Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 14/01/2022)

E ceva incredibil de îndeplinirea cu privire la tăcere privirea dintr-un fereastra trenului, nu crezi? Asa de, uita despre frisks de securitate intimă, pungi ziplock clare pentru lichide, intimitate zero, și autobuze fără toaletă. Nu există nici o modalitate mai bună de a explora Europa decât cu trenul în decembrie. Aici sunt motivele noastre de ce!

 

1. Exploreaza Europa cu trenul în decembrie și veți vedea – Mai puține turiști

Mulți oameni turma la destinații populare în timpul verii atunci când doresc să exploreze Europa. in orice caz, vremea însorită aduce cu ea, oameni. O mulțime de oameni! Ne place să exploreze Europa cu trenul în decembrie, deoarece există pur și simplu mai puțini turiști. Mai multe peisaje, liniște, și spațiu pentru tine!

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

explora Europa cu trenul, stație de tren gol

 

2. Exploreaza Europa cu trenul în mijloacele de iarnă – tarife mai mici

Motivul pentru care avem tarife mai este pur și simplu că a rațiunii 1! Mai puțini oameni mai ieftin este egal cu totul! Vorbim mai ieftin hoteluri și bilete de tren pe pământ (deși, probabil, nu în jurul valorii de Crăciun /An Nou).

Bacșiș: Reducerile pot fi găsite mai multe în orașele mai mici, foarte dependente de turism. Desigur, orașele mai mari nu au nevoie pentru a încerca cât de greu pentru a obține în clienții, asa de planul de înțelepciune dacă sunteți pe un buget!

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Amsterdam Trenurile Paris

 

 

3. Piețe și festivaluri

Check out postul nostru minunat pe Cele mai bune festivaluri de iarnă din Europa dacă vă doresc mai multe informații despre ponturi noastre de top. Magazine stradale, în mod special sunt absolut peste tot în cursul lunii decembrie. De fapt, a fost o tradiție decembrie din anii 1400! Fiind pe un tren înseamnă flexibilitate, așa că ar trebui să vă decideți că pur și simplu trebuie să stai mai mult la o veți găsi într-adevăr te iubesc, atunci poti! Asta e frumusețea călătoriei cu trenul. De aceea, nu există nici o modalitate mai bună de a explora Europa decât cu trenul în decembrie.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

explora Europa cu trenul, stație de tren gol, festivaluri de iarnă

 

4. Atmosfera

Dacă ați urmărit vreodată un film de Crăciun, acolo e obligat să fie o imagine magică pictată a atmosferei. Imaginea care se încadrează ușor fulgi de zăpadă, copii aruncand bulgări de zăpadă, turturi, criza înăbușit de mers pe jos prin zăpadă gros. Și, desigur, luminile si decoratiuni! Sunt alte locuri ca rival pe ecran veți găsi în cele mai multe părți ale Europei.

Florența la trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

Florența Trenurile Pisa

Roma Trenurile Veneția

 

 

5. Explorați Europa cu trenul în decembrie = Bucătăria de iarnă

Ce modalitate mai bună de a explora ce au de oferit diferite țări alimentare? Exploreaza Europa cu trenul în decembrie, și au posibilitatea de a vizita mai multe orașe într-o zi. Verifică un local piață și să aducă unele snacks-uri înapoi pe tren! Ai fi putut mic dejun, Masa de pranz, și Cina în 3 diferite orașe!

Munchen la trenuri Zurich

Berlin Trenurile Zurich

Basel la trenuri Zurich

Viena Trenurile Zurich

 

explora Europa cu trenul, Elveţia

 

Bacsis: În Elveţia și părți din Franța, încerca raclette și fondue, ambele din care sunt bazate pe brânză încălzit. Germanii vrea să rupă afară vanat atunci când acesta devine rece, și castane prăjite sunt o discontinue de la furnizor pieţe de Crăciun. Nu uitați să comandați o parte a fiert vin!

 

Gata pentru a rezerva că călătoria cu trenul de o viață? Grozav! Pe cap SaveATrain și bucurați-vă de probleme și fără rezervare tren de călătorie!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexplore-europe-train-december%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)