Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 30/04/2021)

Orice iubitor de vin adevărat știe că vin orașele din Europa oferă vinuri la prețuri accesibile și uimitoare. Din Franța în Italia, și mai departe, aceste țări sunt identificate prin multe pentru a avea cele mai bune vinuri din lume.

În parte, acest lucru se datorează condiții ideale de creștere climatice, dar este încă o artă. Nu toată lumea știe cum să facă cele mai delicioase vinuri.

Iubitorii de vin știu că unele locuri sunt un pic cam greu pentru a ajunge cu trenul, deoarece acestea sunt înrădăcinate în mediu rural. din fericire, Europa de Vest are mai multe orașe pe care le poate oferi în continuare cele mai bune vinuri din Europa. Plus, nu va trebui să te probleme în a găsi o modalitate de a ajunge la ele, ca toate acestea sunt accesibil cu trenul. Dacă punctul de plecare este una dintre principalele țări din Europa, veți avea un timp de ușor să ajungi acolo.

Cu toate acestea în minte, Să aruncăm o privire la lista finală a celor mai bune orașe vin din Europa și cum să le viziteze cu trenul.

 

Koblenz, Germania

Vin Orașe în Koblenz Europa

 

Din păcate, nu este cunoscut pentru toată lumea, Valea râului Rin, în Germania, este umplut cu podgorii de calitate. Ele produc cele mai bune vinuri din toate din Germania, și cele mai multe dintre ele ajunge la Koblenz.

Acest oraș mic se află pe râul Rin și oferă unele dintre cele mai bune baruri de vin și restaurante din regiune. Este deosebit de frumos, nu ca unele alte orașe mai mari din zona.

Viile din regiune sunt celebru pentru a avea cel mai bun vin Riesling din lume. Dacă decideți că doriți să vizitați orașul pitoresc Koblenz, va trebui să încercați un pahar sau două de vin alb rece.

Noțiuni de bază la Koblenz este destul de ușor, deoarece are una dintre cele mai bune locatii din toate orasele vin Valea Rinului. Este la jumătatea distanței dintre cele două orașe mari din Germania - Koln și Frankfurt, și Trenurile rapide vor Koblenz de la amândoi. Mai mult, orașul se află pe frecventată Valea Rinului traseu trenul pitoresc.

La sfarsit, orașul este relativ aproape de frontierele cu Olanda, Belgia, Luxemburg, și Franța. Asta înseamnă că va avea probleme în a găsi un tren din aceste țări precum.

Berlin Trenurile Koblenz

Frankfurt Trenurile Koblenz

Luxemburg Trenurile Koblenz

Stuttgart la trenuri Koblenz

 

Viena, Austria

Viena nu este doar printre cele mai bune orașe pentru a trăi în; este, de asemenea, printre cele mai bune orase din Europa de vin. Țara produce o mulțime de vin, în general,, cea mai mare parte, care face parte din viile de-a lungul văii Dunării. Viena în sine este una dintre puținele capitale ale lumii care produce vin în oraș.

Toate acestea înseamnă că veți avea șansa de a încerca cele mai bune vinuri din țară are de oferit, chiar în Viena. În plus, ar trebui să știi că o sticlă de vin pentru a se bucura este Weissburgunder.

Viena este capitala Austria și unul dintre cele mai importante orașe din Europa, ceea ce înseamnă că vei ajunge rapid acolo cu trenul. Este nodul de cale ferată central care are legături cu mai multe țări învecinate.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Alegerea noastra evidentă pentru Top 5 vin orașe din Europa este Bordeaux, Franţa

Bordeaux Vin Orașe în Europa

 

Aceia dintre voi familiarizați cu vinuri, știu că Bordeaux, în Franța, este una dintre cele mai cunoscute capitale de vinuri ale lumii. De aceea, este pe lista celor mai bune orașe de vinuri din Europa. Toate vinul făcut în această regiune celebru curge în oraș pentru a fi bucurat.

vinuri de Bordeaux sunt renumite pentru notele lor minerală și fructe, din fructe tarta la fructe coapte dulce. Aceste vinuri au, de asemenea, capacitatea uimitoare de a îmbătrânească bine. Factorii de decizie de multe ori lăsați-le să se matureze mai multe decenii.

Natural, nu trebuie să încercați vinurile vechi care costa o avere pentru a experimenta cele mai bune vinuri din regiune. Exista o multime de vinuri la prețuri accesibile cu un raport excepțional preț-valoare. Vinul de sus trebuie să încercați aici este roșu Bordeaux.

Atingerea orașului nu va fi o problemă, indiferent unde vă aflați în Europa de Vest. Mai mult, cele mai multe linii de tren care merg la oferta Bordeaux trenuri de mare viteză. Veți avea nevoie doar de câteva ore pentru a ajunge la oraș de oriunde în Franța. Trenul de la Paris, ajunge la Bordeaux în mai puțin 3 ore!

Toulouse către Trenurile Bordeaux

Paris Trenurile Bordeaux

Lyon Trenurile Bordeaux

Marsilia la trenuri Bordeaux

 

Florenţa, Italia este ultima noastră Orașele vin în Europa

Bijuteria Toscana, dacă nu toate Italia, Florența este perfectă cu cele mai bune vinuri din țară. Există mai multe sate tot în jurul orașului care produc vin Sangiovese minunat și toate dintre ele pentru a merita să fie pe lista orașelor de vin din Europa. Aceste sate superbe și interiorul italian uimitoare sunt greu accesibile, dar orașul Florența nu este.

Puteți ajunge la oraș cu trenul de oriunde în Italia, sau mai departe, ca Elveţia și Franța. Există regulate, trenurile de mare viteză care merg de mai multe ori în fiecare zi, de la Milano și Roma, dar, de asemenea, de la Veneția. Aceste excursii iau mai puțin de două ore, și ai șansa să vezi dealuri frumoase și câmpurile Italiei.

Rimini Trenurile Florența

Roma Trenurile Florența

Pisa la trenuri Florența

Veneția Trenurile Florența

 

 

Deci, ești gata să se bucure de vin orașe din Europa? SaveATrain.com va ajuta sa ajungi la orice oras Europa, rapid, ieftin, și cu un zâmbet!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwine-cities-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)