Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 30/09/2023)

Er zijn niet veel soorten transport beter dan de trein, maar een riviercruise komt aardig in de buurt! Het is een luxe en ontspannen manier om te ontdekken de geneugten van Europa, het zien van steden, Regio's, en landen vanuit een nieuw perspectief. U kunt verkennen intrigerende bestemmingen dat kan anders worden gemist van een vakantie route. Geen wonder dat zoveel mensen kiezen voor de schilderachtige route om de ... te zien 5 Mooiste rivieren van Europa Onderzoek!

 

1 van de 5 Mooiste rivieren van Europa: Donau

Lengte: 1,783 mijlen / 2,870km

Route: Duitsland – het Zwarte Woud tot de Zwarte Zee

Neem een ​​Donau cruise als u genieten van de geschiedenis, voortreffelijk eten, en onvergetelijke ervaringen. Reis door de moderne stad van Amsterdam in West-Europa op de Donau die langzaam afdaalt in Oost-Europa passeren historische monumenten, zoals Salzburg (de stad van de muziek), of sprong weg aan ruïne bars bezoeken in trendy Boedapest. Deze verzameling van Europese riviercruises zal u weg te vegen in een droomachtige ruimte gevuld met nieuwe ervaringen, bezienswaardigheden, klanken, ruikt, en gastronomische ontmoetingen.

München naar Salzburg Treinen

Salzburg naar Passau Treinen

Wenen naar Salzburg Treinen

Salzburg naar Wenen Treinen

Danube river at night

2 van de 5 Mooiste rivieren van Europa: Rhône

Lengte: 505 mijlen / 813km

Route: De Zwitserse Alpen naar de Middellandse Zee

rivier de Rhône is een historische rivier van Zwitserland en Frankrijk en één van de belangrijkste waterwegen van Europa. Het is geen wonder dat het is op onze lijst van de 5 Mooiste rivieren van Europa te verkennen.

Het is de enige grote rivier die rechtstreeks aan de Middellandse Zee en op zich heeft genomen wordt grondig Alpine. Dit maakt het heel anders dan zijn noordelijke buurman, de Rijn, die al zijn Alpine kenmerken achterlaat bij het verlaten van Zwitserland. De schilderachtige en vaak wild loop van de Rhône, de eigenschappen van het water dat erin, en de manier waarop het is gebruikt door de mens zijn allemaal gevormd door de invloeden van de bergen, tot aan de monding, waar de sedimenten het markeren van de Rhône in een Alpine gletsjer worden uitgevoerd in de warmere wateren van de Middellandse Zee.

Zurich naar Chur Treinen

Genève naar Chur Treinen

Milaan naar Tirano Treinen

Bergamo naar Tirano Treinen

Rhone Switzerland Rivers In Europe

3 van de 5 Mooiste rivieren van Europa: Hoofd

Lengte: 326 mijlen / 525km

Route: Kulmbach naar Mainz, Duitsland

De rivier de Main is 327 mijl lang en is de langste rivier volledig in zich Duitsland. Stroomt van oost naar west, Main voegt zich bij de rivier de Rijn bij Mainz, Duitsland. De rivier de Main begint in de regio Opper-Franken van Duitsland; echter, de rivier wordt alleen beschouwd bevaarbare tussen Bamberg en Mainz.

In 1992 de Main-Donaukanaal geopend, die verbindt de rivieren Main en Donau. Het kanaal begint in Bamberg en voldoet aan de Donau in Kelheim, Duitsland. Dit wordt nu beschouwd als een belangrijke waterweg die het mogelijk maakt zowel de passagiersschepen en kleinere commerciële schepen om te reizen tussen de Noordzee in het westen en de Zwarte Zee in het oosten.

Keulen naar Mainz Treinen

Frankfurt naar Mainz Treinen

Berlijn naar Mainz Treinen

Brussel naar Mainz Treinen

Mainz Germany Rivers In Europe

 

4 van 5 Mooiste rivieren van Europa: zijn
Lengte: 485 mijlen / 780km

Route: Ten noordwesten van Dijon, Frankrijk naar de Engels kanaal Le Havre

Veel van de steden hebben een functie die hen identificeert, definieert hun bestaan, en fungeert als de puls die door de steden hart loopt. De rivier de Seine in Parijs is wat de rivier de Theems in Londen, de Donau naar Boedapest. Het is het epicentrum, het gebied waar toeristen naartoe trekken, waar ze houden aan de beroemde bezienswaardigheden en herinneringen vastleggen.

Een Seine Cruise is een must!

We denken dat je kunt letterlijk kiezen zowat elk één van de Seine cruises aangeboden en u zult niet teleurgesteld worden! Je zult in staat om het beste van Parijs te zien zal zijn, de stad van de liefde. Uw keuze is zeer breed. Als je weinig tijd hebt, cruises zijn beschikbaar om er te passen in uw korte tijd. Voor een meer relaxte vibe, genieten van een Seine diner cruise, blik op de Eiffeltoren en het Louvre museum, zoals u varen. Of u kunt deze attracties en cruise combineren voor een exclusieve combo, klim naar de tweede verdieping, genieten van het uitzicht, en dan een boottocht, genieten van een diner en een glas wijn. U kunt zelfs in een Moulin Rouge toon als je zo luxe? Om de echte Parijs te bekijken, een Seine cruise is een must.

Amsterdam naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Rotterdam naar Parijs Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

 

 

De laatste keuze voor European Rivers – Nederlands Waterwegen

Lengte: 528 mijlen / 850km

Route: Nederland naar de Noordzee

De kleine rivieren, grachten, en de binnenzeeën van Nederland vormen de Nederlandse Waterwegen, en cruisen hier is een ontspannen manier om Europa en haar opvallend lage landen te verkennen. Excursies rond de steden Amsterdam en Rotterdam verschijnen vaak op routes, maar het hoogtepunt van een Nederlands Waterways riviercruise is de reeks 19 authentieke molens die het kanaal lijn banken regio Kinderdijk. Haal je camera's klaar.

Even geweldig zijn de bloemenpracht op Keukenhof, de grootste bloementuin. Dazzling tapijten van kleuren worden gecreëerd door zeven miljoen tulpen, narcissen, en andere bloemen – op hun mooist in april en mei. Kijk uit voor kortere cruises in deze tijd van het jaar in het bijzonder gericht op de Nederlandse bollenvelden.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Dutch Waterways and windmill

 

Iedereen aan boord! Boek dat treinkaartje voor uw rivierreis met Red een trein vandaag en gaat cruisen!

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “5 Mooiste rivieren van Europa Onderzoek” op uw site? U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blogpost. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-rivers-europe%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)