 

Salvați un tren

Origine

Destinaţie

Data plecării

Data returului (facultativ)

Adult (26-59):

Tineret (0-25):

Senior (60+):


 

Obiective de top pentru a obține un bilet de tren OBB ieftin

Numărul 1: Rezervați biletele OBB în avans cât puteți

Pretul Bilete de tren OBB se ridică pe măsură ce ziua de călătorie se apropie. Puteți economisi bani rezervând biletele de tren OBB cât mai departe posibil din ziua de plecare. Biletele de tren OBB sunt disponibile încă de la început 3 la 6 cu câteva luni înainte de plecarea trenului. Rezervarea anticipată vă asigură că veți obține cele mai ieftine bilete de tren OBB. De asemenea, sunt limitate ca număr, deci cu cât rezervați mai devreme, mai ieftin pentru tine. Pentru a economisi bani pe biletele de tren OBB, cumpărați-vă biletele din timp.

Numărul 2: Călătoriți cu OBB în perioadele în afara vârfului

Biletele de tren OBB sunt mai ieftin în perioadele off-vârf, la începutul săptămânii, iar în timpul zilei. Puteți fi sigur că veți obține bilete de tren mai ieftine în săptămână. Marti, miercuri, și joi, Biletele de tren OBB sunt cele mai economice. Din cauza volumului călătorilor de afaceri care fac naveta dimineața și seara, biletele de tren costă mai mult. Este mult mai ieftin să călătorești oricând între naveta de dimineață și seara. Weekend-urile sunt o altă perioadă de vârf pentru trenuri, mai ales vineri și sâmbătă. Prețurile biletelor de tren OBB cresc de asemenea sărbătorile publice și sărbătorile școlare.

Numărul 3: Comandați biletele pentru OBB când sunteți sigur de programul dvs. de călătorie

Trenuri OBB sunt la cerere mare, și cu o concurență minimă, ele rămân în prezent cea mai bună alegere pentru trenurile din Austria. Își pot permite să stabilească restricții de bilet de tren, precum cel pe care îl au, care interzice schimbul de bilete sau rambursări, decât dacă este tipul de bilet de afaceri. Chiar dacă există încă site-uri web în care puteți vinde bilete la mâna a doua către oameni, OBB nu permite vânzarea de bilete la mâna a doua. Cum vă ajută acest lucru să economisiți bani? Comandați biletul doar atunci când sunteți sigur că programul vă va salva de la rezervarea unui bilet de două ori, deoarece a apărut ceva și nu puteți utiliza biletul original.

Numărul 4: Cumpărați-vă biletele OBB de la Save A Train

Salvați un tren are cea mai mare, cel mai bun, și cele mai ieftine oferte pentru biletele de tren din Europa. Legătura noastră cu mulți operatori feroviari, sursele biletului de tren, iar cunoștințele noastre despre algoritmii tehnologici ne oferă acces la cele mai ieftine oferte de bilete de tren. Nu oferim doar oferte ieftine de bilet de tren doar pentru OBB; oferim același lucru pentru alte alternative la OBB.

Bilete Salzburg la Viena

Bilete de la München la Viena

Bilete de la Graz la Viena

Bilete de la Praga la Viena

 

OBB moving train

 

Cât costă biletele OBB?

Biletele OBB pornesc de la 1,5 € până la 51 EUR pentru o singură călătorie cu trenul. The prețul unui bilet de tren OBB depinde de ce tip de bilet cumpărați și când alegeți să călătoriți:

 

Bilet dus Dus-întors
Standard € 1,50 – € 51 € 2,40 – € 100
Clasa întâi € 1,50 – € 51 € 2,40 – € 100

 

 

Rute de călătorie: De ce este mai bine să iei trenuri OBB, și nu călătoriți cu avionul

1) Ajunși în centrul orașului. Acesta este un avantaj al trenurilor OBB în comparație cu avioanele. Trenurile OBB și toate celelalte trenuri călătoresc de oriunde în oraș până în centrul orașului următor. Vă economisește timp și costul unui taxi de la aeroport la centrul orașului. Cu stații de tren, este mai ușor să ajungeți oriunde în orașul către care vă îndreptați. Nu contează de unde călătoriți, Munchen, Salzburg, Linz, sau Köln, Opririle din centrul orașului reprezintă un avantaj major al trenurilor OBB!

2) Călătoria cu avioanele necesită să fiți la aeroport cu cel puțin câteva ore înainte de ora dvs. de zbor. Va trebui să parcurgeți verificările de securitate înainte să vi se permită să urcați în avion. Cu trenuri OBB, trebuie doar să fii la stație cu mai puțin de o oră înainte. Când aveți în vedere, de asemenea, timpul necesar pentru a face naveta de la aeroport la centrul orașului, vei realiza că trenurile OBB sunt mai bune în ceea ce privește timpul total de călătorie.

3) La suprafață, prețul biletelor de tren OBB pare a fi mai costisitor decât biletele de avion bugetare. in orice caz, când comparați toate taxele implicate, Biletele de tren OBB au o ofertă de preț mai bună. Cu alte costuri, cum ar fi taxele pentru bagaje pe care nu trebuie să le plătiți în trenuri, călătorind cu OBB e cel mai bine.

4) Trenurile sunt ecologice. Într-o comparație între trenuri și avioane, trenurile ar ieși deasupra. Avioanele poluează puternic atmosfera cu nivelurile ridicate de carbon pe care le degajă. În comparație, trenurile dau Carbon 20X mai mic decât avioanele.

Bilete de la Munich la Innsbruck

Bilete Salzburg - Innsbruck

Bilete de la Oberstdorf la Innsbruck

Bilete de la Graz la Innsbruck

 

Care sunt diferențele dintre Standard, Confort, și Sparschiene pe OBB?

OBB are diferite clase de bilete pentru diferite bugete și tipuri de călători: fie că este vorba de afaceri sau de agrement. Puteți fi sigur că unul dintre aceste bilete vi s-ar potrivi.

Bilete OBB standard:

Biletul standard este cel mai flexibil bilet de tren pe care îl oferă OBB. Dacă trebuie să călătorești în timp scurt, ar trebui să obțineți acest bilet. Nu te limitezi la un anumit tren, și vi se permite să vă alegeți conexiunea. Biletul standard al OBB este valabil pentru 2 zile indiferent de rută și canal de achiziție. Biletele standard pot fi rambursate gratuit cu o zi înainte de prima zi de valabilitate. Când achiziționați acest bilet online, există instrucțiuni speciale de rambursare și valabilitate.

 

 

OBB Bilete de confort:

Biletele OBB Komfort sunt bilete obișnuite OBB, iar acestea sunt oferite pentru conexiuni cu trenul de noapte. Biletul OBB Komfort acoperă costul călătoriei, o rezervare în categoria călătoriei selectate, și micul dejun în cabina de dormit.
Spre deosebire de biletul standard, biletul Komfort nu este deloc flexibil. Este rezervat pentru un anumit traseu și un anumit tren. Va trebui să obțineți un bilet nou pentru orice conexiune înainte și după ruta pe care o acoperă acest bilet.
Pentru rambursări, Biletele Komfort ale OBB sunt rambursate gratuit până când 15 zile până în prima zi de valabilitate. După 15 nota de zi, Biletele Komfort sunt rambursate la 50% din prețul inițial.

 

 

Bilete OBB Sparschiene:

În afară de biletul standard și biletul Komfort, OBB oferă o altă gamă de bilete cunoscută sub numele de bilet Sparschiene. Această gamă este ieftină și pentru călătorii cu buget redus. Există două tipuri de bilete Sparschiene.

bilet de tren obb

 

Există un abonament OBB?

Pentru cetățenii locali, există două tipuri de abonamente, Vorteilscard și Osterreichcard. Pentru internaționali vă sugerăm să cumpărați cu mult timp în avans și apoi vi se va prezenta cea mai ieftină opțiune.

Vorteilscard Classic poate fi cumpărat de la: (cetățenii locali primesc un 45% reducere la un bilet unic standard pentru pasagerii care își cumpără biletul de la)

– Contoare de bilete OBB.

– La serviciul clienți OBB 05-1717

– De la personalul din trenurile și autobuzele OBB.

 

Cu un clasic Osterreichcard, veți primi o reducere suplimentară de auto-rezervare de 5% pe un bilet unic standard pentru pasageri atunci când cumpără un bilet din:

– Distribuitor de bilete OBB în gara.

– De la personalul din trenurile și autobuzele OBB.

Familia Vorteilscard

Pasagerii în vârstă 15 și peste poate achiziționa Familia Vorteilscard. Acest card este valabil în combinație cu o carte de identificare a fotografiei, care ar trebui să includă vârsta titularului. Cu acest bilet, puteți călători pe toate trenurile OBB.

Toți deținătorii familiei Vorteilscard se bucură de avantajele clasicului Vorteilscard. Pe lângă avantajele clasice, doi deținători ai cardului Vorteilscard Family beneficiază de asemenea de reducere dacă călătoresc împreună cu un copil sau un copil. 4 copiii deținători ai unei familii Vorteilscard vor primi o reducere de 100% pe un singur bilet standard.

Cartea de tineret din Austria

Până cu o zi înainte de a 26-a aniversare, pasagerii pot cumpăra un Jugend Osterreichcard. Îți poți dovedi vârsta cu un ID de fotografie cu dovada vârstei.

Familia Austriacard

Toți părinții sugarilor și copiilor care primesc o indemnizație de familie în Austria sau în altă parte pot cumpăra o Familie Osterreichcard. Avantajele sunt aceleași cu cele ale clasicului Osterreichcard.

Osterreichcard Classic

Pasagerii pot cumpăra un clasic Osterreichcard. Cu un clasic Osterreichcard, vor primi o reducere de 100% cu privire la costul rezervărilor de locuri pentru clasele I și II. Cu Osterreichcard Classic clasa a II-a, primiți un 50% reducere la o schimbare de clasă de la clasa a 2-a la 1 cu un bilet unic tip tip.

Osterreichcard Senior

Persoane vârstnice austriece pasageri în vârstă 63 și peste poate cumpăra un Osterreichcard Senior. Avantajele sunt aceleași cu cele ale clasicului Osterreichcard.

Special card card Austria

Persoanele cu dizabilități care au următoarele înscrieri în certificatul lor de handicap austriac sau de handicap sever legat de război pot cumpăra un Osterreichcard Spezial. Avantajele sunt aceleași cu cele ale clasicului Osterreichcard.

Bilete de la Linz la Saint Polten

Bilete de la Viena la Salzburg

Bilete Saint Polten către Wiener Neustadt

Bilete de la Salzburg la Graz

 

OBB train tickets

 

Cu cât înainte de plecarea OBB?

Este dificil să spui cu exactitate celui de-al doilea, dar Salvați un tren vă recomandă să ajungeți cu o oră înainte de ora de plecare. Dacă ajungeți la controlul pașaportului suficient de devreme, puteți face cumpărături pentru lucrurile de care aveți nevoie pentru a vă face călătoria cu trenul cât mai confortabil.

 

Care sunt programele de tren OBB?

Puteți afla în timp real pe pagina noastră de pornire pe Salvare un tren. Trebuie doar să introduceți locația curentă și destinația dorită, și vă arătăm informațiile.

 

Ce stații sunt deservite de OBB?

Gara din Viena a OBB este Viena Hauptbahnhof (Gara centrală din Viena), care se află lângă Sudtiroler Platz în inima Vienei.

În Linz, În prezent OBB se antrenează pleacă și ajunge din Gara Centrală Linz (Stația centrală în germană este egală cu Hauptbahnhof), nu departe de Dunăre.

Gara principală din Salzburg (Gara centrală Salzburg) este situat în mijlocul celui de-al doilea oraș ca mărime din Austria – Salzburg.

 

Întrebări frecvente OBB

Sunt permise biciclete la bord Trenuri OBB?

Bicicletele sunt permise pe trenurile OBB atâta timp cât le cumpărați un bilet la gară. Costă 2 € pe bicicletă.

Copiii călătoresc gratuit în trenurile OBB?

da, dar numai până la o anumită vârstă. Copiii mai mici de șase ani călătoresc gratuit.

Sunt acceptate animale de companie în trenurile OBB?

da, sunt atâta timp cât respectă îndrumările pentru animalele de companie. Animalele de companie mici trebuie transportate într-o cutie sau într-o cutie similară.

Care sunt procedurile de îmbarcare pentru OBB?

Unele stații au afișaje electronice care dezvăluie formarea trenurilor. Mai departe, folosiți-le pentru a verifica zonele în care va fi numărul autocarului când vine un tren.

Întrebări frecvente despre OBB – Trebuie să comand un loc în avans pe OBB?

Tu poate sa boO.K A stiula în avans pe casnic OBB trenuri pentru 3 euro. Tu voi obține un personal scaun după ce ați făcut o rezervare.

Există internet WiFi în OBB?

da. Te poti bucura Internet WiFi gratuit pe toate trenurile OBB și toate clasele de călătorie când cumpărați bilete OBB (De preferat pe SaveATrain.com).

 

Dacă ați citit până acum, știți tot ce trebuie să știți despre trenurile dvs. OBB și sunteți gata să vă cumpărați biletul de tren OBB Salvați un tren

 

Avem Bilete de tren pentru acești operatori feroviari:

DSB Denmark

DSB daneză

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Trenuri interurbane

SJ Sweden Trains

SJ Suedia

NS International Cross border trains

NS International Olanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvegia

Switzerland Sbb railway

SBB Elveția

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

adâncește

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Germania

European night trains by city night line

Trenurile de noapte

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Germania

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cehă

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Doriți să încorporați această pagină pe site-ul dvs.? Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed), Sau puteți doar să vă conectați direct la această pagină.

Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !