Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 30/04/2021)

Elke ware wijnliefhebber weet dat de wijn steden in Europa bieden betaalbare en verbazingwekkende wijn. Van Frankrijk naar Italië, en verder, deze landen worden geïdentificeerd door velen gezien als de beste wijnen in de wereld.

Gedeeltelijk, Dit is te wijten aan het ideaal klimaat groeiomstandigheden, maar het is nog steeds een kunst. Niet iedereen weet hoe je de meest heerlijke wijnen te maken.

Wijnliefhebbers weten dat sommige plaatsen zijn een beetje moeilijk te bereiken met de trein omdat ze zijn geworteld in de platteland. dankbaar, West-Europa heeft een aantal steden die nog kunnen bieden u de beste wijnen in Europa. Plus, je hoeft niet te moeite jezelf in het vinden van een manier om ze te krijgen, als al deze zijn bereikbaar met de trein. Als uw uitgangspunt is een van de belangrijkste landen in Europa, heb je een gemakkelijke tijd om er te komen.

Met al dat in het achterhoofd, laten we eens een kijkje nemen op de ultieme lijst van de beste wijn steden in Europa en hoe ze te bezoeken met de trein.

 

Koblenz, Duitsland

KOBLENZ Wijn steden in Europa

 

Helaas niet bij iedereen bekend, de Rijnvallei in Duitsland is gevuld met kwaliteit wijngaarden. Zij produceren de beste wijnen in heel Duitsland, en de meeste van hen te bereiken Koblenz.

Deze kleine stad ligt aan de rivier Rijn en biedt enkele van de beste wijn bars en restaurants in de regio. Het is bijzonder mooi, niet zoals sommige andere grotere steden in de omgeving.

De wijngaarden van de regio beroemd voor het feit dat 's werelds beste Riesling wijn. Als u besluit dat u wilt de prachtige stad Koblenz bezoeken, je zal moeten proberen een glas of twee van koude witte wijn.

Vervoer naar Koblenz is vrij eenvoudig, omdat het een van de beste locaties van alle Rijndal wijn steden. Het is halverwege tussen twee grote Duitse steden - Keulen en Frankfurt, en snelle treinen gaan naar Koblenz van beiden. Wat nog meer, De stad ligt aan de bezochte Rijndal scenic treinroute.

Uiteindelijk, de stad is relatief dicht bij de grens met Nederland, België, Luxemburg, en Frankrijk. Dat betekent dat je geen problemen met het vinden van een trein uit deze landen net zo goed.

Berlijn naar Koblenz Treinen

Frankfurt naar Koblenz Treinen

Luxemburg naar Koblenz Treinen

Stuttgart naar Koblenz Treinen

 

Wenen, Oostenrijk

Wenen is niet alleen een van de beste steden om in te wonen; het is ook een van de beste wijn steden in Europa. Het land produceert veel wijn in het algemeen, waarvan het meeste van de wijngaarden langs de Donauvallei. Wenen zelf is een van de weinige hoofdsteden in de wereld dat de wijn produceert in de stad.

Dat alles betekent dat je de kans om de beste wijnen van het land te bieden heeft te proberen zullen, midden in Wenen. verder, je moet weten dat een fles wijn te genieten is Weissburgunder.

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en een van de grote steden in Europa, wat betekent dat je zult snel bereiken met de trein. Het is de centrale spoorhub die verbindingen met diverse buurlanden.

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Graz naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

 

De voor de hand liggende keuze voor Top 5 wijn steden in Europa is Bordeaux, Frankrijk

Bordeaux Wine steden in Europa

 

Degenen onder u vertrouwd met wijnen, weten dat Bordeaux in Frankrijk is een van de meest bekende wijn hoofdsteden van de wereld. Dat is waarom het op de lijst van de beste wijn steden in Europa. Alle wijn gemaakt in deze beroemde regio mondt uit in de stad om van te genieten.

Bordeaux wijnen zijn bekend om hun minerale en fruit notities, van vlaai tot zoeter rijp fruit. Deze wijnen hebben ook de geweldige mogelijkheid om leeftijd goed. De makers laat ze vaak leeftijd voor tientallen jaren.

Van nature, je hoeft niet om oude wijnen die een fortuin kosten proberen om de beste wijnen van de regio te ervaren. Er zijn genoeg van betaalbare wijnen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding. De top wijn die u nodig hebt om hier te proberen is Red Bordeaux.

Het bereiken van de stad zal geen probleem zijn, het maakt niet uit waar u zich bevindt in West-Europa. Wat nog meer, het grootste deel van de trein lijnen die naar Bordeaux aanbieding hogesnelheidstreinen. U hoeft alleen een paar uur om de stad te bereiken vanaf elke plek in Frankrijk. De trein van Parijs bereikt Bordeaux in minder dan 3 uur!

Toulouse naar Bordeaux Treinen

Parijs naar Bordeaux Treinen

Lyon naar Bordeaux Treinen

Marseille naar Bordeaux Treinen

 

Florence, Italië is onze laatste Wijn steden in Europa

De parel van Toscane, zo niet alle van Italië, Florence is de perfecte stad met de beste wijnen van het land. Er zijn verschillende dorpen rondom de stad die de prachtige Sangiovese wijn te produceren en ze allemaal te verdienen om op de lijst van de wijn steden in Europa. Deze prachtige dorpen en de prachtige Italiaanse interieur zijn moeilijk te bereiken, maar de stad Florence is niet.

U kunt de stad bereiken met de trein vanaf elke plek in Italië, of verder, graag willen Zwitserland en Frankrijk. Er zijn regelmatig, hogesnelheidstreinen die meerdere malen gaan elke dag van Milaan en Rome, maar ook uit Venetië. Deze reizen duren minder dan twee uur, en je krijgt de kans om de prachtige heuvels en velden van Italië.

Rimini naar Florence Treinen

Rome naar Florence Treinen

Pisa naar Florence Treinen

Venetië naar Florence Treinen

 

 

Dus bent u klaar om wijn steden in Europa genieten? SaveAtrain.com zal u helpen om het even welke stad in Europa, snel, goedkoop, goed met elkaar!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwine-cities-europe%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)